IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като гледам "далновидната политика" на основният акционер към останалите акционери, тука и 4 лв. си е балон.

Коментар

• още преди войната да е започнала и грамърси свиха знамената

жалко за мисирката ............ в стремежа си да ограничи загубите си тя понакупи на 5.40 като очакваше увеличението да е на 7.50

мисирко, от 4 лв. до 5.40 колко процента са според мисирския ти калкулатор

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/07...te_e_pri_4_lv/
        просто минавах

Коментар

• Хайде честито...

Коментар

• Вярно ли е това което се носи из въздуха колеги, че съвсем замириса на .....
            Дайте инфо, че да сверя моето

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              Стига бе, ти намери какъв пример да дадеш. Те ония са мошенници за какво шантажиране говорим..
              Разводняваме темата много, ама ти успя ли да разбереш кои са Редстоун България и защо техните интереси бяха по-важни от тези на осигурените в ПФ управлявани от Доверие лица? Аз не можах. Не знам кои бяха мошениците в случая....

Та по темата, да възможно е дори и с 25% да имаш контрол върху дружество, зависи как е написан устава му, което се регулира от търговския закон.

Коментар

• Първоначално изпратено от knowitall Разгледай мнение
                Даниела Петкова от пенсионна компания Доверие шантажираше мажоритар в Прайм Пропърти с 25% дял , още по-абсурни ситуации е имало
                Стига бе, ти намери какъв пример да дадеш. Те ония са мошенници за какво шантажиране говорим..

Коментар

Това е безумно, значи Грамърси със 33% има съвместен контрол, а Цветелина с 49.99% няма?!?!?!
                  Но в такава държава работим, някой са по-равни пред закона...
                  Даниела Петкова от пенсионна компания Доверие шантажираше мажоритар в Прайм Пропърти с 25% дял , още по-абсурни ситуации е имало

Коментар

Това е безумно, значи Грамърси със 33% има съвместен контрол, а Цветелина с 49.99% няма?!?!?!
                    Никой не твърди, че не е безумно

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                      На събранията, където се гласува единодушно всички ли са свързани лица? За днес прогнозата ми е - липса на кворум, за да се остави време на КЗК да си свърши работата.

Коментар

• На събранията, където се гласува единодушно всички ли са свързани лица? За днес прогнозата ми е - липса на кворум, за да се остави време на КЗК да си свърши работата.

Коментар

• Първоначално изпратено от П Разгледай мнение
                          тя цецито си го е взела вече ............... само мисирките не са разбрали в случая неизбежното което ще се случи ........................ ще си пече мисирките на бавен огън

Първоначално изпратено от П Разгледай мнение
                          поста ми е по темата .................. ти за коя мисирка си мислиш, че я обиждам?

Първоначално изпратено от П Разгледай мнение
                          +1

когато не можеш сам да се контролираш кои постове да четеш и мненията на кои никове да подминаваш, то тогава всеки може да си сложи филтрираща програма като тази, а в нета има и други подобни
                          Първоначално изпратено от П2 Разгледай мнение
                          +

АУУУУУУУУУУУ аз съм най злобното пале във Форума и да не ме искате пак съм тук че от това живее егото ми и денят е ползотворен...и

Коментар

• е кво се правят на ощипани, сякаш не са знаели предварително че имат 1/3. то тук във форума се знаеше....но може би си има предварителна договорка с КЗК как ще се действа което ако се случи просто ще е отвратително.

Коментар

• Ако прецакат лошите империалисти от грамърси, комбинирано с пазарната приватизация на бтх управляващите ще нанесат сериозен удар на и без това лошия ни имидж. Не е добре това.

Явно пак ще се делим на наши и ваши.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Чудно. Всеки път когато съм гласувал за решенията на мениджмънта на някоя борсова компания, който одобрявам съгласно това по - долу излиза че съм бил свързан с мажоритаря. Виж документно независимите от мажоритаря фирми които ще купят увеличението на капитала за да се заобиколи търговото предложение ще са си ама наистина НЕЗАВИСИМИ...този номер ако мине ще се прояви доста интересен прецедент за заобикаляне на ОС на дружествата - просто си пускаш жалбата срещу нужните акционери в КЗК, лишаваш ги временно от глас, гласуваш си каквото ти трябва и после гласа им няма значение, защото имаш легитимно решение на ОС. Доста по евтино е от търговото предложение, нали
                                Нямам акции и явно при този най голям акционер няма и да имам...
                                Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

Working...
                                X