If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така е Мече,всички големи ордери от ляво са на Ела, купуват си за фондовете, а както написа колегата, изсипването днес е от КБС,само те продават днес(може да са се разбрали с ПФБК да се редуват
А днес пък полки се хвали че той ги бил купувал през Популярна каса.
Хайде който лъже да си признае. Признат грях - половин грях
Аз съм към Елана.Мога да продам и веднага да купя.Когато купя чак след три дни миога да ги продам.Системата не приема поръчка за продаване ,пише няма налични акции.Защо ви е толкова чудно?
Потвърждавам-в Елана все още е така.Това е причината да избягам от Елана.
Ако продам с кеша мога да купя веднага.Преди кеша ми го превеждаха веднага,а сега трябва да чакам ТРИ дни, да ми мине и сетълмента по кеша
Аз съм към Елана.Мога да продам и веднага да купя.Когато купя чак след три дни миога да ги продам.Системата не приема поръчка за продаване ,пише няма налични акции.Защо ви е толкова чудно?
Защото вече 2-3 г. може да се купи и продаде на мига. Странно е, че не е при всички, но това е тема за друг размисъл. Не да продължим флууда в темата.
Не притесняися, имам доста още не са XXXXбр. ама са XXXбр. така че не продавам сериозно, а дебна и да купя.
Купуваш и продаваш едновременно ,когато акцията е в застой..... правилно решениие....
но имай предвид ,че в Благоевград БТ се засили търсенето от голям купувач.....ако пробие там тапата и тук ще стане за минути.....
Още повече че се чака решението на АП за начина на приватизация.....тия дни.
Поздрави!
май яко съм ти го набил отзад - ако те боли много да ти го изкарам малко
Абе Полки тези акции на София БТ с влака ли идват или с автобус.... и не трябваше ли довечера да стигнат в Пловдив или има закъснение на транспорта....
Следващият път ползвай куриер ....
посредника не е дървен - просто е много стриктен и спазва правилата които правила вие явно не познавате
Чисто и просто - не е до спазването на правилата. По спомен - може да продаваш на мига, ако посредника гарантира изпълнението на сделката. Наскоро мярках нещо за връщане на лицензи и т.н., та в тая насока ще са нещата. Но това вече е проблем на клиента, не на посредника - кой, кога и на колко ще продава.
Коментар