B.Graham - tova e za teb ;-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от смерчПървоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от смерчЩо стоите не купувате такава прекрасна цена на акция за която казвате че 300 лв скоро ще ги удари.На 260-270 съм пуснал моите за продаване.Вземете гиКъде го оня Психоколик ли Алкохолик ли да се смее.
Нали съм го забавлявал 2 месеца
Сигурно е напълнил гащите днес.
Ти продължваш да ме забавляваш!
Но хайде като пишеш и се репчиш във форума, да споделиш търгуваш ли на БФБ? Преди 2 месеца пак ти зададоха тоя въпрос и ти се покри!
Ти как мислиш?Прасчо сигурно ти е другия никМного го споменаваш.
пичове успокойте се ,аз съм единствен и неповторим друг нема ,харча си печалбата и не се занимавам с простотии ,никой не е мен и аз не съм никой от вас! Успех!
Коментар
-
Мисля, че не отговаряш точно!
Отговори и на въпорса - защо влезе в тази тема да смърдиш? Нямаш акции, нямаш аргументи! Слава ще да търсиш!
п.с. Забелязвам, че подробно ми четеш постовете и ми броиш обръщенията! Ласкаеш ме!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от смерчЩо стоите не купувате такава прекрасна цена на акция за която казвате че 300 лв скоро ще ги удари.На 260-270 съм пуснал моите за продаване.Вземете гиКъде го оня Психоколик ли Алкохолик ли да се смее.
Но хайде като пишеш и се репчиш във форума, да споделиш търгуваш ли на БФБ? Преди 2 месеца пак ти зададоха тоя въпрос и ти се покри!
Ти как мислиш?Прасчо сигурно ти е другия никМного го споменаваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от смерчЩо стоите не купувате такава прекрасна цена на акция за която казвате че 300 лв скоро ще ги удари.На 260-270 съм пуснал моите за продаване.Вземете гиКъде го оня Психоколик ли Алкохолик ли да се смее.
Но хайде като пишеш и се репчиш във форума, да споделиш търгуваш ли на БФБ? Преди 2 месеца пак ти зададоха тоя въпрос и ти се покри!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от Играч с потенциалПървоначално изпратено от смерчЩо стоите не купувате такава прекрасна цена на акция за която казвате че 300 лв скоро ще ги удари.На 260-270 съм пуснал моите за продаване.Вземете гиКъде го оня Психоколик ли Алкохолик ли да се смее.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от смерчЩо стоите не купувате такава прекрасна цена на акция за която казвате че 300 лв скоро ще ги удари.На 260-270 съм пуснал моите за продаване.Вземете гиКъде го оня Психоколик ли Алкохолик ли да се смее.
Коментар
-
Около 80 млн. лева са отпуснати за ремонт и рехабилитация на пътища в Пловдивска област, съобщи днес в Пловдив транспортният министър Петър Мутафчиев. За сравнение, през 2007 година за целта са били похарчени 40 милиона. Парите ще дойдат от Областно пътно управление, републиканската пътна инфраструктура и МРРБ. Сред предвидените за ремонт пътища са близо 40 км. от гр. Баня до автомагистрала "Тракия", пътят до Асеновград и Смолян, Асеновград - Поповица, 3 км. от пътя Пловдив - хижа "Здравец", Юговско ханче до Лъки, както и 3 моста....не е препоръка"Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън
Коментар
Коментар