Е-еее и от време, навреме послъгва.....:-)))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Bobi75
знам Круме, знам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75Круме, абе сега като си мисля си прав да казваш, че моста си е феномен. За 9-месечие 53К печалба, а за годината 9 милки, от които 2 милки оперативна.
Ей това ако не е феномен, просто не знам кое ще е?! А ръста на приходите, а откриващият се мажоритар, а перспективите.
Ей, не ми се мисли какво ще става другата година. Тръпки, тръпки ме побиватТи представяш ли си какво може да стане като излязат официалните данни
Коментар
-
Bobi75
Круме, абе сега като си мисля си прав да казваш, че моста си е феномен. За 9-месечие 53К печалба, а за годината 9 милки, от които 2 милки оперативна.
Ей това ако не е феномен, просто не знам кое ще е?! А ръста на приходите, а откриващият се мажоритар, а перспективите.
Ей, не ми се мисли какво ще става другата година. Тръпки, тръпки ме побиватТи представяш ли си какво може да стане като излязат официалните данни
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Краси, а колко е P/E на Трейс?)
. Щото нали знаеш, по трейсианската методика П/Е се понижава с толкова, колкото е сплита (К.Н. ги знае най-добре тез сметки)
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от milenkkПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от milenkkПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от milenkkПървоначално изпратено от B.GrahamПри очаквана по-голяма печалба и два пъти по-малко акции Моста се търгува под цената на Трейса.Бе колко са им П/Е-тата на тия?МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
Коментар