Дъл ша е така Тъй ли мислиш Звезден пътнико.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Люк СкайуокърЗа сметка на това всички познават вече гладното индианско шошонче Ташачко , което търси еФФтинко и все не намира.
Което не му пречи да се мисли за най-умното и да смята другите за глупави.
Еееее малко мисла че послъгваш бледолики.Не си честничко момче.Аз поне казвам какво смятам да направя и каквиждам борсата и го правя а ти само гледкаш Ма гледкай публика требе на борсата също.Та според мен тепърва ще ти се свива сърчицето.Нъл си ми голем смелчага ша та видим накрая.Ша си облещен кат Лимур на клон
1. Не гледкам, а гледкаш ТИ.
2. Ще ми се свива сърчицето, ама друг път. Не ме сравнявай със себе си. Не ме познаваш.
Ооооооо сори не знаех за дебилщината ти .Извинявай бледолики братко Аз ва гледкам от месеци как са спускате мазничко в нужника и пак ша ва гледкам нема страшно
Благодаря бледолики братко за признанието Аз наистина мноооо ва гледкам.Мноооо бунаци увидех туканка и след време...............изчезнаха Ся ти и още некой майсторляги тука са очертавате следващата група Успех в пързалянето.Наточи ските или намажи найлона с шарлан да са пързулкате по леко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Люк СкайуокърЗа сметка на това всички познават вече гладното индианско шошонче Ташачко , което търси еФФтинко и все не намира.
Еееее малко мисла че послъгваш бледолики.Не си честничко момче.Аз поне казвам какво смятам да направя и каквиждам борсата и го правя а ти само гледкаш Ма гледкай публика требе на борсата също.Та според мен тепърва ще ти се свива сърчицето.Нъл си ми голем смелчага ша та видим накрая.Ша си облещен кат Лимур на клон
2. Ще ми се свива сърчицето, ама друг път. Не ме сравнявай със себе си. Не ме познаваш.
Ооооооо сори не знаех за дебилщината ти .Извинявай бледолики братко Аз ва гледкам от месеци как са спускате мазничко в нужника и пак ша ва гледкам нема страшно
Благодаря бледолики братко за признанието Аз наистина мноооо ва гледкам.Мноооо бунаци увидех туканка и след време...............изчезнаха Ся ти и още некой майсторляги тука са очертавате следващата група Успех в пързалянето.Наточи ските или намажи найлона с шарлан да са пързулкате по леко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Люк СкайуокърЗа сметка на това всички познават вече гладното индианско шошонче Ташачко , което търси еФФтинко и все не намира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Люк СкайуокърЗа сметка на това всички познават вече гладното индианско шошонче Ташачко , което търси еФФтинко и все не намира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Люк СкайуокърЗа сметка на това всички познават вече гладното индианско шошонче Ташачко , което търси еФФтинко и все не намира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърЗа сметка на това всички познават вече гладното индианско шошонче Ташачко , което търси еФФтинко и все не намира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от хималайски бикПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от ФaкушкаЛук, моста ше кърти ли миФки?
Факи нямаш ли чувството че има нйяколко обекта оптимисти у форума дет оглавяват класацията " От глупав по-глупав "
Хахахахахаха умори ме от смях бе елементарни бледолики.Твоята мисъл е уникално простовата.Дерзай напред и се развивай в същата пососка А за награда ти давам на Ташунко сапа да си поиграеш с него.И по внимателно с удоволствията Хахахахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от ФaкушкаЛук, моста ше кърти ли миФки?
Факи нямаш ли чувството че има нйяколко обекта оптимисти у форума дет оглавяват класацията " От глупав по-глупав "
Коментар
-
На 160 хил. лв. възлизат задълженията на “Мостстрой ВТ” за заплати към работниците й, съобщава великотърновският вестник “Янтра ДНЕС”. Възнаграждения не са плащани от септември м.г., потвърждава пред изданието инж. Лъчезар Митев – директор на мостостроителната фирма.
Причината за закъсването е дългът на държавата към поръчки, изпълнени от фирмата. По договори имаме да получаваме от държавата като възложител около 1,5 млн. лв., посочи инж. Митев.
На 2 февруари през пътната агенция към “Мостстрой ВТ” е направен превод за около 200 хил. лв. за строителството на някои от мостовете на “Прохода на републиката”. Като подизпълнител на строителния консорциум на Хаинбоаз “Пътни строежи ВТ” – “Биндер” – Сливен “Мостстрой ВТ” има да получава около 1 млн. лв. за строителство от юли м.г., каза инж. Митев.
Заради намалялото количество работа от мостостроителната фирма във В. Търново са освободени 80 човека. Някои от работниците бяха на временни договори само през лятото, други сами напуснаха заради неизплатени заплати, посочи инж. Митев. В момента средносписъчният състав на фирмата е от 50 души, които също не получават заплати. Административният персонал е на половин работен ден. До края на март – началото на април ще разплатим заплатите, увери инж. Лъчезар Митев.
За т.г. от дружеството се надяват на локални поръчки като подизпълнител по договорите за строителството на магистрала “Тракия”.
Статията не представлява съвет за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
Коментар