If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много готино ще стане един холдинг , една банка листвани в момент на корекция стягайте се в кръста момчета и момичета, че яко ръсене ще има по позициите поне на мен така ми се струва
Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции
Класическа формула по западен образец - рисквият инвеститор (БАИФ) излиза от инвестицията си по възможно най-добрия начин - чрез фондовата борса. Вероятно основните пакети са договорени с крупни портфейлни инвеститори. Т.е. няма да има такива селски изсипвания както при Златен лев холдинг.
Иначе банката е супер - с голям ръст на печалбата, утвърдено име сред в сферата на корпоративното финансиране и стабилни партньори.
А като добавим и реномето, което имат акциите на компаниите от финансовата сфера в световен план - очертава се интересно начало на Април.
А бе, добре че лудият късмет ме преследва, че иначе маани, маани
Ако повечето си налягаме парцалите и чакаме търпеливо, може и да случиме на разумни цени. Справка-AKTIV. Седиме си на 1.3-1.4 иси чакаме търпеливо, а някой е скочил върху офертата 1.44 и лавината тръгва нагоре и всички сме прее...
1,3-1,4??? При 1,9 печалба на акция??/Или колкото там беше.
А бе, добре че лудият късмет ме преследва, че иначе маани, маани
Ако повечето си налягаме парцалите и чакаме търпеливо, може и да случиме на разумни цени. Справка-AKTIV. Седиме си на 1.3-1.4 иси чакаме търпеливо, а някой е скочил върху офертата 1.44 и лавината тръгва нагоре и всички сме прее...
Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Батя е напълно прав. Разковничето според мен е в целта на излизането на борсата и ако в страните с развити финансови пазари дружествата се листват с цел набиране на капитал за дейността им у нас мажоритарите виждат в това възможност да продават очаквания.
най-вероятно тук разумни цени въобще няма да има
така е защото всеки който се накани да излиза на БФБ го прави не чрез реално ИПО за което да е заделил определено количество акции, предложени на аукцион, а чрез псевдо листване - вписват го в регистъра и после акционерите му пускат акции, на час по лъжичка, само за рибоците със свръх очаквания
Аз предлагам този път да почакаме с хвалбите, за да не я надценим както се случи с много други дружества. А след като си напълним кошниците на разумни цени да извадиме козовете... и който купил - купил, кой е...-е...
Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар