IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.standartnews.com/bg/artic...article=189263
    Ако Черепа купи “Техноекспортстрой” и Мостстрой и ХДПАТ май,май..... няма да има много бизнес за тях.Или поне не от тези мащаби на които се надяват акционерите им.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Пепи, МОСТСТРОЙ ще ги прави всичките тия хубави магистрали /поне мостовете по тях/ - виж как си сложиха техен човек да отговаря за търговете.

Коментар

• Абе, човека / бат Васко/ си го каза в прав текст, че целият му бизнес е на СВЕТЛО. :-))) При този корпоративен данък от 10% не си заслужават врътките. :-))) Ехххх, много магистрали, много мостове и виадукти, кой ли ще ги строи, кой ги умее тези работи..... :-)))

Коментар

• "Човек на бизнесмена Васил Божков ще оглави структурата в МТ?

Възлагането на строителството на магистрали и първокласни пътища, които са в системата на европейските транспортни коридори, ще се извършва от Министерството на транспорта (МТ), научи Mediapool. Към ведомството ще има отделна структура – дирекция или изпълнителна агенция, каквито съществуваха по предприсъединителните програми ФАР и ИСПА. Тя ще организира тръжните процедури и ще избира изпълнителите.

Според информация на Mediapool, за ръководител на бъдещата структура към транспортно министерство е избран Ясен Ишев, близък до бизнесмена Васил Божков. Ишев е бивш заместник -директор на агенция “Пътища” по капиталното строителство и в момента заместник-директор на фирма “Мостстрой”, собственост на “Нове холдинг”. "

Цялата статия тук

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=116562

Коментар

• VKVK, така е, абе НАБАТА ни е.......а последно време , НО това няма да е вечно. :-)))) Където е текло пак ще потече. :-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
              Investorrr, купувам, купувам............и не ми остава време за говорене.. :-)))))))
              А, така )

Коментар

• Investorrr, купувам, купувам............и не ми остава време за говорене.. :-)))))))

Коментар

• Obache, Pepi, triabva da priznaesh che tezi IPO-ta taman na vreme doidoha - svaliha ni cenite na Majstora, za da si nakupim - zashto da kupuvame banki, kato si imame Maistor, koito da ni dokara tricifrena vazvrashtaemost i to parvata cifra niama da e 1 shte se naloji da pocherpim posle i FIB i KTB

Коментар

• Пепи, кажи нещо за Булстрад, гледам не пишеш там, да не си продал?

Коментар

• Айде, режем лентата, откриваме този участък от магистрала "Марица" и ПРОДЪЛЖАВАМЕ към следващият участък, няма почивка за Майстор Мостс. :-)) Ами Метрото, ами околовръстното ..............., много работа. :-))

Коментар

• Откриват новопостроен участък от автомагистрала "Марица"

Днес в 13.30 часа министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов и министърът на транспорта Петър Мутафчиев ще открият участъка “Харманли - Любимец” от Автомагистрала “Марица”, съобщиха от пресцентъра на МРРБ.

Дължината на участъка е 16,66 км.

Общата стойност на строителните работи е 65 млн. лв. Пътният участък е финансиран от държавния бюджет чрез Фонд “РПИ”.

Изпълнители на обекта са “Пътни строежи” АД – Пловдив и “Мостстрой” АД.
                        Строителният надзор е осъществен от “Пътинвестинженеринг” АД, гр. София.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                          Вижте сега, приятели, аз много, много на отчети не залагам, падам си фундаменталистче и техничарче. :-)) Само с една или някоко спечелени поръчки всичко може да се обърне на 180 градуса в отчета, така че аз вярвам в перспективите на Майстор МОСТ, като се вземе предвид, че настъпва сезона на поръчките, а и колко работа се свърши по магистрала "Марица", а денги ещо нету. :-)) Много работа, работа и пак работа за МОСТС през настоящата и следващите 10-15г. :-))) Заложил съм на Майстора и съм сигурен, че от следващото тримесечие ще започне да ни радва, НО за хубавите работи се иска търпение, знаете как беше при ХДПАТ, а сега.............., Успех на всички. :-))
                          Пепи аз те мислех за по-млад, ама май си наборче (не гледай 75 в Боби75 )

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                            bad management=bad results=bad company
                            Обаче Bad Company си е много готина банда
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Вижте сега, приятели, аз много, много на отчети не залагам, падам си фундаменталистче и техничарче. :-)) Само с една или някоко спечелени поръчки всичко може да се обърне на 180 градуса в отчета, така че аз вярвам в перспективите на Майстор МОСТ, като се вземе предвид, че настъпва сезона на поръчките, а и колко работа се свърши по магистрала "Марица", а денги ещо нету. :-)) Много работа, работа и пак работа за МОСТС през настоящата и следващите 10-15г. :-))) Заложил съм на Майстора и съм сигурен, че от следващото тримесечие ще започне да ни радва, НО за хубавите работи се иска търпение, знаете как беше при ХДПАТ, а сега.............., Успех на всички. :-))

Коментар

• bad management=bad results=bad company

Коментар

Working...
                                X