Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София-БТ АД (3JU / SOFBT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеЗдравей,
Значи ако са закъсали за пари ,те могат да национализират и банките ,телекомуникационните компании и какво ли не...?
За дивидента нещата стоят така ..... Взима се печалбата от неконсулидираният годишен отчет и се гласува на ОСА, другата година след февруари ..... на миноритарите дивидента отива в сметките а на държавата в холдинга и чак тогава може да се пипне ,но правилото е да бъде разпределян за следващата година а холдинга разпределя за държавата неговата печалба от 2010 г..... така ,че от БТН и сие , Дянков в близките месеци не може да вземе повече от 2,3 милиона и то от майката.... е остава една добра приватизация...?
Се си мисля, че от опит глава не боли?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениеСофия БТ АД купувайте докато има от 25-30лв. че скоро ще се радвате ако има да купите на 35-40лв.:
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениеОчакваме зашеметяващ отчет може би 4-5мил.лв. печалба
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеКакто са я закъсали за пари може имаме дивидент още на извънредното ОС в Ноември.Прогноза...
Здравей,
Значи ако са закъсали за пари ,те могат да национализират и банките ,телекомуникационните компании и какво ли не...?
За дивидента нещата стоят така ..... Взима се печалбата от неконсулидираният годишен отчет и се гласува на ОСА, другата година след февруари ..... на миноритарите дивидента отива в сметките а на държавата в холдинга и чак тогава може да се пипне ,но правилото е да бъде разпределян за следващата година а холдинга разпределя за държавата неговата печалба от 2010 г..... така ,че от БТН и сие , Дянков в близките месеци не може да вземе повече от 2,3 милиона и то от майката.... е остава една добра приватизация...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеЗдравей,
Действително е добър отчет .... но , с голямо НО .
Ако се приватизира холдинга тези данни се наслагват към цената на холдинга ,като цяло....а за дивидент може да се види само ако няма приватизация или новият собственик е идиот / Да купи холдинга , да направи търгово и да даде голям дивидент от дъщерните/..........а такава ще има като гледам как всички плачат за леФчета....и колкоко повече се лъска т фабриките и майката ,толкова е по сигурна....
Не е препоръка....имам акции !Прогноза...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеКато гледам как ББ иска да изтърси откъде колкото пари може, дивидента може и да е 7-8 лева. Нали последно вдигнаха на 80% от печалбата на държавните дружества дивидента. Не знам при БЛАБТ, мисля че далеч не е толкова добре.
Действително е добър отчет .... но , с голямо НО .
Ако се приватизира холдинга тези данни се наслагват към цената на холдинга ,като цяло....а за дивидент може да се види само ако няма приватизация или новият собственик е идиот / Да купи холдинга , да направи търгово и да даде голям дивидент от дъщерните/..........а такава ще има като гледам как всички плачат за леФчета....и колкоко повече се лъска т фабриките и майката ,толкова е по сигурна....
Не е препоръка....имам акции !
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеДобре е- дано да дадат по 4-5 лева дивидентец. При БЛАБТ как е
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеПо колко е печалбата на акция
Коментар
Коментар