IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
    балонът се надува ли, надува. После ще има смешен плач.
    аз мойте 50% си ги прибрах, а пък ти си рецитирай там стихотворенийцето.... щом ти не омръзва...??!?!?!

Коментар

• балонът се надува ли, надува. После ще има смешен плач.

Започна се. В близките дни ще сме свидетели как тази акция се плъзга надолу по пързалката. не е препоръка.

Коментар

• Мечета, готови ли сте да сложите вратлетата на дръвника.

Коментар

• http://dnes.dir.bg/2008/05/22/news3026391.html

Коментар

• Каква е тая лигава цена на акцията.
            Но нека, нека и някои други играчи да успеят да се качат на влака.

Коментар

• Първоначално изпратено от Aladdin
              Междодругото направи ми впечатление, че до 175 кинта имаме предлагане на около 1500 броя което бих казал, че си е едно значимо предлагане като се има в предвид, че MOSTS непредлага много по принцип.

Не е препоръка.
              E zasto smiatash i tapata na 108?

Коментар

• Междодругото направи ми впечатление, че до 175 кинта имаме предлагане на около 1500 броя което бих казал, че си е едно значимо предлагане като се има в предвид, че MOSTS непредлага много по принцип.

Не е препоръка.
                Не е препоръка.

Коментар

• 200 кинта...някога но не сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                    Първоначално изпратено от mapadona
                    Пепииииии, гледаш ли Райфайзен-прахосмукачката какви ги върши тук ?!?!?!
                    mapiiiiiiii,

гледам , гледам и ми се привиждат цени от 200 кинта...........хахахаха! ;-))
                    Те тия цени се виждат вече ... въпроса е в невидимото. Пък да видим.

Коментар

• Аз в ролята на една хитра лисица тутакси си смених Трейсовете в Мостове

Мостовете стават Трейсовете НЕ Аз ще напия в Мостове поне :lol:

Успех мостовци и незабравяйте, че Мосто в момента е най от трите инфраструктури щото мое да лети HDPAT е леко тромав за са

Не е препоръка.
                      Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona
                        Пепииииии, гледаш ли Райфайзен-прахосмукачката какви ги върши тук ?!?!?!
                        mapiiiiiiii,

гледам , гледам и ми се привиждат цени от 200 кинта...........хахахаха! ;-))

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikodim
                          Фирмите на Божков можели и сами да достроят "Тракия"

Фирмите "Мостстрой" и холдинг "Пътища", собственост на бизнесмена Васил Божков, заявиха готовност да достроят магистрала "Тракия". Сами можем да доизградим 117 км от трасето за две години, каза изпълнителният директор на "Мостстрой" Румен Йовчев. Според него изграждането на мостовите съоръжения по "Тракия" ще струва 25 млн. евро, а цялата отсечка ще е на стойност около 300 млн. евро. Министърът на регионалното развитие Асен Гагаузов обяви, че до месец и половина ще бъдат обявени търговете за отсечката Стара Загора - Карнобат, разделена на 3-4 лота. Той нееднократно посочи фирмите на Божков, както и компаниите "Трейс груп" и "Главболгарстрой" сред фаворитите за обществените поръчки
                          http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=499037
                          Мдаа, и снощи по новините: Станишев и Гагаузов на магистралата, а около тях багерчета и фадромки с надпис Мостстрой. Пълни окото.

Коментар

• Пепииииии, гледаш ли Райфайзен-прахосмукачката какви ги върши тук ?!?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                              Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                              Първоначално изпратено от INSIDER-A
                              Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                              И този балон гради един мост, който нормално се строи за 1 гоидина вече 7,5 години.
                              :-))))))))) Това не е балон! :-))))))))
                              Не е балон. Дирижабъл е. Това е този дирижабъл, който се е откъснал от покрива на някакъв хотел в Пловдив и никой не го знае на къде е хванал. Аз лично предпочитам да се изсипе на дядо ми на село в двора.
                              :-)))))) Царю, удари в 10-ката :-))))

Нека, нека..Докато вие блеете по някакви Билбордове тук хората 50 % направиха.. Незнам кой трябва да се смее и забавлява...

Коментар

• Фирмите на Божков можели и сами да достроят "Тракия"

Фирмите "Мостстрой" и холдинг "Пътища", собственост на бизнесмена Васил Божков, заявиха готовност да достроят магистрала "Тракия". Сами можем да доизградим 117 км от трасето за две години, каза изпълнителният директор на "Мостстрой" Румен Йовчев. Според него изграждането на мостовите съоръжения по "Тракия" ще струва 25 млн. евро, а цялата отсечка ще е на стойност около 300 млн. евро. Министърът на регионалното развитие Асен Гагаузов обяви, че до месец и половина ще бъдат обявени търговете за отсечката Стара Загора - Карнобат, разделена на 3-4 лота. Той нееднократно посочи фирмите на Божков, както и компаниите "Трейс груп" и "Главболгарстрой" сред фаворитите за обществените поръчки
                                http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=499037
                                Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

Working...
                                X