IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я да видим новият код?

Коментар

• Утре ще има с още 5-10% по-евтинко. Аз си купих на 140, ама утре ще допълвам по малко.

Коментар

• нЕма, но виж как се лигавят за 17 акции!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lolita
          Аз си купих достатъчно за днес. Но и на 135 е добре, според мен. Не препоръчвам нищо.
          .. анджък.. !!!
          баш тва имам предвит.. дали са 132 или 135, мисла,чи особена разлика няма ...
          налЕ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Аз си купих достатъчно за днес. Но и на 135 е добре, според мен. Не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lolita
              Бързо ги разграбваме на 132 лв, за някои обаче не стигнаха
              ... на 135 много ли са ти скъпи ?
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Някои пък сме свършили мангите с покупки на по-високи нива и само гледаме...? Дано да не гледаме дълго!!.... Защо точно моста захапаха днес??

Коментар

• Бързо ги разграбваме на 132 лв, за някои обаче не стигнаха

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                    нещо...не мога да си отговоря на един въпрос...
                    защо пазарната цена на мостчетата е същата като на трейса...
                    поздрави на трейсианци, нищо лично ))
                    Не гледай само пазарната цена. Погледни и броя акции и емисионата им стойност, както и проведени аукциони на над 5% от капитала им, и кога са били.

Коментар

• нещо...не мога да си отговоря на един въпрос...
                      защо пазарната цена на мостчетата е същата като на трейса...
                      поздрави на трейсианци, нищо лично ))

Коментар

• http://www.factor-bs.com/news-3176.html

Хм, това е доста интересно....!
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Ще се почесват ами , да не мислиш че вземат по 3000 лв. заплата ...?Вече няма прости да мятат с лопатата за стотинки.И кой е този разклон Русе -Варна , не съм го виждал това съоръжение--?

Коментар

• То фенове фенове, но само със заклинания и скандирания не става

Ъп, Ъп. бум тряс, чики-рики, успех, стискаме палци и т.н. са си суеверни брътвежи

....а иначе на разклона Русе-Варна има чудно съоръжение с табелка Мостстрой, обаче работниците там, видимо около 3-4 не правеха нищо друго освен да се почесват по главите.

Коментар

• К'во С(а)ТАНА , излезе ли ОТЧЕт НАШ ??

Коментар

• някои хора не искат да осъзнаят, че ...дори...и без еврофондовете има достатъчно пари и пътища и мостове, и метра... ще се строят)

Коментар

Working...
                                X