Като гледам "далновидната политика" на основният акционер към останалите акционери, тука и 4 лв. си е балон.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеСтига бе, ти намери какъв пример да дадеш. Те ония са мошеннициза какво шантажиране говорим..
Та по темата, да възможно е дори и с 25% да имаш контрол върху дружество, зависи как е написан устава му, което се регулира от търговския закон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от knowitall Разгледай мнениеДаниела Петкова от пенсионна компания Доверие шантажираше мажоритар в Прайм Пропърти с 25% дял, още по-абсурни ситуации е имало
за какво шантажиране говорим..
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТова е безумно, значи Грамърси със 33% има съвместен контрол, а Цветелина с 49.99% няма?!?!?!
Но в такава държава работим, някой са по-равни пред закона..., още по-абсурни ситуации е имало
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТова е безумно, значи Грамърси със 33% има съвместен контрол, а Цветелина с 49.99% няма?!?!?!
Но в такава държава работим, някой са по-равни пред закона...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеНа събранията, където се гласува единодушно всички ли са свързани лица? За днес прогнозата ми е - липса на кворум, за да се остави време на КЗК да си свърши работата.
Но в такава държава работим, някой са по-равни пред закона...
Коментар
-
ОК
На събранията, където се гласува единодушно всички ли са свързани лица? За днес прогнозата ми е - липса на кворум, за да се остави време на КЗК да си свърши работата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от П Разгледай мнениетя цецито си го е взела вече ............... само мисирките не са разбрали в случая неизбежното което ще се случи........................ ще си пече мисирките на бавен огън
Първоначално изпратено от П Разгледай мнениепоста ми е по темата .................. ти за коя мисирка си мислиш, че я обиждам?
Първоначално изпратено от П Разгледай мнение+1
когато не можеш сам да се контролираш кои постове да четеш и мненията на кои никове да подминаваш, то тогава всеки може да си сложи филтрираща програма като тази, а в нета има и други подобниПървоначално изпратено от П2 Разгледай мнение+
АУУУУУУУУУУУ аз съм най злобното пале във Форума и да не ме искате пак съм тук че от това живее егото ми и денят е ползотворен...и
Коментар
-
Чудно. Всеки път когато съм гласувал за решенията на мениджмънта на някоя борсова компания, който одобрявам съгласно това по - долу излиза че съм бил свързан с мажоритаря. Виж документно независимите от мажоритаря фирми които ще купят увеличението на капитала за да се заобиколи търговото предложение ще са си ама наистина НЕЗАВИСИМИ...този номер ако мине ще се прояви доста интересен прецедент за заобикаляне на ОС на дружествата - просто си пускаш жалбата срещу нужните акционери в КЗК, лишаваш ги временно от глас, гласуваш си каквото ти трябва и после гласа им няма значение, защото имаш легитимно решение на ОС. Доста по евтино е от търговото предложение, нали
Нямам акции и явно при този най голям акционер няма и да имам...Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
Коментар