IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пепи
    Последното тримесечие за MOSTS i HDPAT са най-силни,

така че смерч да вземе да пише със старият си ник и

да каже колко е Р/Е ??? :-))))

Пепи забравихме да питаме за това П/Е.Трябва да сме осведомени

Коментар

• Първоначално изпратено от смерч
      Първоначално изпратено от ivan61
      Първоначално изпратено от смерч
      Ехей да не отсъства малко човек и алчността пак ви е заслепила.Така така без проблем ви вдигнаха цената да ви ги подарят тези евтини акции а след това надолу за да си купят от вас още по-евтино.Колкото пъти и да ви го правят този номер все ще има кой да се хваща
      Абе аз ще си се вредя за по евтинки все пак, утре вдруги ден май!!
      Търпение и ще се вредиш нали виждаш че ги пробват на 2700 а по-умните веднага продават и се нареждат отдолу.Спекулантско време е сега Ще им надуят цената сега и ще им дадът от желаните хартии
      бравос...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Така е дава препълване и еките изпушиха.............:-))))))))))))))

Коментар

• Пепи много съм притеснен за това П/Е не се поддава на сметки и елката измъчи

Коментар

• Последното тримесечие за MOSTS i HDPAT са най-силни,

така че смерч да вземе да пише със старият си ник и

да каже колко е Р/Е ??? :-))))

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
              полъх, смерч, ураган....)))
              добри сценарии пишеш)
              дано да не останеш без билет за постановката))
              Оооо не се притеснявай за мен.Имам билети.А ти не ходи с пола мила))Опасно е !!!! Може някой полъх, смерч, ураган да ти я повдигне и да се почувстваш неудобно.Приеми го като метафора да си загубиш париците

Коментар

• полъх, смерч, ураган....)))
                добри сценарии пишеш)
                дано да не останеш без билет за постановката))

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
                  Ехей да не отсъства малко човек и алчността пак ви е заслепила.Така така без проблем ви вдигнаха цената да ви ги подарят тези евтини акции а след това надолу за да си купят от вас още по-евтино.Колкото пъти и да ви го правят този номер все ще има кой да се хваща
                  ....евала на момчетата....а ти колко пъти го направи този номер?....не си никакъв смерч, а си най-обикновен "полъх"......
                  Драги ми младежо всеки полъх може да разчорли нечия главица или вдигне женска полицаА на момчетата и аз им правя евала!! Могат го правят го.Те следват правилото че балъците никога няма да се свършат трябва само да ги намериш. На БФБ има много такива

Коментар

• Някакво затишие има тука Сега едните си викат айде още малко че да си продам акциите а другите дали няма да тръгнем надолу що да бързамПомните ли предния път как при новината стигна 3700 и върна до къде ......2000 преди няколко седмици.Сега се правят плахи опити за нещо подобно ,но корекцията си казва думата.Нашият Инвеститор е наплашен.И правилно така е по-разумно Не е препоръка за нищо

Коментар

....евала на момчетата....а ти колко пъти го направи този номер?....не си никакъв смерч, а си най-обикновен "полъх"......

Коментар

• Първоначално изпратено от small
                        Първоначално изпратено от ggg62
                        Първоначално изпратено от small
                        еййй,верно ли бре, и капман а))))))кои бяха те друже,а имат ли акции на моста и пътя а))))))
                        Не знам точно какво имат, но като гледам днес движението на Моста и Пътя, очаквам довечера добра доходност от фонда
                        алелеле,ама те и фонд ли имали а)))и как се казва тоя фонд,би ли споделил с нас незнаещите)))))
                        Епа нема. Ще го пазя само за мен си, че да стана голям богаташ :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ggg62
                          Първоначално изпратено от small
                          еййй,верно ли бре, и капман а))))))кои бяха те друже,а имат ли акции на моста и пътя а))))))
                          Не знам точно какво имат, но като гледам днес движението на Моста и Пътя, очаквам довечера добра доходност от фонда
                          алелеле,ама те и фонд ли имали а)))и как се казва тоя фонд,би ли споделил с нас незнаещите)))))

Коментар

Първоначално изпратено от ivan61
                            Търпение и ще се вредиш нали виждаш че ги пробват на 2700 а по-умните веднага продават и се нареждат отдолу.Спекулантско време е сега Ще им надуят цената сега и ще им дадът от желаните хартии
                            ... иии
                            па не се изморяваш...
                            ... притеснявам се за здравето Ви смерч...
                            :P
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61

Коментар

• ехх,Коле,туко виж сме прогледнали с тебе покрай някои изказвания а)))))

Коментар

Working...
                                X