IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стария Бен, го е играл тоя филм вече.И затова искрено съчувства на купилите на 4-6 лева.И колегиално завижда на купилите на 2 лева за хазартната тръпка, която изживяват.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от :-)
      Дано не те диктува завист!
      Не бе, човека го е написал - страх. С което съм напълно съгласен. Аз лично обичам да гледам трилъри, но не бих искал да съм в подобен сценарий
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
        Хора възхищавам ви се.
        Имате железни нерви.
        Аз не бих могъл да държа акции на компания с отрицателен консолидиран собствен капитал от цели 85 млн. лв., с отровно хапче за 164 млн. лв. (не си мислете, че продажбата за 103 млн. лв., го намалява реално, защото кредиторите просто си ги прехвърлят от единия джоб в другия). Да ги държа и да спя спокойно. Щеше да спя като бебе, тоест да се будя през час и да рева с пълно гърло.

Чудя се, ако започнат да мятат акции (примерно репираните 7,98% собственост на Петрол холдинг), или тези на Нафтекс или купените на 2-ри декември, колко акции ще може да поеме пазара и на какви цени.

Чудя се, ако надуят цената на 8 лв., кой ще повярва, че компанията струва почти 1 млрд. лв.? Ако тръгна да купувам бизнеса на Петрол АД, не бих купил акциите, защото по правилно според мен е да отида при кредиторите, в кредиторите е ключа от Петрол АД.

С тези железни нерви, имате моето възхищение. Ако спечелите, ще си заслужавате всяка спечелена стотинка.

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
        Филмът, който представяте е уникално добър.
        Сутрин си взимам пуканки и цял ден ви гледам. Страхотни сте, за Оскар сте. Невероятни типажи, невероятно зрелище.

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Ако спечелите, ще си заслужавате всяка спечелена стотинка хилядократно.

С пожелание да засмучеш пълна "цица".....с пари....

Коментар

• Хора възхищавам ви се.
          Имате железни нерви.
          Аз не бих могъл да държа акции на компания с отрицателен консолидиран собствен капитал от цели 85 млн. лв., с отровно хапче за 164 млн. лв. (не си мислете, че продажбата за 103 млн. лв., го намалява реално, защото кредиторите просто си ги прехвърлят от единия джоб в другия). Да ги държа и да спя спокойно. Щеше да спя като бебе, тоест да се будя през час и да рева с пълно гърло.

Чудя се, ако започнат да мятат акции (примерно репираните 7,98% собственост на Петрол холдинг), или тези на Нафтекс или купените на 2-ри декември, колко акции ще може да поеме пазара и на какви цени.

Чудя се, ако надуят цената на 8 лв., кой ще повярва, че компанията струва почти 1 млрд. лв.? Ако тръгна да купувам бизнеса на Петрол АД, не бих купил акциите, защото по правилно според мен е да отида при кредиторите, в кредиторите е ключа от Петрол АД.

С тези железни нерви, имате моето възхищение. Ако спечелите, ще си заслужавате всяка спечелена стотинка.

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
          Филмът, който представяте е уникално добър.
          Сутрин си взимам пуканки и цял ден ви гледам. Страхотни сте, за Оскар сте. Невероятни типажи, невероятно зрелище.

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Ако спечелите, ще си заслужавате всяка спечелена стотинка хилядократно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Прав си, дай да караме по същество:
            1. Въпроса с обезсилването - ще ли да се стигне и ако се стигне ще ли духаме дребните супата или не?
            2. Въпроса с евентуално търгово, особено в хипотеза на обезсилване - ще ли духаме супата ние дребните или не?
            по първия въпрос, мисля, че отговора е "не" (според мен)
            по втория - има вероятност за отписване, но не сега (пак според мен)
            Остави го батето да я помпи артията форумно, той и на свилозата го отигра гейма (както би казал небезизвестния Ташунко)
            Last edited by precakanoto; 09.12.2013, 18:40.
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

1. Въпроса с обезсилването - ще ли да се стигне и ако се стигне ще ли духаме дребните супата или не?
              2. Въпроса с евентуално търгово, особено в хипотеза на обезсилване - ще ли духаме супата ние дребните или не?
              хе хе, намерил си от кой да търсиш съвет... и ти ли искаш да се прецакаш

Жека, карай го по леко бе човек. Няма нужда от много хипотези, фантазии и умуване. Каквото има да се случва ще се случи... не зависи вече от нас. Ние квото трябва направихме - заредихме дисагите

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Да се върнем за кратко при грубия неподправен материализъм

Топ 5 избушеняци (според алтернативния сайт):
                1)....5MY / MOSTS 1.50
                2)....6H2 / HDPAT 1.50
                3)....5PET / PET 1.83
                4)....6D3 / DEVIN 1.91
                5)....5ORG / ORGH 2.00

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                  И златни мамелюци. Все пак не бива да се забравя, че е имал досег с Висшия Разум и неговите инопланетни служители.
                  http://www.youtube.com/watch?v=3y48iyV0Sok
                  Да се върнем за кратко при грубия неподправен материализъм

Топ 5 избушеняци (според алтернативния сайт):
                  1)....5MY / MOSTS 1.50
                  2)....6H2 / HDPAT 1.50
                  3)....5PET / PET 1.83
                  4)....6D3 / DEVIN 1.91
                  5)....5ORG / ORGH 2.00
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                    Две седмици не мога да събера кураж да си сметна средната,а то дявола не бил толкова черен
                    Избелил се е, като Майкъл Джексън
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Че то не е късно И ако купи сега ще е по напред от мен
                      Да, аз съм купил и на 2, но средната не е много блага Е, то 3.30 ей го дей ама
                      Две седмици не мога да събера кураж да си сметна средната,а то дявола не бил толкова черен

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        ...и мълнии ...
                        Допълвайки ги с поднебесния трагизъм, като от измъчената душа на крал Лир
                        И златни мамелюци. Все пак не бива да се забравя, че е имал досег с Висшия Разум и неговите инопланетни служители.
                        http://www.youtube.com/watch?v=3y48iyV0Sok
                        Custodite sortem vestram

Коментар

...недоволен, намръщен, може да прати дъжд!
                          ...и мълнии ...
                          Допълвайки ги с поднебесния трагизъм, като от измъчената душа на крал Лир
                          Last edited by precakanoto; 09.12.2013, 15:47.
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Имайте предвид, че ако се обезсилят акциите на Нафтекс петрол може новия собственик направо да скуийзне Не знам какъв % ще има при такъв сценарий но го има в зара както се казва.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Само да не започне Рагнарок. Богът на шахмата недоволен, намръщен, може да прати дъжд!
                              Custodite sortem vestram

Коментар

Тук дали е купил благодатен демиург, или коварният бог Локи?
                                Сред хоругви и фанфари очаквам мустакатия демиург да даде една мазна цена: 2,20 - 2,50 за радост на алчните спекуланти
                                ...а след това да им пожелае едно бързо отписване ...
                                Last edited by precakanoto; 09.12.2013, 15:06.
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X