IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Добре де, на въпросното ОСА, 23.04, са представени 96,56% от капитала... Алфа има капитал 28,85% и е с пълномощно, което не дава представителство, Демек не присъстват на ОСА

Според мен на ОСА е представен капитал 67,71%. Отказа на ТР се обжалва в СГС, чрез ТР... Ако всичко друго е наред, може да мине увеличението и без ново ОСА. Айдуката трябва да обжалва или да подаде ново заявление с представен капитал на ОСА 67,71%
    Това ми беше мисълта, каква част от решенията са с нужен кворум 75 %.
    Ако няма проблем - така и така са били за, ще минем и без тях.

Коментар

• Добре де, на въпросното ОСА, 23.04, са представени 96,56% от капитала... Алфа има капитал 28,85% и е с пълномощно, което не дава представителство, Демек не присъстват на ОСА

Според мен на ОСА е представен капитал 67,71%. Отказа на ТР се обжалва в СГС, чрез ТР... Ако всичко друго е наред, може да мине увеличението и без ново ОСА. Айдуката трябва да обжалва или да подаде ново заявление с представен капитал на ОСА 67,71%

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Важното е да сме обективни, затова и реших да си поиграя и оригинала да кача, да не се появят нечии претенции. Но както се мина изказването за Айдуката, малко след него почна семафора да свети.
        Съгласен съм за навременната информация....
        Лошото е че ИП си намериха акции на ниското....
        Добре е ,че затворихме над 4,25....
        Имам продадени тези дни до 1000 бройки... ако върне ще си допълня ,
        ако не върне на пазарна....
        Другата седмица ще са теглене на кеш за празниците , отчети и слаб маркет.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнение
          Не мога да разбера как цял екип адвокати не могат да изпипат нещата и второ поредно ОСА отива към провал.
          Поради такива и други причини " Спасов и Братанов " им оправят бакиите !

Коментар

Каза от тук нататък, ама изчезна с конкретиката.
            Ще бъда предпазлив и ще кажа края на годината

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
              Вчера казах !

Не си следил
              Каза от тук нататък, ама изчезна с конкретиката.

Коментар

• Не мога да разбера как цял екип адвокати не могат да изпипат нещата и второ поредно ОСА отива към провал.

Коментар

А вчера ни рИва, а?
                  Адвокатите вече са ептен за набиване на канчето, знаят ли колко струва цената на ресурса за техните забавяния?

И аз така си викам, пък да видим.
                  Не каза нищо за 100 %.
                  Вчера казах !

Не си следил

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Винаги съм казвал ,че този форум може да оказва голямо значение на борсата....

Важното е да сме обективни, затова и реших да си поиграя и оригинала да кача, да не се появят нечии претенции. Но както се мина изказването за Айдуката, малко след него почна семафора да свети.

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение

Коментар

• Кога и кой ще каже:
                        Айде сега наобратно?
                        Мечтая си, нямам препоръки!

Коментар

А вчера ни рИва, а?
                          Адвокатите вече са ептен за набиване на канчето, знаят ли колко струва цената на ресурса за техните забавяния?

Не каза нищо за 100 %.
                          Винаги съм казвал ,че този форум може да оказва голямо значение на борсата....

Коментар

• Коментар

Ей това не ми харесва и го тълкувам, че и да дадат указания, едва ли не няма как да поправят пропуска. Може и да греша разбира се, а и надявам се, щото ако излезе нещо криво отече още време. От 96 % 28-29 са в Алфа, сиреч без да ровя за праговете ако се приспаднат техните - все отиват под 75 % АКО са изискуеми. Веднъж скапаха предното ОСА, втори път ако пак стане...
                              Нямам препоръки!
                              Няма нещо което да не може да бъде санирано точно пък в Търговския регистър !

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Жека ,какво направи...

А вчера ни рИва, а?

Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                                Спокойствие и силна храна !

Гледайте си спокойно мача
                                Не каза нищо за 100 %.

Коментар

Working...
                                X