Освен добрите резултати в отчета, аз се надявам и да възстановят практиката за разпределяне на около 50% от печалбата, което може да изстреля дивидента до 12-15 ст.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕМКА АД (ЕМКА)
Collapse
X
-
Добър отчет, за разлика от дъщерните на "Стара планина", където продължава прогнозата за сериозен спад, тук се отчитат ръстове. На приходите - с прогноза за 20,27 % спрямо отчета за 2023 г., на печалбата - 44,33 %; ROE - 19,24 %; отношение ПЕ - около 6,50. Имам акции, Това мнение се основава на отчета. Очаквана дивидентна доходност 4 %. Не е препоръка нито за покупка, нито за продажба.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнениеПолучен дивидент в Карол.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеИма дати, има върхове, има дъна, ама явно няма хора разбиращи от графики
https://seekingalpha.com/article/469...ting-downgrade
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
емка е нагоре с 2% ytd, докато медта в долари е +19%
Сигурно си чувал борсовия лаф: "не ми хвали акция, хвали ми пазар"
Коментар
-
И някой предвиди, че медта ще е нагоре и даже предложи име
https://seekingalpha.com/article/466...be-a-good-year
Stock Covered
ARG:CA
Analyst's rating at publication
BUY
Price at publication
$1.38
Change
28.99%
Total Return
31.83%
S&P 500 change
8.91%destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеИ между другото, не е нужно човек да е специалист по ТА, за да види на графиката, че цената на метала и цената на акцията правят върхове и дъна по едно и също времеdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар