IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не е прав. За управление на портфейл се плаща 2% от стойноста + 20% от всяко увеличение на NAV.
    Иначе ако му направиш увеличение 100% на активите (10млн лв.), а ще прибереш 136 000лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Жоро Пендов
      Търся свестен брокер, който да се занимава с инвестициите ми на фондовата борса.
      Те са около 5 млн. лв.
      Предлагам 3 000 лв. заплащане + 2% от печалбата.
      Пратете автобиография на investitorxxl@gmail.com
      Това е точното място на тази "обява"! :-)

Коментар

• Тук големи надежди имаше за разтеж.Някой виждаха 3-4 хил на акция след сплита а то какво стана ........пак надолуКойто продаде на 21.12 на върха мога само да му кажа Браво!! Умно е постъпил!!!.

Коментар

• Първоначално изпратено от Жоро Пендов
          Търся свестен брокер, който да се занимава с инвестициите ми на фондовата борса.
          Те са около 5 млн. лв.
          хе хе хе хе
          и да е вярно, това на месец ли ще е заплащането хе хе хе

Коментар

• Търся свестен брокер, който да се занимава с инвестициите ми на фондовата борса.
            Те са около 5 млн. лв.

Коментар

• Колко е Р/Е на МОСТС, толкова ли.... Р/Е=???..........:-)))))))))))))))))))))))))

Весела Коледа на всички мостоваци :-)))

Коментар

• еха, Боби, чуда се дали тва П/Е-то нема да ни създава такъв проблем и през 2008 /в смисъл на трудноизчислимост , уж в началото на годината големо а накрая толкова малко п/е, насмалко да го изгуба на елката / ...дано съм прав разбира се ...

Коментар

• Еми колеги какво да Ви кажа, освен че МОСТС е една много перспективна компания от която ще чакакме да стане около 420лв.

Не е препоръка!!!

Коментар

• МОСТСТРОЙ АД (MOSTS) източник: БФБ - София 21 Декември 2007 16:51

Мостстрой АД учреди три дъщерни дружества
                    В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Мостстрой АД-София /MOSTS/

С Решение на СГС от 18.12.2007 год. се регистрира Мостстрой-София АД, със седалище и адрес на управление в гр. София, ул. Бесарабия 114, и с предмет на дейност: строителство, реконструкция и ремонт на мостове и мостови съоръжения, на пътища и пътни съоръжения и всякакви други инфраструктурни съоръжения, инженерингова и научно-изследователска дейност; придобиване, управление и разпореждане с участия в български и чуждестранни дружества; вътрешна и външна търговия; специализиран оператор на ро-ро терминал и всякаква друга производствена и търговска дейност, незабранена от закона. Дружеството е с неопределен срок. Дружеството е с капитал 4 192 000 лв. разпределен в 4 192 броя поименни акции с номинална стойност 1 000 лв. всяка една, част от който е непарична вноска – обособена част от търговското предприятие на Мостстрой АД-София в размер на 4 187 000 лв., съгласно Съдебно-техническа оценителна експертиза, приета с определение от 27.11.2007 год. на СГС. Дружеството се управлява и представлява от Орлин Георгиев Хаджиянков-председател, и Александър Божидаров Илиев-изпълнителен директор, заедно или поотделно.

С Решение на СГС от 18.12.2007 год. се регистрира Мостстрой-Пловдив АД, със седалище и адрес на управление в гр. София, ул. Бесарабия 114, и с предмет на дейност: строителство, реконструкция и ремонт на мостове и мостови съоръжения, на пътища и пътни съоръжения и всякакви други инфраструктурни съоръжения, инженерингова и научно-изследователска дейност; придобиване, управление и разпореждане с участия в български и чуждестранни дружества; вътрешна и външна търговия; специализиран оператор на ро-ро терминал и всякаква друга производствена и търговска дейност, незабранена от закона. Дружеството е с неопределен срок. Дружеството е с капитал 4 444 000 лв. разпределен в 4 444 броя поименни акции с номинална стойност 1 000 лв. всяка една, от който е непарична вноска – обособена част от търговското предприятие на Мостстрой АД-клон Пловдив в размер на 4 439 000 лв., съгласно Съдебно-техническа оценителна експертиза, приета с определение от 27.11.2007 год. на СГС. Дружеството се управлява и представлява от Орлин Георгиев Хаджиянков-председател, и Атанаска Георгиева Чакърова-изпълнителен директор, заедно или поотделно.

С Решение на СГС от 18.12.2007 год. се регистрира Мостстрой-Велико Търново АД, със седалище и адрес на управление в гр. София, ул. Бесарабия 114, и с предмет на дейност: строителство, реконструкция и ремонт на мостове и мостови съоръжения, на пътища и пътни съоръжения и всякакви други инфраструктурни съоръжения, инженерингова и научно-изследователска дейност; придобиване, управление и разпореждане с участия в български и чуждестранни дружества; вътрешна и външна търговия; специализиран оператор на ро-ро терминал и всякаква друга производствена и търговска дейност, незабранена от закона. Дружеството е с неопределен срок. Дружеството е с капитал 1 226 000 лв. разпределен в 1 226 броя поименни акции с номинална стойност 1 000 лв. всяка една. Капиталът е формиран с парична вноска на стойност 5 000 лв. и непарична вноска на стойност 1 221 000 лв., представляваща обособена част от търговското предприятие на учредителя Мостстрой АД гр. София - клон Велико Търново, съгласно Съдебно оценителна експертиза, приета с определение от 27.11.2007 год. на СГС. Дружеството се управлява и представлява от Орлин Георгиев Хаджиянков-председател, и Лъчезар Ненов Митев-изпълнителен директор, заедно или поотделно.

Коментар

• Първоначално изпратено от margaritka
                      Първоначално изпратено от Bobi75
                      margaritke, стига ме бъзика, а кажи какво още мога да направя за теб
                      Сорри Боби, ама не те бъзикам. Просто си мисля, че този номинал е от преоценка на активи или се лъжа???
                      Оставете я печалбата и преоценките за следващата година, т.е за годишния отчет))
                      В тази - честит ни холдинг с три дъщерни дружества - в София, Пловдив и В.Търново)

Успешна 2008-ма!)

Коментар

• Да живеят всички маргаритки на света и особено най-специалната

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                          ами така е. 2 милки оперативна, 7 милки от преоценка.
                          това е известно отдавна
                          аз си мислех, че нещо ново ще споделиш
                          Май доста инфо съм пропуснала по тази позиция!?! А пък съм акционер! Ще се самонакажа с още една чаша вино. Пия за всички акционери по тази позиция, заедно с мажоритаря!

Всички да сте живи и здрави и нека новата година да ни донесе в пъти по-големи печалби от тази! Наздраве и до догодина!

Коментар

• ами така е. 2 милки оперативна, 7 милки от преоценка.
                            това е известно отдавна
                            аз си мислех, че нещо ново ще споделиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                              margaritke, стига ме бъзика, а кажи какво още мога да направя за теб
                              Сорри Боби, ама не те бъзикам. Просто си мисля, че този номинал е от преоценка на активи или се лъжа???

Коментар

• margaritke, стига ме бъзика, а кажи какво още мога да направя за теб

Коментар

Working...
                                X