А члена е от наредба 13 за търговите предложения чл 11
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТова за публично дружество няма как да стане!
Не знам от кой закон е този член, който посочи, но в ЗППЦК не е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА всъщност може да стане и съвсем грубо като просто увеличи капитала под условие. Макар че за сега май няма такива индикации
Не знам от кой закон е този член, който посочи, но в ЗППЦК не е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗадължението по чл. 10, ал. 1 не възниква, ако:
1. (изм. - ДВ, бр. 13 от 2009 г.) лицето притежава повече от 50 % от гласовете и
преминава установения праг в резултат на увеличаване на капитала с издаване на права
по реда на чл. 112 ЗППЦК;
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПри 49% разрешение от БНБ ,КФН и КЗК как ще направи увеличението ЦБ ако 25 % от останалите не участват ..ами нейният дял минава 60 % и подлежи на санкции от тези организации.
Коментар
-
Първоначално изпратено от П Разгледай мнением
и как 30% от капитала могат да наложат каквото и да е на акционер държащ 50% от капитала ??????
не се мъчи повече да мислиш бисери, а си лягай, че утре пак ще клепаш на работата
Не можаха някой да разберат ,че 50 % не е равно на 2/3 и няма да разберат ....
и за да се наложи ЦБ и трябва 67 % от БАКБ или компромис с Грамърси.
Бисери и Вицове до откат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеПочти 100% съм сигурен, че преминаването на границата от 50% в посока нагоре разбира се след увеличение на капитала не е задължително основание за търгово.
Сега ЦБ има 49.99% и ще мине над 50, защото няма всички да участват, обаче не мисля че ще отправи търгово за останалите проценти още повече на цена 4.00 лв!
1. (изм. - ДВ, бр. 13 от 2009 г.) лицето притежава повече от 50 % от гласовете и
преминава установения праг в резултат на увеличаване на капитала с издаване на права
по реда на чл. 112 ЗППЦК;
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова не е ли само ако и преди това има над 50%. А тя официално няма над 50%
Сега ЦБ има 49.99% и ще мине над 50, защото няма всички да участват, обаче не мисля че ще отправи търгово за останалите проценти още повече на цена 4.00 лв!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеПри увеличение на капитала дори инвеститора да придобие над 50% не е длъжен да отправя търгово!
Така че 4те лева може да ги дадете (ако участвате) ама не вярвам да ги получите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hah Разгледай мнение4 лева са си предложение за компромис, можеше да аргументира увеличението и на 1 лев за пред регулаторите.
Първоначално изпратено от МонтиГрамърси има почти блокираща квота и може да наложи седмицата като цена!.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеТова е твърде крайнос падането на колене.
Могат да упорстват защото другата страна вече се е ангажирала със сделката - мажоритарят се е съгласил да получи само депозита си, има разрешение от БНБ, ЦБ вече се вижда отново в банковия бизнес и т.н... Може би и аз съм оптимист, но предполагам че ще има някакъв компромис.
Сделката ще е много показателна и как работи КФН реално, ако се стигне до заобикаляне на търгово предложение чрез привидно не свързани лица.
Нямам акции.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеТочно. Тук търгово няма да има докато Грамърси не паднат на колене и не продадат дела си за 20-30К.
Подаръци от по 4лв/акция никой няма да им прави.
Така че 4те лева може да ги дадете (ако участвате) ама не вярвам да ги получите!
Коментар
-
Това е твърде крайнос падането на колене.
Могат да упорстват защото другата страна вече се е ангажирала със сделката - мажоритарят се е съгласил да получи само депозита си, има разрешение от БНБ, ЦБ вече се вижда отново в банковия бизнес и т.н... Може би и аз съм оптимист, но предполагам че ще има някакъв компромис.
Сделката ще е много показателна и как работи КФН реално, ако се стигне до заобикаляне на търгово предложение чрез привидно не свързани лица.
Нямам акции.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениекакво търгово !?
Точно. Тук търгово няма да има докато Грамърси не паднат на колене и не продадат дела си за 20-30К.
Подаръци от по 4лв/акция никой няма да им прави.
Коментар
Коментар