IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е-еее и от време, навреме послъгва.....:-)))

Коментар

• знам Круме, знам

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
        Круме, абе сега като си мисля си прав да казваш, че моста си е феномен. За 9-месечие 53К печалба, а за годината 9 милки, от които 2 милки оперативна.

Ей това ако не е феномен, просто не знам кое ще е?! А ръста на приходите, а откриващият се мажоритар, а перспективите.

Ей, не ми се мисли какво ще става другата година. Тръпки, тръпки ме побиват Ти представяш ли си какво може да стане като излязат официалните данни
        Ами да стане, нямам нищо против...що си мислите че се заяждам, аз си казвам какво мисля...

Коментар

• Круме, абе сега като си мисля си прав да казваш, че моста си е феномен. За 9-месечие 53К печалба, а за годината 9 милки, от които 2 милки оперативна.

Ей това ако не е феномен, просто не знам кое ще е?! А ръста на приходите, а откриващият се мажоритар, а перспективите.

Ей, не ми се мисли какво ще става другата година. Тръпки, тръпки ме побиват Ти представяш ли си какво може да стане като излязат официалните данни

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
            Първоначално изпратено от Storm
            Хубава търговия днес. MOSTS си е сила !
            Кво разпрявяш, сила ама със знак (-)
            ако това е хубавата търговия, представяш ли си лошата

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
              Хубава търговия днес. MOSTS си е сила !
              Кво разпрявяш, сила ама със знак (-)

Коментар

• Хубава търговия днес. MOSTS си е сила !

Коментар

• ами това си е супер, Стенли, направо за онуй форуърдното...отсега да си го разделим и на 7...за новия сплит))

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                    Краси, а колко е P/E на Трейс?)
                    Абе съни, колко пъти трябва да ти се правят забележки - уточнявай след като питаш нещо К.Н. - за кое П/Е става дума - преди сплита или след сплита . Щото нали знаеш, по трейсианската методика П/Е се понижава с толкова, колкото е сплита (К.Н. ги знае най-добре тез сметки) .

Коментар

• Краси, а колко е P/E на Трейс?)

Коментар

• Р/Е =31, за момента.........))))))))) Питайте бат Пепи???

Коментар

• bez mosta za kyde sme, toi i insaidera toku vij go chaka za da kupi

Коментар

• инсайдер, да вземем да станем едни фаянсаджии, кво ще кажеш щом падат парички нема лошо

Коментар

• Първоначално изпратено от milenkk
                              Първоначално изпратено от B.Graham
                              Първоначално изпратено от milenkk
                              Първоначално изпратено от milenkk
                              При очаквана по-голяма печалба и два пъти по-малко акции Моста се търгува под цената на Трейса.Бе колко са им П/Е-тата на тия?
                              Може ли да кажеш колко е очакваната печалба за мостовета?
                              Казаха я на ОСА.
                              Добре да кажи я за тези които са го пропуснали и те да знаят
                              Към и над 9.
                              При печалба за деветмесечието от 53 000 хил и загуба преди това, много интересно от къде ще дойдат тези 9 млн. Дано не са объркали нещо сметките
                              Сложили някакви плочи в метрото и издухали печалбата :-)))))) Ама се разработили третото тримесечие и преоценили активите :-)))
                              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• но ако я бяха оставили да 'пада свободно'... щяхме да напазаруваме

Коментар

Working...
                                X