IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/10...likvidnite_si/

"Мостстрой" до последно не е разкривал ликвидните си проблеми....

До редакционното приключване на броя от "Мостстрой" не отговориха на въпросите на "Дневник". От "Холдинг Пътища" също не дадоха отговор дали и това дружество има ликвидни проблеми и съответно опасност да последва пътя на "Мостстрой". Финансови анализатори обаче не изключват подобен сценарий (виж мненията)."

Даааа... един път стомна за вода , втори път стомна за вода , на третият път предварително.....
    Не е препоръка..

Коментар

• Някой има ли инфо колко е дългът на държавата към Мостстрой?

Коментар

• Първоначално изпратено от nyseico Разгледай мнение
        Аз не ги разбирам много, но не трябваше ли БФБ-то или КФН-то да спрат търговията?
        И като я спрат кво щеше да стане?
        Това е фондова борса. Докато едно дружество е публично, акциите му се търгуват. Ако се отпише (като Петър Караминчев например) то тогава спират да се тъгуват. Но си има законни срокове...
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от cobos4e Разгледай мнение
          Тук ми намирисва как най-богатия българин ще стане още по богат ама ней си ....... а дребните мишоци кат нас дет сега продават на 0,15 утре ще си гризат ноктите...... немам тук.... просто на това ми мирише....... успехи
          Mи кат ви е толкоз акъла.От черепа пари да правите.Той не обича да дава обича да взема.Когато са му преподавали изваждане и деление не е бил в час а на среща с гаджето.

Коментар

• Аз не ги разбирам много, но не трябваше ли БФБ-то или КФН-то да спрат търговията?

Коментар

• Хахаха без думи-ще стане страшна ако каже същото и при Патките-макар че май и там имаше същият процент.QUOTE=INSIDER-A;1147020]Васил Божков не контролирал Мостстрой

5MY
              7 октомври 2010 20:24

Васил Божков притежава само 21.07% от Мостстрой АД и това процентно участие не му дава възможност самостоятелно да контролира дейността на компанията.

Това съобщават в писмо до медиите от Нове Холдинг, където Божков е председател на Съвета на директорите.

От холдинга се учудват защо в медиите дружеството, което снощи поиска несъстоятелност се определя като дружество на Божков. От негово име се уточнява, че контролираното от Божков дружество Нове холдинг е член на Съвета на директорите на Мостстрой АД, но не го представлява.

Състоянието на Мостстрой АД по никакъв начин не влияе на бизнеса на Васил Божков, както и на всички негови проекти в страната, и в чужбина, заключават хората на бизнесмена.[/QUOTE]

Коментар

• Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение
                Понеже днес стана въпрос за врътки, любопитно ми е днес купилите на 0.15 как са продали на 0.20 ако не са имали акции
                съвсем нормално е и сетълмента позволява да купиш и продадеш едни акции в рамките на една борсова сесия

Коментар

• Васил Божков не контролирал Мостстрой

5MY
                  7 октомври 2010 20:24

Васил Божков притежава само 21.07% от Мостстрой АД и това процентно участие не му дава възможност самостоятелно да контролира дейността на компанията.

Това съобщават в писмо до медиите от Нове Холдинг, където Божков е председател на Съвета на директорите.

От холдинга се учудват защо в медиите дружеството, което снощи поиска несъстоятелност се определя като дружество на Божков. От негово име се уточнява, че контролираното от Божков дружество Нове холдинг е член на Съвета на директорите на Мостстрой АД, но не го представлява.

Състоянието на Мостстрой АД по никакъв начин не влияе на бизнеса на Васил Божков, както и на всички негови проекти в страната, и в чужбина, заключават хората на бизнесмена.
                  Last edited by модератор; 07.10.2010, 22:16.
                  МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

не ти ли се струва . чЕ ПОВЕчЕТО СА цИрКАДЖИИ .КОИТО СлЕД ДВИЖЕНИЕТО СЕ ХВАлЯТ А СЕТЪлмЕНТА ВАЖИ лИ ОЩЕ
                    Той си важи, ама ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                      От септември 2008 мисля може и да го правят това нещо редовно.
                      не ти ли се струва . чЕ ПОВЕчЕТО СА цИрКАДЖИИ .КОИТО СлЕД ДВИЖЕНИЕТО СЕ ХВАлЯТ А СЕТЪлмЕНТА ВАЖИ лИ ОЩЕ

Коментар

• Едва ли ще има голям ъп...

Коментар

• Тук ми намирисва как най-богатия българин ще стане още по богат ама ней си ....... а дребните мишоци кат нас дет сега продават на 0,15 утре ще си гризат ноктите...... немам тук.... просто на това ми мирише....... успехи
                          Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Понеже днес стана въпрос за врътки, любопитно ми е днес купилите на 0.15 как са продали на 0.20 ако не са имали акции
                            От септември 2008 мисля може и да го правят това нещо редовно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                              А утре накъде?

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                                То това има ли някой акции в него? Май много малко успяха да пробутат.
                                Акции не, ама тия 75 млн е интересно как са разпределени.

Коментар

Working...
                                X