IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да лапваме и ПИБ и да се приключва със сагата там

Коментар

• Илиан Георгиев, член на УС и главен изпълнителен директор на БАКБ, пред Money.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнение
        Абе, тази лихва от 8% за новите облигации не е ли малко височка за супер, мега, яка банка като нашата? Че то фокусниците от EUBG горе-долу на толкова се финансират. На мен лично ми светна червената лампичка.
        Такъв е пазара на корпоративен дълг Генчо.. от около две години. Не че и на държавния е по-весел. Румъния плащат по 5-6% по държавния си дълг и мисля че никой не прави драми с лампички
        Еврохолд плащат много повече.. трябва да си актуализираш малко данните
        Отделно както отбеляза колегата, има голямо значение обезпечени или не.
        Last edited by Батя; 26.06.2024, 15:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

Според мен си е съвсем пазарна, даже бих се учудил ако някой несвързан им е дал пари. Ти Би Ай в момента събират оферти за облигация на 9% лихва, ще видим какъв интерес има. Миналата година търсеха 50 млн.евро, и накрая пласираха само 10 млн.евро. Все пак това са необезпечени облигации. На Еврохолд подчинения им дълг за закупуването на ЧЕЗ беше на 13% и то когато лихвите бяха отрицателни.

При Цеко и калеко, от 2009 връткат едни от 12% та до 14-15г. и сега са някъде пак около 8% но с добавка в количества мисля че бяха пласирали заедно с комара и БбРаза...
          Тук си има каката поне пряка задачка за тази закачка, но да видим,- дали ще видим "втори ред" възхищения

Коментар

• Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнение
            Абе, тази лихва от 8% за новите облигации не е ли малко височка за супер, мега, яка банка като нашата? Че то фокусниците от EUBG горе-долу на толкова се финансират. На мен лично ми светна червената лампичка.
            Според мен си е съвсем пазарна, даже бих се учудил ако някой несвързан им е дал пари. Ти Би Ай в момента събират оферти за облигация на 9% лихва, ще видим какъв интерес има. Миналата година търсеха 50 млн.евро, и накрая пласираха само 10 млн.евро. Все пак това са необезпечени облигации. На Еврохолд подчинения им дълг за закупуването на ЧЕЗ беше на 13% и то когато лихвите бяха отрицателни.

Коментар

• Абе, тази лихва от 8% за новите облигации не е ли малко височка за супер, мега, яка банка като нашата? Че то фокусниците от EUBG горе-долу на толкова се финансират. На мен лично ми светна червената лампичка.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                Тук са се отчели
                Дамм, видях и аз тъкмо че ми е набъбнала сметката.
                Хубава кокошчица, добре снася

Коментар

• Тук са се отчели

Коментар

• Доволен съм от проведеното ОСА. Всички точки са приети, дивидента ще бъде по сметките на акционерите без забавяне, при спазване на нормативната уредба и съгласуване с ЦД.
                    Имам много добри надежди за подобни високи, а дай Боже и повишаващи се дивиденти и следващите години.
                    Придобиването на Токуда е с цел повишаване на пазарния дял на БАКБ и влизане в Топ 10 , с надежди и стремеж към Топ 8

Успех на банката и съакционерите!

Коментар

• Минус 10 номер днес и пътува за под 10лв

Коментар

• ако са решили да правят търгово може и по-нависоко да отиде

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Малък риск за спад и голям потенциал, точно като БАКБ.... Мисля, че може да мине и 15, ама гледам да не съм прекалено алчен

Тук лага... по къс ще да е от Духа, а на 15???,- ти ще си щастлив да се върнеш,- сал сеира гледай!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Да, не вярвам да сбъркаш.. пружината там е много смачкана. На мен ми е Номер 1 позиция от доста време и постоянно си добавям.

Относно БАКБ, честито ти за печалбата! Аз ще остана повечко тук.. ще си цоцам дивидент и ще чакам изход някъде по-нагоре.. или при по-значително корпоративно събитие или поне докато пазара я оцени както трябва според новите реалности
                            Малък риск за спад и голям потенциал, точно като БАКБ. Честито и на теб и на всички инвеститори тук, много добре се получи. Мисля, че може да мине и 15, ама гледам да не съм прекалено алчен
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Благодаря, предпочитам Доверие
                              Да, не вярвам да сбъркаш.. пружината там е много смачкана. На мен ми е Номер 1 позиция от доста време и постоянно си добавям.

Относно БАКБ, честито ти за печалбата! Аз ще остана повечко тук.. ще си цоцам дивидент и ще чакам изход някъде по-нагоре.. или при по-значително корпоративно събитие или поне докато пазара я оцени както трябва според новите реалности

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

ДОХ или Бианор ако има промоция като излязат новите акции
                                Благодаря, предпочитам Доверие
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X