IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Едва ли някой е учуден от единодушието при гласуването. Нито един глас против
    Ама много сме щедри към членовете на НС и УС.
    Сумата може да набъбне до над милка годишно. Не е зле като за дружество, което до скоро беше на загуба.

Не е препоръка. Имам.

П.С. Някой с достъп до ТР, ако има възможност да качи АК, ако е пълната версия
    Жека?
    |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
    |___________||__|___|)
    (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• ще се продава ли, какво се чува ?

Коментар

• Едно мустаче се е разшавало...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Имах предвид ТР. В 20:05 бяха качени.
          Скоро не бях чел толкова скучни документи по партидата, даже и Гришата го няма.
          Единствен момент, освен Книгата, разбира се е свързан с датите. 14 дни след ОСА се пада 7.05, за целта до 5.05 следва мисля да си купил, сиреч предвид панаирджийската почивка - до другия вторник - 29.04.
          Нямам препоръки!
          Прав си. Играта с почивните дни накланя везните към свирен мач, но да видим.

Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
            Че къде ги видя тия документи. В х3-то няма нищо. А иначе те може и утре да ги изкарат документите. Не помня какъв им беше срока по закон да ги качат.
            Имах предвид ТР. В 20:05 бяха качени.
            Скоро не бях чел толкова скучни документи по партидата, даже и Гришата го няма.
            Единствен момент, освен Книгата, разбира се е свързан с датите. 14 дни след ОСА се пада 7.05, за целта до 5.05 следва мисля да си купил, сиреч предвид панаирджийската почивка - до другия вторник - 29.04.
            Нямам препоръки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
              Протокола от днешното ОСА: http://www.petrol.bg/bg/residential/...nload_file/658

пробвайте тук, ако не стане на горния линк: http://www.petrol.bg/bg/residential/...3-04-2014g/122
              Благодаря за инфото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                Че къде ги видя тия документи. В х3-то няма нищо. А иначе те може и утре да ги изкарат документите. Не помня какъв им беше срока по закон да ги качат.
                Протокола от днешното ОСА: http://www.petrol.bg/bg/residential/...nload_file/658

пробвайте тук, ако не стане на горния линк: http://www.petrol.bg/bg/residential/...3-04-2014g/122

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  Пфф, най обичам като се почне качване на документи по нощите...

Коментар

• Пфф, най обичам като се почне качване на документи по нощите...

Коментар

• Нещо друго интересно по ОСА?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        до месец....
                        Ако е вярно и всичко е наред на 7 юни ще се над 5....
                        не е препоръка.....
                        нещо от рода на удължаване на петрол към скъсяване на тим хартия, и в по-малка степен другите от индекса ми се върти в главата, като подходяща стратегия за близкия месец

без препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнение
                          На 7ми май се откриват сметките за увеличението. Колко време най-малко може да тече набирането, някой знае ли?
                          до месец....
                          Ако е вярно и всичко е наред на 7 юни ще се над 5....
                          не е препоръка.....

Коментар

• На 7ми май се откриват сметките за увеличението. Колко време най-малко може да тече набирането, някой знае ли?

Коментар

• http://www.petrol.bg/bg/residential/petrol_stations

Днес имаме ОСА...
                              въпросът е не дали а кога ще минем фаталното за акцията ниво 4,25 лв....
                              вече два пъти аха д стане....

Коментар

• Коментар

Working...
                                X