IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мече как ще коментираш развръзката/завръзката по казуса?
    Някой има ли инфо кой стои зад тези симпатяги все пак 60млн. лева не са малко пари, и купуват част от готов бизнес модел със сигурност не са случайни хора.

Коментар

• Бахти яката фирма:

https://public.brra.bg/CheckUps/Veri...b5f7c7b017d309

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/117327/339.html

Коментар

• Мистерията продължава.Сделката нещо намирисва.65 млн лева са това.Веднага ще ги проследят.Защо ползват поставени лица?До края на деня ще е ясно кой е истинският купувач.Имам предположение-намирисва на финансови врътки и последващи печалби.

Коментар

• https://public.brra.bg/CheckUps/Veri...050783f839093a

Коментар

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
              не прилича на репо колега. Мече не ми се вярва ершов да е продал дела си на събев за мен няма логика след толкова време освен ако не е много притиснат до стената.
              Според мен понеже книжата съвпадат с дела на нафтекс петрол, Ершов е продал дела си в Петрол АД. Тук обаче няма как да се разберем сега кой влезе. Ако е КТБ не е невъзможно, но Василев сякаш не го виждам в този бизнес да има интереси.
              Според мен влезе някой нов, който скоро ще го разберем.
              Успех на всички !!
              Ако продавачът е Ершов не са акциите в Нафтекс, те са под контрола на Владимиров/директор Петрол АД/ ,който е човек на Събев според последната съдииско решение... Ако са акциите на Ершов във Петрол холдинг и купувачът е КОРП ..става мажоритар с репото на Събев...не и това....

Коментар

• не прилича на репо колега. Мече не ми се вярва ершов да е продал дела си на събев за мен няма логика след толкова време освен ако не е много притиснат до стената.
                Според мен понеже книжата съвпадат с дела на нафтекс петрол, Ершов е продал дела си в Петрол АД. Тук обаче няма как да се разберем сега кой влезе. Ако е КТБ не е невъзможно, но Василев сякаш не го виждам в този бизнес да има интереси.
                Според мен влезе някой нов, който скоро ще го разберем.
                Успех на всички !!

Коментар

• според мен си е чисто репо ) с коя банка
                  е въпроса ??
                  Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Акционерите тук не Ви ли притеснява цената по сделката?Много скромна,дори при 200 млн задължения по облигациите.

Коментар

• ..или ФИБАНК може да кредитира сделката

Коментар

Тук има развръзка по казуса поне на това прилича.
                        Някой да знае посредниците по сделката ( това може да хрърли светлина преди ЦД)?
                        Вариантите са два . Акциите са или на Нафтекс или на Петрол холдинг....
                        При положението ,че Събев си върна властта май са на Петрол холдинг и Ершов вече никога няма да ги види тези акции.....
                        Единият ИП може да е на Инвестбанк а другият на Корп....
                        Не е прекоръка....

Коментар

Тук има развръзка по казуса поне на това прилича.
                          Някой да знае посредниците по сделката ( това може да хрърли светлина преди ЦД)?
                          Интересно наистина, 60 млн. не са пари за семки, пък било то и на 1.30 лв./акция.

Нямам препоръки!

Коментар

• Тук има развръзка по казуса поне на това прилича.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                              За сведение на модератора ,който ме изтри преди малко за нас акционерите в Петрол има значение ,кой управлява и аз симпатизирам на Събев....
                              Що ли? ))
                              Като цяло май не е зле като новина за акцията.
                              Имам, но нямам никакви препоръки!

Коментар

• Апелативният съд възстанови старото ръководство на "Петрол холдинг"
                                Акционерната борба в "Петрол холдинг" между Митко Събев и Денис Ершов, започнала с общото събрание на компания през лятото на миналата година, вече е към края си и се разви в полза на Събев.

Вчера тричленен състав на Софийския апелативен съд възстанови ръководството на компаниите в групата - Орлин Тодоров като изпълнителен директор на "Петрол Холдинг", Светослав Йорданов като изпълнителен директор на "Петрол" и Йордан Георгиев като управител на "Нафтекс Петрол".

За сведение на модератора ,който ме изтри преди малко за нас акционерите в Петрол има значение ,кой управлява и аз симпатизирам на Събев....

Коментар

Working...
                                X