IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inokentii
    Първоначално изпратено от смерч
    Какво сте направили тук.Бях извън страната и съм пропуснал избалончването
    ня някои циници, които нямат и една позиция на борсата всичко им е избалончване
    Младежо и ти ли си от изгорените с Трейси.На колко го купи 500 лв ли?

Коментар

• Който трябва го е изчислил.

Успех при търговията утре ! Ще бъде интересн ден !

Коментар

• Трябва първо да се изчисли П/Е-то на Трейса и тогава на Моста.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от смерч
          Я по-добре кажи , колко е Р/Е=??? :-))))

Коментар

• Първоначално изпратено от смерч
            ня някои циници, които нямат и една позиция на борсата всичко им е избалончване

Коментар

• Какво сте направили тук.Бях извън страната и съм пропуснал избалончването

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona
                Моста трябва да бъде по-скъп от Трейс с поне 10-15% според мойте сметки - така че поне 330-360 лв в понеделник, ако Черепа не продава може и 400 да видим
                нямам нищо против да видя и 360-400лв. ама нищо против Ви казвам колеги, Вие ако имате споделяите мнения )

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona
                  Моста трябва да бъде по-скъп от Трейс с поне 10-15% според мойте сметки - така че поне 330-360 лв в понеделник, ако Черепа не продава може и 400 да видим
                  Може ли да ти видим сметките, че ми стана интересна цената от 330-360 лв.?
                  МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Моста трябва да бъде по-скъп от Трейс с поне 10-15% според мойте сметки - така че поне 330-360 лв в понеделник, ако Черепа не продава може и 400 да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от ReadOnly
                      Ами погледнете си в COBOS-а примерно и ще си отговорите:

Емисия:MOSTS
                      Номинал: 1BGN
                      общо: 1 114 940
                      цена на отваряне: 265.84

а цена на затваряне първия ден 300 лв.

не е препоръка

Коментар

• Ами погледнете си в COBOS-а примерно и ще си отговорите:

Емисия:MOSTS
                        Номинал: 1BGN
                        общо: 1 114 940
                        цена на отваряне: 265.84

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
                          "Във връзка с постъпило уведомление от Централен депозитар АД относно регистриране на промяната в номиналната стойност на акциите на Мостстрой АД-София /MOSTS/, БФБ-София АД уведомява за следното:
                          Поради отпадане на основанието за временно прекратяване на търговията с акциите на Мостстрой АД-София /MOSTS/, същата се възстановява считано от 17.12.2007 год. /понеделник/"

Предполагам ще бъдат валидни ценовите ограничения от последния ден на търговия върху 10.
                          Поправете ме ако греша, може би сплитът още няма да е осъществен.
                          I az mislia kato teb.

Коментар

• ок разбрахме че се въстановява търговията ама някои ще обясни ли кво точно става.
                            1. ще имаме ли новите акции или не.
                            2. ако ги нямаме ще се счита ли че от понеделник вече сме с номинал 1лв и цената евентоално ще е с 10 пъти по ниска.
                            3.Не трябваше ли да минат 2 седмици от ОСА.

и много други такива моля ако някои знае как стоят нещата да напише в форума какво точно предстои.

Благодаря

Коментар

• МОСТСТРОЙ АД (MOSTS) източник: БФБ - София 15 Декември 2007 16:15

Възстановяват търговията с акции на Мостстрой АД от понеделник
                              Във връзка с постъпило уведомление от Централен депозитар АД относно регистриране на промяната в номиналната стойност на акциите на Мостстрой АД-София /MOSTS/, БФБ-София АД уведомява за следното:
                              Поради отпадане на основанието за временно прекратяване на търговията с акциите на Мостстрой АД-София /MOSTS/, същата се възстановява считано от 17.12.2007 год. /понеделник/

Коментар

• aide nazdrave na vsichki !!!!
                                mai obarkah temata ama losho nema samo zdrave da ima!

Коментар

Working...
                                X