If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стария Бен, го е играл тоя филм вече.И затова искрено съчувства на купилите на 4-6 лева.И колегиално завижда на купилите на 2 лева за хазартната тръпка, която изживяват.
Хора възхищавам ви се.
Имате железни нерви.
Аз не бих могъл да държа акции на компания с отрицателен консолидиран собствен капитал от цели 85 млн. лв., с отровно хапче за 164 млн. лв. (не си мислете, че продажбата за 103 млн. лв., го намалява реално, защото кредиторите просто си ги прехвърлят от единия джоб в другия). Да ги държа и да спя спокойно. Щеше да спя като бебе, тоест да се будя през час и да рева с пълно гърло.
Чудя се, ако започнат да мятат акции (примерно репираните 7,98% собственост на Петрол холдинг), или тези на Нафтекс или купените на 2-ри декември, колко акции ще може да поеме пазара и на какви цени.
Чудя се, ако надуят цената на 8 лв., кой ще повярва, че компанията струва почти 1 млрд. лв.? Ако тръгна да купувам бизнеса на Петрол АД, не бих купил акциите, защото по правилно според мен е да отида при кредиторите, в кредиторите е ключа от Петрол АД.
С тези железни нерви, имате моето възхищение. Ако спечелите, ще си заслужавате всяка спечелена стотинка.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
Филмът, който представяте е уникално добър.
Сутрин си взимам пуканки и цял ден ви гледам. Страхотни сте, за Оскар сте. Невероятни типажи, невероятно зрелище.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Ако спечелите, ще си заслужавате всяка спечелена стотинка хилядократно.
С пожелание да засмучеш пълна "цица".....с пари....
Хора възхищавам ви се.
Имате железни нерви.
Аз не бих могъл да държа акции на компания с отрицателен консолидиран собствен капитал от цели 85 млн. лв., с отровно хапче за 164 млн. лв. (не си мислете, че продажбата за 103 млн. лв., го намалява реално, защото кредиторите просто си ги прехвърлят от единия джоб в другия). Да ги държа и да спя спокойно. Щеше да спя като бебе, тоест да се будя през час и да рева с пълно гърло.
Чудя се, ако започнат да мятат акции (примерно репираните 7,98% собственост на Петрол холдинг), или тези на Нафтекс или купените на 2-ри декември, колко акции ще може да поеме пазара и на какви цени.
Чудя се, ако надуят цената на 8 лв., кой ще повярва, че компанията струва почти 1 млрд. лв.? Ако тръгна да купувам бизнеса на Петрол АД, не бих купил акциите, защото по правилно според мен е да отида при кредиторите, в кредиторите е ключа от Петрол АД.
С тези железни нерви, имате моето възхищение. Ако спечелите, ще си заслужавате всяка спечелена стотинка.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
Филмът, който представяте е уникално добър.
Сутрин си взимам пуканки и цял ден ви гледам. Страхотни сте, за Оскар сте. Невероятни типажи, невероятно зрелище.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Ако спечелите, ще си заслужавате всяка спечелена стотинка хилядократно.
Прав си, дай да караме по същество:
1. Въпроса с обезсилването - ще ли да се стигне и ако се стигне ще ли духаме дребните супата или не?
2. Въпроса с евентуално търгово, особено в хипотеза на обезсилване - ще ли духаме супата ние дребните или не?
по първия въпрос, мисля, че отговора е "не" (според мен)
по втория - има вероятност за отписване, но не сега (пак според мен)
Остави го батето да я помпи артията форумно, той и на свилозата го отигра гейма (както би казал небезизвестния Ташунко)
1. Въпроса с обезсилването - ще ли да се стигне и ако се стигне ще ли духаме дребните супата или не?
2. Въпроса с евентуално търгово, особено в хипотеза на обезсилване - ще ли духаме супата ние дребните или не?
хе хе, намерил си от кой да търсиш съвет... и ти ли искаш да се прецакаш
Жека, карай го по леко бе човек. Няма нужда от много хипотези, фантазии и умуване. Каквото има да се случва ще се случи... не зависи вече от нас. Ние квото трябва направихме - заредихме дисагите
Имайте предвид, че ако се обезсилят акциите на Нафтекс петрол може новия собственик направо да скуийзне Не знам какъв % ще има при такъв сценарий но го има в зара както се казва.
Тук дали е купил благодатен демиург, или коварният бог Локи?
Сред хоругви и фанфари очаквам мустакатия демиург да даде една мазна цена: 2,20 - 2,50 за радост на алчните спекуланти
...а след това да им пожелае едно бързо отписване ...
Коментар