IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София-БТ АД (3JU / SOFBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
    Очаквах повече защото това тримесечие почти нямат печалба.. , но при една проста сметчица .. общо активи :137863 ,общо пасиви :47887 = 89976м : 1217000 = 74 лв....
    Не е препоръка...
    Да не си объркал пасивите

Коментар

• За съжаление никой няма да го оценява по този начин

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
        И аз очаквах поне 12лв. печалба, но като като гледам текущите разходи от 78мил. на 47 мил. доста добре почти на половина.

Доволен.
        Очаквах повече защото това тримесечие почти нямат печалба.. , но при една проста сметчица .. общо активи :137863 ,общо пасиви :47887 = 89976м : 1217000 = 74 лв....
        Не е препоръка...

Коментар

• Ами да работи и последното тримесечие за акционерите а не само до септември например.

Коментар

• Печалбата се е увеличила 100 пъти!!! Какви по-големи очаквания сте имали???

Коментар

• И аз очаквах поне 12лв. печалба, но като като гледам текущите разходи от 78мил. на 47 мил. доста добре почти на половина.

Доволен.
              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Дори и с този отчет е с отлични показатели но все пак разочарова след рекордните производства и др. подобни изказвания.

Коментар

• Очаквахме по-добър отчет, но явно някой иска да купи още и стъкмистиката е в ход.
                  Kъм Q3 имат още почти 36 000 000 продажби. а печалбата
                  Last edited by Tradera; 28.01.2011, 17:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                    Да ... отчет ,близо 10 м. печалба и 8 лв дивидент повече ли очаквах
                    Аз очаквах около 9 лв. диви, но и 7.70 не е зле... Все пак можеше и по-добре, но явно си имаме желание цената на акция да не се вдигне до 3 цифрено число...

Коментар

• За всичко са виновни увеличените разходи за социални дейности. Иначе са бачкали добре но явно са много социално отговорни.

Коментар

• Очакванията бяха за повече

Коментар

• Да ... отчет ,близо 10 м. печалба и 8 лв дивидент повече ли очаквах

Коментар

• Предполагам че ще изтеглят кеша от холдинга до последното леФче и даже 80 % от дъщерните за тази година и 50 % от резервите под някаква форма а тук и в Благоевград БТ ще ги оставят останалите на купувача да работи в началото като ги приспаднат в цената... ...
                            Last edited by meche_cveti93; 27.01.2011, 10:45.

Коментар

• [QUOTE=meche_cveti93;1194687]
                              Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнение
                              Ама те тук са доста повече а в Благоевград са над 100 м..... и аз се чудя защо не ги изтеглиха и как ще ги изтеглят ... сега.
                              Ако не стане приватизацията до юни нашето не се губи...натам отива защото няма още обявен начина по който да стане и отам натам поне три месеца лъжи и измами до сделката...
                              Според мен не ги изтеглиха, за да може да се ударят в гърдите с по-висока цена при приватизацията. Реалното според мен е поне 120 лв. на акция. Имам, но вече не са четирицифрена бройка (все пак си имаме работа с държавата...).

Коментар

• [QUOTE=meche_cveti93;1194687]
                                Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнение
                                Ама те тук са доста повече а в Благоевград са над 100 м..... и аз се чудя защо не ги изтеглиха и как ще ги изтеглят ... сега.
                                Ако не стане приватизацията до юни нашето не се губи...натам отива защото няма още обявен начина по който да стане и отам натам поне три месеца лъжи и измами до сделката...
                                Екстра, нагласия схематаИ аз да добавя - цената дотогава да е трицифрена, а дивидента двуцифрен
                                препоръки не давам

Коментар

Working...
                                X