If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък чакам тия пари(“гръцките“),които обикалят по други позиции да се набият и при нас
не знам дали си спомняш ,но 2009 бяхме на ръба на фалита и ако не бяха влезнали гърчетата да ни оправямт балнса ,все бяхме издали багажа.....
Харктерно е че купуват без да мислят и продват по същия начин...
Знаят ,че пакет да съберат и да продадат им трябва години ....
не съм ги засичал по тази позици ,защото Събев не им даваше възможност ама сега....знаеш ли...
Малко вербална интервенция ,малко слухове и те са готови....е това може след ОСА...
Дотогава съм я отписал...нагоре....
На и първия и втория са тези 4к...
мисля ,че са им последните...
но за мен това няма значение...
Ако купувам да е около 3 и да продавам да е над 4....
за това трябва да се появи нашия човек.... или някой негов агент....
Аз пък чакам тия пари(“гръцките“),които обикалят по други позиции да се набият и при нас
На и първия и втория са тези 4к...
мисля ,че са им последните...
но за мен това няма значение...
Ако купувам да е около 3 и да продавам да е над 4....
за това трябва да се появи нашия човек.... или някой негов агент....
Жека, мара брат, да видиш как е когато .... ти не отговаряш ...
Мнението ми е, че събранието ще мине, ще се гласува положително дневния ред, НО ОПАСНОСТТА идва от това ако БЪДЕ вкарано в съда, колко ще продължи и какво ще се РОДИ от него ..?!
Поздрави и успешна търговия!
Е кога съм си траял, то като цяло въпроса ми беше риторичен.
Иначе като имаш 97 % почти и ще ги закараш да гласуват - какво ще се промени от предварителния дневен ред.
За съда...то си мина вписване на покана, камо ли решенията. Приказката свърши, дело, продава ЧСИ, нови собственици, книгата се затвори. Кой ще тръгне да го оспорва точно...Новия собственик?
Погледнете, т.3 от Дневния ред ( 1.5 ..... дава предварително одобрение на сделките в съответствие с чл. 114, ал. 2 от ЗППЦК .)
Тези май, тепърва ще се раз-Играват !
Гледах го с още в регистъра, по спомен точката беше за своеобразните прехвърляния. Сиреч утре ако решат мисля да прехвърлят. Как да искаш да дойде т.нар. стратегически купувач и да не могат да му продадат? Но странното беше, че едва ли не в сегашния вариант на устава май директно отива на ОСА ли беше, без да минава през СД. Да, сега в случая май си връзваха гащите ако някой нещо изкука случайно на СД да предложи нещо друго. В смисъл май си има пак 2 лагера, на доскорошните кредитори, но не съм хич сигурен, просто е хипотеза. За нея говорих и с факта, че Трендафилов е в съдружие с камара народ, включая варненците.
За мен ще е интересно дали ще присъства предствител на, както ги нарече Пъпешите от NY и дали ще са контра след смяната на караула. До началото на декември смятах, че ще предпочетат да продават, отколкото да са ортаци с някакъв от тяхна гледна точка руски олигарх, имам предвид Шахматиста.
Пъпешите като цяло си се явяват с пълномощник, контра контра, колко да е контра, с 230 к ли бяха. Досега ако не са се сурнали надолу не мисля че и занапред ще се сурнат. Времето ще покаже.
Не ми отговори Консултанта май, но все пак - мислите ли, че ще се случи нещо, различно от обявеното в поканата?
За мен ще е интересно дали ще присъства предствител на, както ги нарече Пъпешите от NY и дали ще са контра след смяната на караула. До началото на декември смятах, че ще предпочетат да продават, отколкото да са ортаци с някакъв от тяхна гледна точка руски олигарх, имам предвид Шахматиста.
Не ми отговори Консултанта май, но все пак - мислите ли, че ще се случи нещо, различно от обявеното в поканата?
Жека, мара брат, да видиш как е когато .... ти не отговаряш ...
Мнението ми е, че събранието ще мине, ще се гласува положително дневния ред, НО ОПАСНОСТТА идва от това ако БЪДЕ вкарано в съда, колко ще продължи и какво ще се РОДИ от него ..?!
Коментар