If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Последни новини.
Европейската общност възлага на една млада своя членка на Балканите да се заеме с построяването на мост до Луната. Името на страната не е упоменато в бюлетина, както и фирмата, която ще построи моста, но се намеква за нещо като SMOS, MOSTOS или BACH MASTORAS. Името на дружеството по разбираеми причини се държи в тайна, защото наложените административните ограничения за нарастване на покупната цена на акциите на БВБ не биха позволили истинската цена на акциите да бъде достигната и след 12000 години.
Тази информация, предполагам, че е по ваш вкус.
Тия камъни са в моята градина,сутринта в 10.00 в сайта на дарик нямаше информация за изпълнителя на проекта,просто преписах най-важното,всеки си прави изводите сам и всеки има глава на раменете си...PACOTO въобще не ми пука дали ще купиш или ще продадеш или пък за някой друг,имам акции на мостстрой и скоро няма да продавам.
PACOTO, pak ne si zagrial kvo stava - nie vijdame novina i se nadiavame nashata liubima kompania da e svarzana s neia. I posle cenata na akciikite da skokne lekichko dokam 500 levcheta:-)
Писна ми от селски шмекери и кокошкари в тоя форум! Новината, че подписват за "Люлин", не върви сама, а във всички издания е казано, че именно турците ще изпълняват поръчката. Който ви поднася информацията я е манипулирал и на вашите въпроси не отговаря, като се е надявал днес да продаде скъпо, а утре да купи евтино. Аман от шмекерчета!
Nashte triabva da go praviat - inache kak shte se iztochat parite:-) a pak nashte si imat Know-How, taka che...:-) napravo si e logichno da sa si nashte:-)
Aide 500 levcheta za akciika;-)
подписват за магистрала Люлин;проекта е за 148 млн.евро;проектанта е предвидил на 20-километровата отсечка 3 тунела,26 моста и виадукти с обща дължина 6км,3 пътни възела и укрепителни стени.
подписват за магистрала Люлин;проекта е за 148 млн.евро;проектанта е предвидил на 20-километровата отсечка 3 тунела,26 моста и виадукти с обща дължина 6км,3 пътни възела и укрепителни стени.
Това дружество страшно ми прилича на ХДПАТ. Движат се в калъп.
П.П. Дано повече дами се включат в търговията на БФБ, че като гледам сме май само коч къмпани. А, това е една добра възможност за майка с дете например да изкара някой лев докато е в майчински.
Като човек, който мисли че познава данъчните закони и кодексите, свързани с осигуряването, четейки те, бих казала, че неслучайно майчинство се изплаща до определен праг.
Ако майката има пари, които да рискува на борсата, по-добре да се увеличават и получават сумите от тези, които наистина имат нужда.Но това е тема за друг демографски спор
Мнението ми беше провокирано от препоръката ти.
На борсата се печели и губи!
Няма гаранции за инвеститорските настроения, които определят посоката на цената!
Earnings, мисля че до 4 август е срока за повдигане на въпроси от избраните компании, а срока за подаване на оферти е 15 септември.И да припомним, че в един от консорциумите, участва и MOSTS
С риск малко да се отклоня от темата искам да отговоря на въпроса за майчинските, че няма значение колко пари имаш в банка, а колко е брутния доход за период 1г. назад на човек от семейството. За 2006г при семейство с 2 деца, ако имаш под 800 лв брутен доход общо за двамата родители получаваш детски, ако имаш повече - не .
Нормално е не само да се печели, а и да се губи на борсата, но ако си направиш портфейл и гледаш по-дългосрочно вероятноста от загуби е много по-малка от вероятноста да спечелиш.
И тъй като жена ми скоро ще излиза в майчински, смятам малко да я пообуча какво да прави с кобоса, стига да и остане малко време.
П.П. Дано повече дами се включат в търговията на БФБ, че като гледам сме май само коч къмпани. А, това е една добра възможност за майка с дете например да изкара някой лев докато е в майчински.
Като човек, който мисли че познава данъчните закони и кодексите, свързани с осигуряването, четейки те, бих казала, че неслучайно майчинство се изплаща до определен праг.
Ако майката има пари, които да рискува на борсата, по-добре да се увеличават и получават сумите от тези, които наистина имат нужда.Но това е тема за друг демографски спор
Мнението ми беше провокирано от препоръката ти.
На борсата се печели и губи!
Няма гаранции за инвеститорските настроения, които определят посоката на цената!
Earnings, мисля че до 4 август е срока за повдигане на въпроси от избраните компании, а срока за подаване на оферти е 15 септември.И да припомним, че в един от консорциумите, участва и MOSTS
До 4 септември е крайния срок за подаване на офертите за Дунав мост 2, тъй че най-късно ден по-късно ще е ясно, дали ще се движим в калъп или ще дръпнем яко
Коментар