IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
    тук ще има превес на продавачите до като не обяват сделка за основния пакет ............... след това пътя е ясен
    много точен извод

не е препоръка за покупки/продажби --- нямам акции на БАКБ

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      Продавача го нямаше и днес ...още три дни и сме сме с 20 % нагоре ако го няма ....
      тези 20% нагоре ги обещавате вече 3 седмици --- не мислите, че прогнозите които давате подлежат на санкциониране от страна на КФН

дано никой не слуша съветите ви

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        хората като продават, а той влиза в СофияБТ --- явно знае какво прави

не знам дали знае какво прави, но сигурно е с голям късмет полки --- първо направи 70% в цкб, сега ще го видим при СофияБТ
        Ще те предложа за бан заради мотото...

Коментар

До няколко дни ще се разбере....защото тия петък и понеделник почиват... продавачите а и купувачите по другите позиции...
          Продавача го нямаше и днес ...още три дни и сме сме с 20 % нагоре ако го няма ....

Коментар

какво да замълчиш от как ССВ се качи малко върви по мен като секретарка и ми оправя постовете.... добре поне че пари не иска за това... а знае че е подсъдно...
            Просто е досаден и агресивен и лъжец и един обикновен разговар с теб виж какво го направи ... да сме искали да мнението му....
            Хората продават в София БТ той влиза ..оставаме такива който средната ни е много по ниска от сегашната ти на 18 ,аз на 30 и нещо ..
            по голям враг от позицията от него няма ... всичко бяга от него заради инвеститорските му умения...
            хората като продават, а той влиза в СофияБТ --- явно знае какво прави

не знам дали знае какво прави, но сигурно е с голям късмет полки --- първо направи 70% в цкб, сега ще го видим при СофияБТ

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
              Ако беше края щеше да се изстреля.
              До няколко дни ще се разбере....защото тия петък и понеделник почиват... продавачите а и купувачите по другите позиции...

Коментар

• Ако беше края щеше да се изстреля.
                Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                а сега по същество ... пакета беше голям ,дали не е края ...

Коментар

Мен отписванията не ме притесняват по скоро Зорът но продавачите така че чакам надолу.Късмет.
                  а сега по същество ... пакета беше голям ,дали не е края ...

Коментар

Айде стига -прекалявате вече-според мен по-умният ще замълчи-нека видим кой е той.
                    какво да замълчиш от как ССВ се качи малко върви по мен като секретарка и ми оправя постовете.... добре поне че пари не иска за това... а знае че е подсъдно...
                    Просто е досаден и агресивен и лъжец и един обикновен разговар с теб виж какво го направи ... да сме искали да мнението му....
                    Хората продават в София БТ той влиза ..оставаме такива който средната ни е много по ниска от сегашната ти на 18 ,аз на 30 и нещо ..
                    по голям враг от позицията от него няма ... всичко бяга от него заради инвеститорските му умения...

Коментар

• Айде стига -прекалявате вече-според мен по-умният ще замълчи-нека видим кой е той.

Коментар

• вчера писа, че си купила на 50 лв. от СофияБТ

Действително ли не го разбираш .... кога ще ти се вдигне средната ,след като си продал на 35 лв ..... когато си купил същите бройки на 50 лв. и като се добавят към средната от 16 лв става към 30 лв а колегата има 2 пъти по ниска.... Понимаеш за първи клас.
                        а днес пишеш, че аз съм се набутал на върха от 50 лв.

Така е ще познае ....но няма акции ,защото набута кеша на върха в София БТ който има възможност да расте до 20 % ...а тука стотици процента ...
                        А ние когато трябваше купувахме в София БТ на 15 лв а сега купуваме в ВАСВ под 9 лв....
                        затова казвам че е инвестиционно недорозумение...уцелва върхове ....
                        нека всички си направят извода кой е " инвестиционно недорозумение"

Коментар

Така е ще познае ....но няма акции ,защото набута кеша на върха в София БТ който има възможност да расте до 20 % ...а тука стотици процента ...
                          А ние когато трябваше купувахме в София БТ на 15 лв а сега купуваме в ВАСВ под 9 лв....
                          цветанке, ти връзките на обувките си не можеш да си завържеш, но иначе и на ДАКС играеш

Действително ли не го разбираш .... кога ще ти се вдигне средната ,след като си продал на 35 лв ..... когато си купил същите бройки на 50 лв. и като се добавят към средната от 16 лв става към 30 лв а колегата има 2 пъти по ниска.... Понимаеш за първи клас.
                          през последните две години на всички доказваш каква успешна спекулантка си, а то какво се оказа.... продавала на ниско и после купувала на по-скъпо

но добре, че прочети поясненията ми, че малко да ти се избистри кашата в главата ти

и вместо да пишеш бисери и вицове като този

аз качих средната че продавах около 35-40 лв....
                          трябваше да напишеш нещо от рода на

аз качих средната цена защото продавах на по-ниски нива и после допълвах на по-високи нива

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                            Абе не се знае ...знае ли се....Ако ирландците ,които явно са на зор....и им трябват кешове............решат да се махат от тук.......дали първо нямам да видим 6лв,че после евентуално стотици проценти нагоре

Предполагам ,че тази година няма да се разлчава съществено от предната.

Пък и 52милки отписвания

Не е препоръчка
                            Здравей,
                            Отвън като го погледнеш е точно така....
                            Аз малко се заигравам на ДАХ и другите пазари в ЕС особено с банките та има една особеност ...
                            Пробема не е финансов а административен....
                            Там държавата налива кеш с цел оправяне и продажба на ненужни за Ирландия активи и тази продажба трябваше да стане до март ....
                            Ако преценят че ще го продават на всяка цена заради ненужност ..да. ,но ако става въпрос заради кеш и ликвидност...не. Майката ще ги зарине ако трябва....с евро.
                            Така че чакаме дали ще има купувач на добра цена за ирланците или ще продължим да се оправяме постепенно ...до другата година.
                            Не е препоръка...

Коментар

• Мен отписванията не ме притесняват по скоро Зорът но продавачите така че чакам надолу.Късмет.

Коментар

Абе не се знае ...знае ли се....Ако ирландците ,които явно са на зор....и им трябват кешове............решат да се махат от тук.......дали първо нямам да видим 6лв,че после евентуално стотици проценти нагоре

Предполагам ,че тази година няма да се разлчава съществено от предната.

Пък и 52милки отписвания

Не е препоръчка

Коментар

Working...
                                X