IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София-БТ АД (3JU / SOFBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=iv_cho;1194686]
    Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
    Няма насрочено ОСА .... даже няма последният отчет...
    Срокът на ОСА е 30 юни а досега печалбата за девет месечието е близо 10 м с обещание за поръчки до края на годината....така че чакаме отчета и приватизацията и дивидента и което първо ... вси добре дошло...[/QUOTE
    Е,все до юни би трябвало да го свикат, не ми се вярва Трайков и Дянков да оставят 10М...
    Ама те тук са доста повече а в Благоевград са над 100 м..... и аз се чудя защо не ги изтеглиха и как ще ги изтеглят ... сега.
    Ако не стане приватизацията до юни нашето не се губи...натам отива защото няма още обявен начина по който да стане и отам натам поне три месеца лъжи и измами до сделката...

Коментар

• [QUOTE=meche_cveti93;1194677]Няма насрочено ОСА .... даже няма последният отчет...
      Срокът на ОСА е 30 юни а досега печалбата за девет месечието е близо 10 м с обещание за поръчки до края на годината....така че чакаме отчета и приватизацията и дивидента и което първо ... вси добре дошло...[/QUOTE
      Е,все до юни би трябвало да го свикат, не ми се вярва Трайков и Дянков да оставят 10М...
      препоръки не давам

Коментар

• Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнение
        Благодаря ти Мече, звучи ми интригуващо
        А има ли насрочено ОСА?Защото съм започнал да си преструктурирам портфейла и ще имам нужда от малко време,преди да си увелича % на СОФБТ...
        Няма насрочено ОСА .... даже няма последният отчет...
        Срокът на ОСА е 30 юни а досега печалбата за девет месечието е близо 10 м с обещание за поръчки до края на годината....така че чакаме отчета и приватизацията и дивидента и което първо ... вси добре дошло...
        Last edited by meche_cveti93; 27.01.2011, 00:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
          Ще се помъча с две думи.....
          Дивидента се изплаща до 3 м. след ОСА.
          Големината му е в размер 80 % от годишната печалба на фабриката защото е държавна и има такова министерско решение....но майката Булгартабак холдинг е в приватизация и при успешна продажба ако е преди ОСА дивидент няма да има но ще има действителна цена а тя е според мен над 70 лв на акция.... при вариант продажба след ОСА хем дивидент хем възможно търговона прилична цена ...
          Не е препоръка....
          Благодаря ти Мече, звучи ми интригуващо
          А има ли насрочено ОСА?Защото съм започнал да си преструктурирам портфейла и ще имам нужда от малко време,преди да си увелича % на СОФБТ...
          препоръки не давам

Коментар

• Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнение
            Здравейте, от днес и аз съм в редиците на София БТ.Какви са усовията за получаване на дивидент и кога се случва това?
            Ще се помъча с две думи.....
            Дивидента се изплаща до 3 м. след ОСА.
            Големината му е в размер 80 % от годишната печалба на фабриката защото е държавна и има такова министерско решение....но майката Булгартабак холдинг е в приватизация и при успешна продажба ако е преди ОСА дивидент няма да има но ще има действителна цена а тя е според мен над 70 лв на акция.... при вариант продажба след ОСА хем дивидент хем възможно търговона прилична цена ...
            Не е препоръка....

Коментар

• Здравейте, от днес и аз съм в редиците на София БТ.Какви са усовията за получаване на дивидент и кога се случва това?
              препоръки не давам

Коментар

• 60 лв не дали, а кога...скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                  ima oste malko put do 60 leva, misla s otcheta tazi granica ste padne
                  Само при добър отчет и при 10- 12 лв. възможен дивидент..... сега сме към 7 лв....

Коментар

• ima oste malko put do 60 leva, misla s otcheta tazi granica ste padne

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Мирише ли вече на дивидент
                      мирише отвсякъде

Коментар

• Мирише ли вече на дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от Деси Разгледай мнение
                          Някой знае ли кой произвежда опаковки за цигарената промишленост, че при тези повишени продажби можеби ще има добри резултати ???

Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции!!!
                          Ами точно в Пловдив където е Гага, пловдивския табак вече не им дава печат, а май ги мятат към Унипак. Ако не знаеш собственика на Унипак е собственик и на Форт-Пловдив и прави всякакви кутии и опаковки, започнал е след демокрацията с кутии за обувки на Флавия за Италия (като си жена може да ти говори) и совите вече доста не са това, което бяха, а Гага вече не е монополист за радост и на другите печатници, пък и май все по-голям брой ощастливени полиграфии ще има, особено ако и другите табаци се разпродадат, което и беше уж цел на Дянков. Не е препоръка имам акции в табаци. Май по-добре виж унипак, ако мислиш за по-подценено дружество, макар, че там пак са инвестирали едно 300-400 хил в нова машинария и може да не искат да покажат по--голяма печалба за 2010
                          Last edited by mecka_stryvnica; 26.01.2011, 21:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Деси Разгледай мнение
                            Някой знае ли кой произвежда опаковки за цигарената промишленост, че при тези повишени продажби можеби ще има добри резултати ???

Юрий Гагарин БТ [4PX] АД -Пловдив
                            сериозно АД с Хубави печалби и висока цена на акциа на Юрий Гагарин БТ [4PX]

Коментар

• Някой знае ли кой произвежда опаковки за цигарената промишленост, че при тези повишени продажби можеби ще има добри резултати ???

Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                                Голяма борба водите чак се съжалих и вместо да продам ви помогнах с 20 акции... пък да видим.
                                браво - солиден пакет .................. добре, че онзи ден ти казаха, че тренда е положителен, че да се сетиш да купиш иначе като нямаш линкове на чуждите борси и информационни агенции - нямаш къде да прочетеш

Коментар

Working...
                                X