IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕМКА АД (ЕМКА)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
    siko13 написа

Напълно съгласен... А ето и един голям акционер, чиято оценка от 1.82 лв./бр., също е меродавна...
    Инвестор: Бисер Иванов е намалил дела си в ЕМКА до под 5%...
    Той миналата година ми продава на 1,4...
    Това пак е оценка ...според теб?

Коментар

• siko13 написа
      Слаб отчет, ми се струва малко пресилено. Ако се гледа само печалбата има лек спад, но иначе не виждам нищо тревожно. Всеки сам си преценява. Не е препоръка мнението ми за нищо.
      Напълно съгласен... А ето и един голям акционер, чиято оценка от 1.82 лв./бр., също е меродавна...
      Инвестор: Бисер Иванов е намалил дела си в ЕМКА до под 5%...
      Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
        Погледни разходи за лихви и запаси от продукция и незавършено производство.Но нали се сещаш, накрая пазара решава.
        Големи разходи за лихви и запаси от продукция не е много положително .

Незавършено производство често е батак сметка .

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
          Аз не видях нищо позитивно по които и да е компонент, за съжаление боксуват на едно и също място и според мен 40 мил капитализация ги оценяват напълно справедливо .

Не е препоръка
          Погледни разходи за лихви и запаси от продукция и незавършено производство.Но нали се сещаш, накрая пазара решава.

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
            Слаб отчет, ми се струва малко пресилено. Ако се гледа само печалбата има лек спад, но иначе не виждам нищо тревожно. Всеки сам си преценява. Не е препоръка мнението ми за нищо.
            Аз не видях нищо позитивно по които и да е компонент, за съжаление боксуват на едно и също място и според мен 40 мил капитализация ги оценяват напълно справедливо .

Не е препоръка

Коментар

• Слаб отчет, ми се струва малко пресилено. Ако се гледа само печалбата има лек спад, но иначе не виждам нищо тревожно. Всеки сам си преценява. Не е препоръка мнението ми за нищо.

Коментар

• И аз излязох оттук , слаб от4ет ..

Коментар

• Е са големият въпрос тука е, емка ли, или не емка?
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Печалбата надолу тази година

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                      Струва ми се 4е тука скоро ще има раздвижване ...компанията не е лоша , малка задлъжнялост , коректни постоянни пе4алби , никакъв импакт от кризата ,внедриха доста нови машини и то с 50% европейски пари , обратно изкупуване а и не на последно място дивидент ...да видим какво ще стане ?

Не е препоръка
                      Познах ..

Коментар

• Струва ми се 4е тука скоро ще има раздвижване ...компанията не е лоша , малка задлъжнялост , коректни постоянни пе4алби , никакъв импакт от кризата ,внедриха доста нови машини и то с 50% европейски пари , обратно изкупуване а и не на последно място дивидент ...да видим какво ще стане ?

Не е препоръка

Коментар

• Много стиснати тез Севлиевци/ Габровци бе
                          0 изкупени акции още! Те да не чакат да си ги купуват на левче
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Защо тук говорите за елхим ,при положение че темата е ЕМКА

Коментар

• Дивидент да са изплати ли ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Абе не става толкова бързо- знаеш ли колко са мощни автомобилните и петролни компаниии какви лобита имат.Електромобилите също имат акумолатори
                                имат ама не такъв тип, като на Елхима - ама дано просъществуват де! Като изключим източването на пари за оная банка са лоялни и коректни

Коментар

Working...
                                X