IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много убава хартия за мене.....
    Бях се наканил да купувам на 10 лв, но акцията отиде на 11 и аз се отказах.....
    Не знам как ще се спасява тази банчица с тези лоши кредитчета ???
    Досещам се, но да му мисли мустакатия.....

Коментар

• Това съм го чел преди около 2 години, а какво общо има с темата ?

Коментар

• Най-богатият ирландец фалира

Собственикът на компанията "Куин Груп" Шон Куин, който преди три години бе признат за най-богатия ирландец, банкрутира. Пагубни за бизнесмена се оказаха инвестициите в печално известната Англо-Ирландска банка (Anglo Irish Bank ) малко преди краха й.

Англо-Ирландската банка, една от най-големите в Ирландия, тежко пострада по време на кризата през 2008 г. В резултат правителството национализира финансовата институция и банката бе преименувана Айриш банк резолюшън Корп. (IBRC).
        Преди 64-годишният Шон Куин да инвестира огромна сума пари в Англо-Ирландската банка, състоянието му се оценяваше на 4 милиарда евро.
        Много съжалявам, но днес внесох декларация за банкрут във върховния съд на Белфаст, заяви Куин. Представител на съда съобщи, че Куин е обявен в банкрут. Сега той няма възможност да изплаща дълговете си. Останаха му съвсем малко активи, обясни адвокатът на инвеститора Джон Гордън. /Ройтерс /

Коментар

• Яааа, капиталчето се увеличило и се променя структурата при собствениците...
          И това ще мине ...

Коментар

• справедлива цена

Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
            Вестника се продава още в събота, по курортите трудно се намира де, а защо пазара не вярва на справедливо търгово не знам, просто и той май не знае много
            Ами защото СПРАВЕЛИВОСТТА е по принцип доста разтегливо понятие
            За мен е трудно да оценя ,дали е "справеливо" : едни да платят по 4 лв/бр за увеличението , а други след това да продават на 3,30

Вероятно са си платили емисона от левче ,но не и повече ... нали не смяташ ,че продават на загуба

Успех !!!
            не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• "Четенето на книги/учебници не е опасно за Вашето здраве."
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от hommedome Разгледай мнение
                Цветелина Бориславова се готви за търгово предложение
                ......
                "Все още чакам да получа окончателните резултати от борсата, но съм почти сигурна, че след увеличението на капитала моят фонд "СиЕсАйЕф" ще притежава над 50% от акциите на БАКБ. При това положение знаете, че законът ме задължава да направя търгово предложение на останалите акционери", коментира ситуацията Бориславова.
                Вестника се продава още в събота, по курортите трудно се намира де, а защо пазара не вярва на справедливо търгово не знам, просто и той май не знае много

Коментар

• честито ,на измамените ....

Коментар

• http://banker.bg/?Channel=2&Issue=955&Category=1&Articl e=455577

Цветелина Бориславова се готви за търгово предложение
                    ......
                    "Все още чакам да получа окончателните резултати от борсата, но съм почти сигурна, че след увеличението на капитала моят фонд "СиЕсАйЕф" ще притежава над 50% от акциите на БАКБ. При това положение знаете, че законът ме задължава да направя търгово предложение на останалите акционери", коментира ситуацията Бориславова.

Коментар

• да може някой да ме насочи:
                      къде в сайта на БНБ може да се видят лошите и преструктурираните кредити на всяка банка...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                        Груйчоууу, не ти ли омръзна да ходиш гол и бос уъъ?
                        Кума си убуй гащите, оти мъ възбуздаш повеки
                        от висящите ордери. Ша мойшли?
                        а туй либовницата, ва - тъй ми е по-лесно: само отмествам и го намествам . Че и с белезници съм я вързал, че като види големио е все мъчи да избега
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груйчоууу, не ти ли омръзна да ходиш гол и бос уъъ?
                          Кума си убуй гащите, оти мъ възбуздаш повеки
                          от висящите ордери. Ша мойшли?

Коментар

• Прав си ама тука още има надолу-поне до края на годината добър отчет няма да извадят-евентуално догодина -така че поне на мен ми се вижда рано за влизане.Късмет.
                            Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            да, а едно време тия ордери бяха купува и то на 30 пъти по-висока цена Тук си е доста изкушаващо, само заради мажоритаря да се влезе, но пък е много мътна водата. Вярно, че в мътната вода се ловят най-големите риби, ама и най-много удавени има. Успех на инвестиращите

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                              Баси, какви са тея гигански висящи ордъри продава??? на 3.50??
                              да, а едно време тия ордери бяха купува и то на 30 пъти по-висока цена Тук си е доста изкушаващо, само заради мажоритаря да се влезе, но пък е много мътна водата. Вярно, че в мътната вода се ловят най-големите риби, ама и най-много удавени има. Успех на инвестиращите
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ами чакат някой да ги вземе.Аз пък си чакам по-надолу.
                                Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                                Баси, какви са тея гигански висящи ордъри продава??? на 3.50??

Коментар

Working...
                                X