Първоначално изпратено от Q10
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Q10
сложиха табелка"Дотук за цацата"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениенякой дръпна ръчната на 4.28
Ега скоро го отнесе товарния влак.
Нямам препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеЧестито на търпеливите!За трети или четвърти път го наблюдавам този сценарий при Петрол.Продължително падане,с месеци, на цената на доста ниски нива и след това рязко дърпане нагоре.Аз успях да дочакам ниските нива,но не ми достигна търпение да реализирам 60% ,а и нагоре печалба
.Още веднъж -честито на търпеливите!!!!!
Коментар
-
Честито на търпеливите!За трети или четвърти път го наблюдавам този сценарий при Петрол.Продължително падане,с месеци, на цената на доста ниски нива и след това рязко дърпане нагоре.Аз успях да дочакам ниските нива,но не ми достигна търпение да реализирам 60% ,а и нагоре печалба
.Още веднъж -честито на търпеливите!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеАми по принцип ме интересува дали са минали акциите .... но по ме интересува цената ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВъзможно е да съм пропуснал, та да питам: все още официално никъде не е минал последния пакет от над 8 млн. акции между Холдинга и Нафтекс?
Ами по принцип ме интересува дали са минали акциите .... но по ме интересува цената ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеТук поне горивото за ракетата е безплатно....
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЕ кой пълнил овреме сигурно така мисли.
Но протоколно - кой купува днес?
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеОще е раничко за продажба....
Шоуто трябва освен да си зрител и да се участник в него ...
Не е препоръка....
Но протоколно - кой купува днес?
Нямам препоръки!Last edited by Jekata; 10.11.2010, 11:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеДнес някой да е продавал и каква е насрещната страна?
Шоуто трябва освен да си зрител и да се участник в него ...
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
малко раничко е тръгнал ,но не сме му сърдити....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеКупувачът е Инвестбанк - както обикновено...
малко раничко е тръгнал ,но не сме му сърдити....
Коментар
Коментар