If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
БФБ изважда следните емисии от базата на BG40: Българска роза-Севтополис АД, ЕМКА АД, Кораборемонтен завод Одесос АД, Мостстрой АД, Оргахим АД и Полимери АД, като добавя следните емисии: Фонд Имоти АДСИЦ, Софарма трейдинг АД, София-БТ, Унифарм АД, Булгартабак-холдинг АД и Тодоров АД.
София-БТ
София-БТ АД най-накрая в БГ 40
Мече - това което пишеш се отнася за ВМЗ"Сопот",а не за Булгартабак - Цитирай коректно ,моля те.Възможно е и при Булгартабак да се повторят нещата ,но за сега поне не съм срещал нищо официално - важното в случая е най накрая да стартира процедурата и да станат ясни правилата ,а за всички инвестирали в табаци най важен е въпроса с дивидента и неразпределената печалба!Това е въпроса който трябва да се следи и се коментира!Успех на всички търпеливи!
Така е , за ВМЗ Сопот става въпрос......
Но това че не си чел то аз съм чел че ще има предварителни условия и то в сверите на социалните , инвестициите , стратегически инвеститор и време за дейност като цигарена фабрика и изкупуване на тютюн...няма само процента какъв ще е цена към ангажимент...
Ако не бяха условията отиваше дирекно през борсата ... приватизацията.
А въпроса който ме вълнува в момента защо нямаме отчет.... на холдинга.
Поздрави!
Да се смееш или да плачеш...може и подарък ,важното е да обещаваш ...че някога ще го направиш...
Мече - това което пишеш се отнася за ВМЗ"Сопот",а не за Булгартабак - Цитирай коректно ,моля те.Възможно е и при Булгартабак да се повторят нещата ,но за сега поне не съм срещал нищо официално - важното в случая е най накрая да стартира процедурата и да станат ясни правилата ,а за всички инвестирали в табаци най важен е въпроса с дивидента и неразпределената печалба!Това е въпроса който трябва да се следи и се коментира!Успех на всички търпеливи!
мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Над 5 са кандидатите, проявяващи интерес към приватизацията на "Булгартабак". Сред тях има както стратегически инвеститори, така и небанкови финансови институции. Очаква се до дни процедурата да бъде обнародвана в Държавен вестник и кандидатите да се активизират.
Днес в парламента беше представена стратегията за приватизация на ВМЗ Сопот. Предвижда се бъдещият собственик да е голяма компания, работеща в бранша, с минимум 120 мнл. лв. приходи за последните 3 години, с наличие на удостоверение за право на достъп до класифицирана информация. Освен страните от НАТО на това условие отговарят Молдова, Украйна, Сърбия, Македония и Хърватия. Определящ критерий за избора на купувач ще бъде цената с тежест 60%, следвана от инвестициите - 30%, и ангажимента към служителите - 10%.
Коментар