IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• има, има...VS, сложила съм си няколко оферти, ще пазарувам за 23 век вече))
    А ти що се хабиш да пишеш....дай я "тая приказка" на подпис и ще си излиза...))

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
      Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
      ... ся се "наместват" бройките.. парите се преливат ...
      трасето е ново, ного емоции там, пари, интереси, дрънди майни... детска работа...
      мосто сплитнат... (все още не разбирам истериите около сплитовете на наща борса)... ного от народа още е неадекватен кат види че има примерно 100 моста у кобосо...
      и виждаш коко се получава... едни сипват, други гребат...
      ма кат почнем да броим пилците...
      ще кажа само
      ИИИ РЪЦЕТЕ СТАНАХА ГРЕБЛА...
      Kолчо, да не си почнал някакви хапчета да пиеш , човече? Начинът ти на писане ми се вижда доста различен
      нямам пари за лекарства...
      не останаа...
      сичко е на борсата...
      :P
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Още ли има наивници, купуващи такива скъпи акции???

Нима на БФБ има по-надуто дружество, според Р/Е? Я отворете някой учебник за първи курс да видите какво значи Р/Е от няколкостотин.

Очаквали се печалби. ОЧАКВАЛИ. Хубаво. Ще има. Проблемът е, че това ОТДАВНА е вече отразено в цената. Сега търгуваме вече очакваните печалби за 22 век

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
          ... ся се "наместват" бройките.. парите се преливат ...
          трасето е ново, ного емоции там, пари, интереси, дрънди майни... детска работа...
          мосто сплитнат... (все още не разбирам истериите около сплитовете на наща борса)... ного от народа още е неадекватен кат види че има примерно 100 моста у кобосо...
          ще кажа само
          Kолчо, да не си почнал някакви хапчета да пиеш , човече? Начинът ти на писане ми се вижда доста различен
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• така си е, пазарът ще ги намести)))
            голяма работа са числата, верно...100=10, ама за някои и сложно може да им изглежда )))
            пък и с тея P/E - та се объркаха хората))

Коментар

• ... ся се "наместват" бройките.. парите се преливат ...
              ще кажа само
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                Колчо, зарежи граматиката, дай сметките да оправим))))

ти като ги сравняваш мостчетата с трейсианските...как ги намираш)
                ми аз насекъде съм се наврял...
                ... пари повече нема...
                ся ми остава само да гледам... и да смятам
                инак трасето на тая цена си е скъпичко спрямо моста.. ма туй е според цифрите... пък знайш че пазарът понекога не мож го обясни с число..
                али дума некоя...
                ПАЗАРЪТ ТРЯЯ ДА СЕ УСЕЩА...
                то на мен друго не ми остаа де...

Коментар

• Колчо, зарежи граматиката, дай сметките да оправим))))

ти като ги сравняваш мостчетата с трейсианските...как ги намираш)

Коментар

• Първоначално изпратено от Bully
                    Първоначално изпратено от ОК
                    Естествено, че се шегувам, пробвах да разведря атмосферата . Нямам мостове и няма и да имам на такива нива.
                    ОК, така и го приех за теб... ама имаше и коментар на твоето изказване, който за малко да ме свали от стола от смях... ама хайде, ние си ги познаваме героите
                    бъркаш граматиката ...

нe героите, а героЙте...

има си правила

:P:P:P:P

Коментар

• хайде, пак много загрижени за P/E-то))

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                        Естествено, че се шегувам, пробвах да разведря атмосферата . Нямам мостове и няма и да имам на такива нива.
                        ОК, така и го приех за теб... ама имаше и коментар на твоето изказване, който за малко да ме свали от стола от смях... ама хайде, ние си ги познаваме героите

Коментар

• Естествено, че се шегувам, пробвах да разведря атмосферата . Нямам мостове и няма и да имам на такива нива.

Коментар

• Спри да се излагаш, момче!
                            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
                              Капман в нужда се познава...
                              :-)))

Коментар

• Капман в нужда се познава...

Коментар

Working...
                                X