IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Доволен съм! Купих! Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
      Първоначално изпратено от atanas76
      Тука май днес е лятната промоция.
      аха-възможно е да продължи до есента.....
      Нещо като сценария с топлово може би. Аз се наредих на опашката пък каквото стане. От всяка дупка заек не излиза ама без зайци нема да останем.

Коментар

• Първоначално изпратено от atanas76
        Тука май днес е лятната промоция.
        аха-възможно е да продължи до есента.....

Коментар

• Тука май днес е лятната промоция.

Коментар

• Мажоритарят си продава по малко откак ги има акциите на борсата. От 70% делът му слезе под 55%. няма още много за продаване.

Коментар

• Действията на ПФБК са наистина странни. Само преди седмица изкупиха всичко до 86-87лв, явно с тенденцията за бърза доходност след новината за влизане в Софикс. Ръст не стана и сега продават на загуба.
              Наистина тревожен сигнал е, че БАКБ продава акциите си по 83лв, макар и в не големи обеми.
              --

Коментар

• Емитентът е на ход. Още повече че акцията е и в двата индекса вече.

Коментар

• Като гледам какви поръчки продава се зареждат, тук май ще хапнем дръвце...
                  на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• 106 продават, но при падаща цена, това ми направи впе4атление. Те си знаят.

Коментар

• Първоначално изпратено от pelopet
                      Днес акцията се разпродава. Някой да знае причината, че имам малко акции тук.
                      Според мен причината се казва "рамо-глава-рамо", но може и да греша!

Коментар

• Разпродава само 106. Останалите купуват.

Коментар

• Днес акцията се разпродава. Някой да знае причината, че имам малко акции тук.

Коментар

• Suglasen sum s Franky, rusta v bakovia sektor e predvaritelno programiran, a tova e edna ot naj-burzo rastjastite i podzeneni banki v momenta. Tuk sum dulug.

Коментар

• Tova e nai-kachestvenata banka turguvana na BFB! Nqma kakvo da mislim. Az moite gi prodadoh na 87bgn, no smqtam pak da ponapulnq.

Ne e preporuka!

Коментар

• Реално тук нивата са като преди отчета за 6 месечието. А, него го видяхме. И видяхме какво се случи на другия ден след като излезе. На мен обаче най-много ми харесва постоянността на банката. Няма лабаво. Няма и слабо отчетче. Сега е момента да се пълни по цена купува. Няма на къде да връща под 83 лева. А, потенциала е голям. Както съм казвал и при други позиции - с малък риск, може да се постигне сносна печалба. Момента е точно такъв. Таргет 105 лева средата на Януари 2008. Имам - не е препоръка.

Коментар

Working...
                                X