If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо постоянно тук се трият постове. Днес имаше май някакви мнения
Имаше, да! Всички реват и се чудят защо 147 продава! Май чичко ви череп ви е спретнал 2 в 1 - невероятна комбинация :-)
Da mnogo si prav ) prodavat si horata.. drugi puk si kupuvat ) prodali ima nqma 60 mosta haha i tragediq ) no ako nqmah akcii sigurno shtqh da mislq kato teb!
Коментар
ОК
Ами това е единственото му логично поведение. Който иска да вдига цената, да заповяда. Само че за да стигне 2000 сигурно трябва да изкупи и мажоритарния пакет.
Тук всички против Съни и Пепи ли сте?Майстора крив,ляв,йонизиран,осмиван или не,спекулативен и както искате си го наречете си е МАЙСТОР-и лекичко се плъзга неминуемо нагоре към Пазарната си цена..
Иначе, фактът че един неофициален собственик, купува акции от дружеството и официално демонстрира собствеността си, ми говори други неща...които не ме притесняват за бъдещата работа на Мостчетата))
Съни, ако "неофициалния" собственик беше Щрабаг (примерно) сигурно щеше да ти говори други неща ама точно този едва ли те навява на ентусиазъм и спокойствие в светлото бъдеще на твоята инвестиция :-) Ако е така представяш ли си колко са спокойни примерно акционерите на Елма? Там Банев не спира да "демонстрира" собствеността си :-))) Все пак ти си момиче и вероятни ги приемаш по хладнокръвно фактите, но представяш ли си какво му е да речем на един портфолио мениджър (както е модерно да се наричат инв. консултанти) ? Вика си "Ей го на Божков. Купува ли? Купува! Е значи ще рипа до небето!" И доволно потриват отрудените си ръце ;-) Само, че чичко Божков е от стар пръч яре и доволно потрива долуподписания дето го е натопорчил и чака някой да му ... Айде пак помисли какво показва тази сделка и отново размишлявай около бъдешето на компанията. Този път като брюнетка :-) Нищо лошо не искам да кажа за блондинките ;-)
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар