If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
какво да помисля..... акциите на БФБ и не само на там от две години официално отпадна срок за сетълментза придобиване и продажба...ако не знаеш не пиши а чети правилници......
Съжалявам семейството ти ,съжалявам тази жена и тези деца..... това е болестно състояние , раздвоение на личноста , мания за доказване .... прекъсвам всякакво общуване с теб може да е прилепчиво през монитора....
Действително ли не го разбираш .... кога ще ти се вдигне средната ,след като си продал на 35 лв ..... когато си купил същите бройки на 50 лв. и като се добавят към средната от 16 лв става към 30 лв а колегата има 2 пъти по ниска.... Понимаеш за първи клас.
през последните две години на всички доказваш каква успешна спекулантка си, а то какво се оказа.... продавала на ниско и после купувала на по-скъпо
но добре, че прочети поясненията ми, че малко да ти се избистри кашата в главата ти
последно пълнила ли си или си продала както си писала долу
ако знаеш и ти какво си правила....
Действително ли не го разбираш .... кога ще ти се вдигне средната ,след като си продал на 35 лв ..... когато си купил същите бройки на 50 лв. и като се добавят към средната от 16 лв става към 30 лв а колегата има 2 пъти по ниска.... Понимаеш за първи клас.
средната се качва когато се купи на по-висока цена, ако се купи на по-ниска цена тогава средната пада
когато се продава, средната остава на същата цена - не се променя
.................. математика за втори клас
Специално за теб защото разбрахме, че си минал във втори клас и изучаваш математика .....това означава че съм до пълнил продадените бройки на по високи нива....като минеш в трети тогава ще изучаваме проценти и с колко ми се е вдигнала средната ....
Коментар