Да лапваме и ПИБ и да се приключва със сагата там
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнениеАбе, тази лихва от 8% за новите облигации не е ли малко височка за супер, мега, яка банка като нашата? Че то фокусниците от EUBG горе-долу на толкова се финансират. На мен лично ми светна червената лампичка.
Еврохолд плащат много повече.. трябва да си актуализираш малко данните
Отделно както отбеляза колегата, има голямо значение обезпечени или не.Last edited by Батя; 26.06.2024, 15:35.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Според мен си е съвсем пазарна, даже бих се учудил ако някой несвързан им е дал пари. Ти Би Ай в момента събират оферти за облигация на 9% лихва, ще видим какъв интерес има. Миналата година търсеха 50 млн.евро, и накрая пласираха само 10 млн.евро. Все пак това са необезпечени облигации. На Еврохолд подчинения им дълг за закупуването на ЧЕЗ беше на 13% и то когато лихвите бяха отрицателни.
При Цеко и калеко, от 2009 връткат едни от 12% та до 14-15г. и сега са някъде пак около 8% но с добавка в количества мисля че бяха пласирали заедно с комара и БбРаза...
Тук си има каката поне пряка задачка за тази закачка, но да видим,- дали ще видим "втори ред" възхищения
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнениеАбе, тази лихва от 8% за новите облигации не е ли малко височка за супер, мега, яка банка като нашата? Че то фокусниците от EUBG горе-долу на толкова се финансират. На мен лично ми светна червената лампичка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТук са се отчели
Хубава кокошчица, добре снася
Коментар
-
Доволен съм от проведеното ОСА. Всички точки са приети, дивидента ще бъде по сметките на акционерите без забавяне, при спазване на нормативната уредба и съгласуване с ЦД.
Имам много добри надежди за подобни високи, а дай Боже и повишаващи се дивиденти и следващите години.
Придобиването на Токуда е с цел повишаване на пазарния дял на БАКБ и влизане в Топ 10 , с надежди и стремеж към Топ 8
Успех на банката и съакционерите!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Малък риск за спад и голям потенциал, точно като БАКБ.... Мисля, че може да мине и 15, ама гледам да не съм прекалено алчен
Тук лага... по къс ще да е от Духа, а на 15???,- ти ще си щастлив да се върнеш,- сал сеира гледай!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да, не вярвам да сбъркаш.. пружината там е много смачкана. На мен ми е Номер 1 позиция от доста време и постоянно си добавям.
Относно БАКБ, честито ти за печалбата! Аз ще остана повечко тук.. ще си цоцам дивидент и ще чакам изход някъде по-нагоре.. или при по-значително корпоративно събитие или поне докато пазара я оцени както трябва според новите реалностиdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Благодаря, предпочитам Доверие
Относно БАКБ, честито ти за печалбата! Аз ще остана повечко тук.. ще си цоцам дивидент и ще чакам изход някъде по-нагоре.. или при по-значително корпоративно събитие или поне докато пазара я оцени както трябва според новите реалности
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
ДОХ или Бианор ако има промоция като излязат новите акцииdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар