IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София-БТ АД (3JU / SOFBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пухче Разгледай мнение
    Това е причината да избягам

Коментар

• Чакайте малко. В петък
      Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнение
      Така е Мече,всички големи ордери от ляво са на Ела, купуват си за фондовете, а както написа колегата, изсипването днес е от КБС,само те продават днес(може да са се разбрали с ПФБК да се редуват
      А днес пък полки се хвали че той ги бил купувал през Популярна каса.
      Хайде който лъже да си признае. Признат грях - половин грях

Коментар

• Първоначално изпратено от пишман спекулант Разгледай мнение
        Аз съм към Елана.Мога да продам и веднага да купя.Когато купя чак след три дни миога да ги продам.Системата не приема поръчка за продаване ,пише няма налични акции.Защо ви е толкова чудно?
        Потвърждавам-в Елана все още е така.Това е причината да избягам от Елана.
        Ако продам с кеша мога да купя веднага.Преди кеша ми го превеждаха веднага,а сега трябва да чакам ТРИ дни, да ми мине и сетълмента по кеша

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
          За това решение минаха всякакви срокове...
          Явно се бави заради нещо си....
          В един конкурентен сайт бяха писали в понеделник ,7 февруари ..... идната сряда ..... какво разбираш под това...

Коментар

• Първоначално изпратено от пишман спекулант Разгледай мнение
            Аз съм към Елана.Мога да продам и веднага да купя.Когато купя чак след три дни миога да ги продам.Системата не приема поръчка за продаване ,пише няма налични акции.Защо ви е толкова чудно?
            Защото вече 2-3 г. може да се купи и продаде на мига. Странно е, че не е при всички, но това е тема за друг размисъл. Не да продължим флууда в темата.

Коментар

• Аз съм към Елана.Мога да продам и веднага да купя.Когато купя чак след три дни миога да ги продам.Системата не приема поръчка за продаване ,пише няма налични акции.Защо ви е толкова чудно?

Коментар

• За това решение минаха всякакви срокове...
                Явно се бави заради нещо си....

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                  Не притесняися, имам доста още не са XXXXбр. ама са XXXбр. така че не продавам сериозно, а дебна и да купя.
                  Купуваш и продаваш едновременно ,когато акцията е в застой..... правилно решениие....
                  но имай предвид ,че в Благоевград БТ се засили търсенето от голям купувач.....ако пробие там тапата и тук ще стане за минути.....
                  Още повече че се чака решението на АП за начина на приватизация.....тия дни.
                  Поздрави!

Коментар

• Не притесняися, имам доста още не са XXXXбр. ама са XXXбр. така че не продавам сериозно, а дебна и да купя.
                    Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                      И какво днес само аз продадох, а никои на мен.
                      А вие само се джавкате и утре да ми продадете ама ха.
                      Ти пък точно днес ли се разкеши !??? Още 2-3ма като теб и тръгваме нагоре

Коментар

• И какво днес само аз продадох, а никои на мен.
                        А вие само се джавкате и утре да ми продадете ама ха.
                        Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                          май яко съм ти го набил отзад - ако те боли много да ти го изкарам малко
                          Абе Полки тези акции на София БТ с влака ли идват или с автобус.... и не трябваше ли довечера да стигнат в Пловдив или има закъснение на транспорта....
                          Следващият път ползвай куриер ....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                            посредника не е дървен....клиентът е дървен .
                            Само оправдания ..... смешко....
                            май яко съм ти го набил отзад - ако те боли много да ти го изкарам малко

Коментар

в случая е "Популярна каса 95"

при останалите ИП които ползвам го няма това ограничение

освен да ви снимам сделките друго не мога да направя за вас днес, а за по-търпеливите ще ги видят утре на сесията
                              --------------------

на голям въпрос го обърнахте - все едно не сте виждали хиляда акции

Да не плашиш ......нещо.
                              утре ще приготвя една петица да купувам под 45 ....специално за теб ,нали не ти трябват акциите ....смешко.

Коментар

посредника не е дървен - просто е много стриктен и спазва правилата които правила вие явно не познавате
                                Чисто и просто - не е до спазването на правилата. По спомен - може да продаваш на мига, ако посредника гарантира изпълнението на сделката. Наскоро мярках нещо за връщане на лицензи и т.н., та в тая насока ще са нещата. Но това вече е проблем на клиента, не на посредника - кой, кога и на колко ще продава.

Нямам никакви препоръки!

Коментар

Working...
                                X