If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След грандиозните скандали с корупцията в пътищата, вече ще се гледа под лупа всеки договор и държавна поръчка. Сладкият корумпиран бизнес на Мостстрой е към края си. Ще се появят други фирми.
Лелеееее Моста ще занули, пък имам 5 мостчета в портфейла си! Дали да ги не шитна по 140-150лв. или колкото там даде някой!
След грандиозните скандали с корупцията в пътищата, вече ще се гледа под лупа всеки договор и държавна поръчка. Сладкият корумпиран бизнес на Мостстрой е към края си. Ще се появят други фирми.
има тук едно малко ханче, с малко пиш...,дето дрънка ли,дрънка глупости и после плаче? или както там беше
гледа ли как му се сриват яко хакцииките днес,да не плачи малчо,нищо че обича много да дърдори тук-там глупости,голямо експертче е,
ако иска може да си видим до Планетата или Мир,то се сешта за какво му говоря,нали дали разгада какво искам да му кажа,едва ли,коеф. на интел. не му е толкова висок,нищо че се прави на голема работа
хайде, чакам отговор тук или те е страх от една мацка
смешки
има тук едно ханче тук,едно такова малко,дето лъже здраво хората,НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ!!! едно ми малко смешниче,дето дърдори простии,аман от него!!! ханче,крумче,простотии много по света
има тук едно ханче тук,едно такова малко,дето лъже здраво хората,НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ!!! едно ми малко смешниче,дето дърдори простии,аман от него!!! ханче,крумче,простотии много по света
Коментар