IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Благодаря за всички мнения. Изглежда, главният въпрос е - ще остане ли на борсата банката или не. Т.е. доколко може да се вярва на
    Цв. Бориславова: Не виждам причина да отписваме БАКБ от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от rururu Разгледай мнение
      Разбира се, че всеки сам си решава. Въпросът беше по принцип - някои можеше да има желание да потеоретизира давайки аргументи За и Против. Сигурно има и други като мен неориентирани или пропуснали да излязат от позицията, за които би била интересна една такава дискусия между по-опитните и разбиращите.
      Достатъчно разсъждения има назад в темата. Цена балансова е 0.3 според сайта на борсата и около 0.43 след увеличението, по груби сметки, тоест колкото е на много световни банкови акции, че и по-висока.
      Обаче, с голяма доза вероятност банката няма да загуби дори и 10 % от капитала си преди да започне да печели. Остава да се чудиш дали мажоритаря иска това да е публично дружество или просто си е купил такова, въпреки че е публично.

А съвет как да се даде ? Освен че е забранено, може и много да те заблуди почти всеки, дори да си мисли че знае кой ход е правилен, не е лесен случай.

Успехи

Коментар

Да се приеме ли търговото? Какви са плюсовете и минусите?
        Благодаря!
        Ако отписват банката от публичност - с ред сълзи, ред сополи - "да"
        Ако не я отписват - "не"

Коментар

• Разбира се, че всеки сам си решава. Въпросът беше по принцип - някои можеше да има желание да потеоретизира давайки аргументи За и Против. Сигурно има и други като мен неориентирани или пропуснали да излязат от позицията, за които би била интересна една такава дискусия между по-опитните и разбиращите.

Коментар

• всеки сам си решава дали да приема или да не приема отправените му предложения
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Бях останал с впечатление, че в този форум пишат и знаещи хора...

Имам акции тук и се чудя дали трябва да приема търговото или не. Ще съм благодарен за всякакви аргументи За и Против.
              Не се ли сещаш сам че спекулантите са избягали от тази акция, затова никой няма интерес към темата.
              А това да се опитваш да ни засегнеш на знания няма да ти донесе ползи, бъди сигурен!

Коментар

• Бях останал с впечатление, че в този форум пишат и знаещи хора...

Имам акции тук и се чудя дали трябва да приема търговото или не. Ще съм благодарен за всякакви аргументи За и Против.

Коментар

• Търгово предложение 4 лв.

Да се приеме ли търговото? Какви са плюсовете и минусите? Моля тези, които разбират, да обяснят.

Благодаря!

Коментар

• и прането може да започне спокойно...

Коментар

• ЦЦЦ 4лева ти се виждат нормална цена за търговото ли.Добре че немам -мислех да взема ама за 0,20ст нема нужда.Късмет.
                      Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                      Браво на тези,които продадоха под 4 лева и ги признавам за заслужили инвеститори, заслужили тяхното поведение да бъде изследвано от няколко специализирани заведения и по няколко клинични пътеки.

Коментар

• Браво на тези,които продадоха под 4 лева и ги признавам за заслужили инвеститори, заслужили тяхното поведение да бъде изследвано от няколко специализирани заведения и по няколко клинични пътеки.

Коментар

• СИЕСАЙЕФ АД е отправило търгово предложение за БАКБ при цена от 4 лв. за акция
                          http://www.investor.bg/news/article/127024/339.html

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                            Oоо, да разбираме че ще бъдем подкрепени , но на 2-3пъти по ниски нива
                            ще сме Ви благодарни !!!
                            Проди не го очаквах от теб, бил си и по широко скроен
                            ти пък, за нива дума не съм обелвал. Щом за мажоритаря са ок, няма да придирям за по-ниски, а и не очаквам в тази ситуация някой да записва на 4 кинта, че да ми ги продаде после на 3, примерно

Просто изразих мнение че дружеството е стабилно, независимо че 30% от кредитите му са в просрочие над 90 дни.

Пазар де, има си отчети и всеки да си съставя собствено мнение.

Коментар

• Oоо, да разбираме че ще бъдем подкрепени , но на 2-3пъти по ниски нива
                              ще сме Ви благодарни !!!
                              Проди не го очаквах от теб, бил си и по широко скроен

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Много убава хартия за мене.....
                                Бях се наканил да купувам на 10 лв, но акцията отиде на 11 и аз се отказах.....
                                Не знам как ще се спасява тази банчица с тези лоши кредитчета ???
                                Досещам се, но да му мисли мустакатия.....
                                Банката няма да има никави грижи, Друг е въпросът дали каката ще точна като мине патакламата, надявам се да. Нямам акции към момента.

Коментар

Working...
                                X