If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ехей да не отсъства малко човек и алчността пак ви е заслепила.Така така без проблем ви вдигнаха цената да ви ги подарят тези евтини акции а след това надолу за да си купят от вас още по-евтино.Колкото пъти и да ви го правят този номер все ще има кой да се хваща
Абе аз ще си се вредя за по евтинки все пак, утре вдруги ден май!!
Търпение и ще се вредиш нали виждаш че ги пробват на 2700 а по-умните веднага продават и се нареждат отдолу.Спекулантско време е сега Ще им надуят цената сега и ще им дадът от желаните хартии
бравос...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
полъх, смерч, ураган....)))
добри сценарии пишеш)
дано да не останеш без билет за постановката))
Оооо не се притеснявай за мен.Имам билети.А ти не ходи с пола мила))Опасно е !!!! Може някой полъх, смерч, ураган да ти я повдигне и да се почувстваш неудобно.Приеми го като метафора да си загубиш париците
Ехей да не отсъства малко човек и алчността пак ви е заслепила.Така така без проблем ви вдигнаха цената да ви ги подарят тези евтини акции а след това надолу за да си купят от вас още по-евтино.Колкото пъти и да ви го правят този номер все ще има кой да се хваща
....евала на момчетата....а ти колко пъти го направи този номер?....не си никакъв смерч, а си най-обикновен "полъх"......
Драги ми младежо всеки полъх може да разчорли нечия главица или вдигне женска полицаА на момчетата и аз им правя евала!! Могат го правят го.Те следват правилото че балъците никога няма да се свършат трябва само да ги намериш. На БФБ има много такива
Някакво затишие има тука Сега едните си викат айде още малко че да си продам акциите а другите дали няма да тръгнем надолу що да бързамПомните ли предния път как при новината стигна 3700 и върна до къде ......2000 преди няколко седмици.Сега се правят плахи опити за нещо подобно ,но корекцията си казва думата.Нашият Инвеститор е наплашен.И правилно така е по-разумно Не е препоръка за нищо
....евала на момчетата....а ти колко пъти го направи този номер?....не си никакъв смерч, а си най-обикновен "полъх"......
Търпение и ще се вредиш нали виждаш че ги пробват на 2700 а по-умните веднага продават и се нареждат отдолу.Спекулантско време е сега Ще им надуят цената сега и ще им дадът от желаните хартии
... иии
па не се изморяваш...
... притеснявам се за здравето Ви смерч...
:P
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар