IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от profix
    Който разбира, тук се спира.
    Споко, на такива ситуации преди голямо IPO вече сме ставали свидетели. Но нали знаете,че след IPO-то всичко си идва на мястото.
    Дедо нищо не разбира (не го е страх да си признае), поради което тук не се и спира...
    Дедо само гледа и се учи. Има какво да научи - определно. Той просто иска да разбере какво кара да хората да купуват нещо, дето...

... бе гледам - нема нищо...
    ... пак гледам - пак нема нищо...
    ... абе тука има нещо!!!

Коментар

• Който разбира, тук се спира.
      Споко, на такива ситуации преди голямо IPO вече сме ставали свидетели. Но нали знаете,че след IPO-то всичко си идва на мястото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan
        Пепи, дай някоя добра новина или поне кажи това ли е дъното?
        Да купуваме ли? :-) :-)
        Айде че хората купуваха на 3600 и ти вярваха, а сега си се покрил като мишка.
        Не съм се скрил, бе Алън, какво искаш да кажа, Ж.П., СПЛИТ, ПЕРСПЕКТИВИ,

а който е решил да продава и не ги вижда тези неща, никой не може

да му помогне, това е.....;-))

Коментар

• До Айпиото на Трейса останаха 2 дни. Какво ли ще се случи след това по тази позиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
            така е))да не плачкат после зайчетата от наиграване))
            Който го е страх от деца да седи девстен

Коментар

• така е))да не плачкат после зайчетата от наиграване))

Коментар

• Първоначално изпратено от Aladdin
                Оцених IHLBL,FORM и перспективите в HSOF но МOSTS явно не е още за мен поне продадох без загуба ;(

В MOSTS се преебах сигурно от алчност, честно може и да се дигне може и да падне не знам. Аз исках да се дигне и се заслепих а знаех, че може и да падне когато предлагаха 3675.
                Но истината е, че тук предимно най-добрите спечелиха и дълготрайните инвеститори, щото и да бях продал на 3675 щях да ги взема пак на 3000 и ето на с падането им печалба никаква ;(

Дано спечели някоя голяма концесия та поне да няма хора с загуби тук, определено знам какво е да губиш и да си блокиран някъде и нее никак хубаво.

Успех
                Не е хубаво, обаче пич, не трябва да ти пука. Това е игра. Животът е игра. Играй!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                  Първоначално изпратено от Aladdin
                  .....В MOSTS се преебах сигурно от алчност, ........
                  "Greed is good"
                  мани...
                  Бях сложил и ордер дет щеш да мине...
                  ... ама го махнах...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Aladdin
                    .....В MOSTS се преебах сигурно от алчност, ........
                    "Greed is good"
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Пепи, дай някоя добра новина или поне кажи това ли е дъното?
                      Да купуваме ли? :-) :-)
                      Айде че хората купуваха на 3600 и ти вярваха, а сега си се покрил като мишка.
                      изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Оцених IHLBL,FORM и перспективите в HSOF но МOSTS явно не е още за мен поне продадох без загуба ;(

В MOSTS се преебах сигурно от алчност, честно може и да се дигне може и да падне не знам. Аз исках да се дигне и се заслепих а знаех, че може и да падне когато предлагаха 3675.
                        Но истината е, че тук предимно най-добрите спечелиха и дълготрайните инвеститори, щото и да бях продал на 3675 щях да ги взема пак на 3000 и ето на с падането им печалба никаква ;(

Дано спечели някоя голяма концесия та поне да няма хора с загуби тук, определено знам какво е да губиш и да си блокиран някъде и нее никак хубаво.

Успех
                        Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                          Първоначално изпратено от съни(тя)
                          Дедко, нали беше се успокоил, че нямаш мостчета, а за внучето си взел само стабилни акции на най-рентабилните дружества, от тия дето гарантират за 10 години напред дивиденти))
                          Дедко, не му обяснявай, моля те, твоята ...логика...на внучето, нека си спинка спокойно, не да мисли - губи ли, не губи ли....))
                          Ооо Съни :-) Ти на Дедо за дедовия не му обяснявай ;-) Дедо знае най-добре. Учете се от написаното от Дедо, защото човека знае какво говори /пише/.

Пепи, днес видях едни компресори много яки. Помпат здраво с нисък разход на енергия. Ако започнеш да издишаш обади се ще ти дам контакти ;-)
                          Insider-a ..... остави го....той сега е дал всичко от себе си за ХДПАТ...мостовете са на инвеститорския произвол.

Като се освободи свеж въздух, ще пренасочи и насам

Коментар

• ...за психиката само, Инсайдър, за психиката))
                            то, такъв тормоз с тез мостчета, май сън не те хваща)

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                              aма, Инсайдър, аз само заради внучето му обяснявам))
                              Те, младите мозъчета са едни такива...прогресивни и гледащи напред, та да не стане някой конфликт, заради Дедовата логика))

то и за теб съм малко притеснена, като гледам как тия мостчета мира не ти дават, ама айдеее...))
                              Съни, без да се обиждаш ама и аз малко се попритесних ... блондинка да се притеснява за моето финансово състояние?!?! Айде нЕма нужда :-)
                              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• aма, Инсайдър, аз само заради внучето му обяснявам))
                                Те, младите мозъчета са едни такива...прогресивни и гледащи напред, та да не стане някой конфликт, заради Дедовата логика))

то и за теб съм малко притеснена, като гледам как тия мостчета мира не ти дават, ама айдеее...))

Коментар

Working...
                                X