IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София-БТ АД (3JU / SOFBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нема шиткане тук..............,
    какво шиткане
    при разширяваща се пазарна ниша за сфбт!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи Разгледай мнение
      4 млн.лв печалба/ 3.66млн.лв, след данъци/ за 3-то тримесечие,

НЕМА ЛОШО!!!!

А както се знае 4-то тримесечие се рабити в непрекъснат режим ,

НЕМА СЪБОТА, НЕМА НЕДЕЛЯ,

така , че 5-6 милки печалба за годината е реалистична.............,

мноооого подценено това сфбт бе,

ама да видим докога??!!

ТУТУН СЕ ПУЩИ И ВИНАГИ ЩЕ СЕ ПУШИ!!!
      Балонче си е, бе Пепи. Като шитнеш ще си го признаеш ))) Не е препоръка
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• 4 млн.лв печалба/ 3.66млн.лв, след данъци/ за 3-то тримесечие,

НЕМА ЛОШО!!!!

А както се знае 4-то тримесечие се рабити в непрекъснат режим ,

НЕМА СЪБОТА, НЕМА НЕДЕЛЯ,

така , че 5-6 милки печалба за годината е реалистична.............,

мноооого подценено това сфбт бе,

ама да видим докога??!!

ТУТУН СЕ ПУЩИ И ВИНАГИ ЩЕ СЕ ПУШИ!!!

Коментар

• София-БТ АД свиквa Извънредно общо събрание на акционерите на 21.11.2011г. от 09:00 часа в София, бул. ”Цар Борис III" No. 134, при следния дневен ред:

1. Освобождаване членовете на Съвета на директорите на дружеството. Проект за решение:Общото събрание на акционерите освобождава Ирена Венкова Вълева, Румен Андонов Порожанов и Красимир Петров Петров като членове на Съвета на директорите на дружеството.

2. Избор на членове на Съвета на директорите на дружеството, определяне на мандата, възнаграждението им и гаранциите за управление. Проект за решение: Общото събрание на акционерите:

2.1. Избира за членове на Съвета на директорите на дружеството: Ангел Димитров Димитров;Венцислав Златков Чолаков;Ирена Венкова Вълева;

2.2. Определя мандата на членовете на Съвета на директорите на 3 (три) години.

2.3. Приема и определя размер и условия за изплащане на възнагражденията на членовете на Съвета на директорите и размер на гаранциите за управление съгласно предложението, включено в материалите по дневния ред.

3. Избор на лице което да сключи от името на дружеството договори с членовете на Съвета на директорите, на които няма да бъде възложено управлението на дружеството. Проект за решение:Общото събрание на акционерите определя и овластява Ангел Димитров Димитров да сключи от името на дружеството договори с членовете на Съвета на директорите, на които няма да бъде възложено управлението.

4. Съгласие членове на Съвета на директорите на „София-БТ”АД да бъдат членове на Съвета на директорите на "Булгартабак-Холдинг"АД и/или на негови дъщерни дружества/дружества от групата на "Булгартабак-Холдинг"АД Проект за решение: Общото събрание на акционерите дава съгласие членовете на Съвета на директорите на „София-БТ”АД Ангел Димитров Димитров, Венцислав Златков Чолаков и Ирена Венкова Вълева да бъдат членове на Съвета на директорите на "Булгартабак-холдинг" АД и/или на Съветите на директорите на негови дъщерни дружества/дружества от групата на "Булгартабак-Холдинг" АД.
          .

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            И аз разбрах, че имат голяма поръчка за Ирак
            10x Bulgarian tabac win

Коментар

• И аз разбрах, че имат голяма поръчка за Ирак

Коментар

Според шефа на булгартабак Иван Биларев,

вече се договарят договорите за 2012г...!!!

Във фабриките сфбт и блбт се работи на 3 смени!!!
                не само, че работят на три смени, но и се работи в събота и неделя

"Ние имаме напрегната производствена програма, която се изпълнява, имаме сключени договори. Работим по линии, които са с непрекъснат режим на работа, на три смени, събота и неделя, за да можем да изпълним поръчките, които имаме до края на годината, каза шефа на Булгартабак Иван Биларев пред агенция Фокус

http://bg.time.mk/read/eed9dc0f1f/a762a1950a/index.html

Първоначално изпратено от Пепи Разгледай мнение
                Така , че.........., добър дивидент и за тази година

Тутун се пуши и винаги ше се пуши!
                "Към края на годината очакваме с над 25 % увеличение на производството и продажбите в сравнение със същия период на миналата година, каза Биларев. Очакваме по-голям обем производство, което означава, че предстои още повече работа. Производственият процес в „София БТ” също е нормален. Машините са натоварени в най-голяма степен, включително с извънредни графици на производство."

Коментар

10X

Коментар

Ооо пепи. радвам се да те срещна. Ами купувай и ти тутун, да се вдигат продажбите ! А щом те бачкат на 3 смени, ние защо да не пушим на 3 смени, а !???

Коментар

• Според шефа на булгартабак Иван Биларев,

Last edited by Пепи; 13.10.2011, 12:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Аз затова лятото купувам БЛАБТ заради Капман. Там е и Морган и тя може да е. Сигурно вдигат цената за възможно търгово...
                        100% е така

Коментар

• София само към тебе гледаме София БТ АД

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Предполагам не само аз забелязвам че вероятно един голям институционален акционер тук и в БЛАБТ леко-леко припомпва ценичката нагоре.
                            Логичен, разумен и добър ход! Предлагам да не му пречим. Аз лично, въобще няма...
                            чувал съм, че имало някакво хоро което се играело "две напред и една назад", но не му знам името на това хоро

че и тук същото хоро го играят за да не бият много на очи

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Предполагам не само аз забелязвам че вероятно един голям институционален акционер тук и в БЛАБТ леко-леко припомпва ценичката нагоре.
                              Логичен, разумен и добър ход! Предлагам да не му пречим. Аз лично, въобще няма...
                              Аз затова лятото купувам БЛАБТ заради Капман. Там е и Морган и тя може да е. Сигурно вдигат цената за възможно търгово...

Коментар

• Предполагам не само аз забелязвам че вероятно един голям институционален акционер тук и в БЛАБТ леко-леко припомпва ценичката нагоре.

Коментар

Working...
                                X