If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Очаквах повече защото това тримесечие почти нямат печалба.. , но при една проста сметчица .. общо активи :137863 ,общо пасиви :47887 = 89976м : 1217000 = 74 лв....
Не е препоръка...
И аз очаквах поне 12лв. печалба, но като като гледам текущите разходи от 78мил. на 47 мил. доста добре почти на половина.
Доволен.
Очаквах повече защото това тримесечие почти нямат печалба.. , но при една проста сметчица .. общо активи :137863 ,общо пасиви :47887 = 89976м : 1217000 = 74 лв....
Не е препоръка...
Да ... отчет ,близо 10 м. печалба и 8 лв дивидент повече ли очаквах
Аз очаквах около 9 лв. диви, но и 7.70 не е зле... Все пак можеше и по-добре, но явно си имаме желание цената на акция да не се вдигне до 3 цифрено число...
Предполагам че ще изтеглят кеша от холдинга до последното леФче и даже 80 % от дъщерните за тази година и 50 % от резервите под някаква форма а тук и в Благоевград БТ ще ги оставят останалите на купувача да работи в началото като ги приспаднат в цената... ...
Ама те тук са доста повече а в Благоевград са над 100 м..... и аз се чудя защо не ги изтеглиха и как ще ги изтеглят ... сега.
Ако не стане приватизацията до юни нашето не се губи...натам отива защото няма още обявен начина по който да стане и отам натам поне три месеца лъжи и измами до сделката...
Според мен не ги изтеглиха, за да може да се ударят в гърдите с по-висока цена при приватизацията. Реалното според мен е поне 120 лв. на акция. Имам, но вече не са четирицифрена бройка (все пак си имаме работа с държавата...).
Ама те тук са доста повече а в Благоевград са над 100 м..... и аз се чудя защо не ги изтеглиха и как ще ги изтеглят ... сега.
Ако не стане приватизацията до юни нашето не се губи...натам отива защото няма още обявен начина по който да стане и отам натам поне три месеца лъжи и измами до сделката...
Екстра, нагласия схематаИ аз да добавя - цената дотогава да е трицифрена, а дивидента двуцифрен
Коментар