Първоначално изпратено от THE TRADER
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЖека да не си се предал ,че гледам твоя посредник яко сипва....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениесамо днес 20 стинки надоле...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Така де, по захарната част, но интересна ми е продажбата на 10 бензиностанции на кредитор. Не просто залога им, а обособяване на дружество, продажба, едни 3 млн. насреща, доход от тях занапред йок. При това с едно решение на УС. Както и несъстоятелността на Корект, Алфа, а сега и запора на дяловете на ВИП. В комбинация с шекера, за мен също прозира подновен интерес на прасчо, ама да не сме прави, че знаеш табака как е сега...
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКой с кого и на колко ниски, повече и от това в момента?
Между другото пакета на КТБ хем е никакъв, хем май беше над 5 %. Та хем нищо не можеш да правиш с него, хем в определени случаи играе роля.
Освен сделката за тия десет станции, веднъж несъстоятелност на Алфа, следва на Корект, събранието там е другия петък, запор се иска на дяловете на ВИП, а в крайна сметка акциите не съм чел да са с вдигнат запор от Петрол Холдинг. Двойно подсигурени са един вид, имуществото да не говорим.
Та за Цеко май му е по-изгодно освен да е настрана, да клони малко везните в посока Ловеч, че обратното май няма да е положително за него при тегленето на калема.
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеСпоред мен няма игра има свободно падане.
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТука каква е играта?
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТя загубата винаги е за данъкоплатците, но в случая и дребните акционери ще пият по една водица
Не е препоръка за търговия с ЦК!
Имам!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеИ загубата от това остава за данъкоплатците /КТБ/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНай-вероятно се е разбрал с руснаците ,те преди го мъчиха за по-ниски цени.
Между другото пакета на КТБ хем е никакъв, хем май беше над 5 %. Та хем нищо не можеш да правиш с него, хем в определени случаи играе роля.
Освен сделката за тия десет станции, веднъж несъстоятелност на Алфа, следва на Корект, събранието там е другия петък, запор се иска на дяловете на ВИП, а в крайна сметка акциите не съм чел да са с вдигнат запор от Петрол Холдинг. Двойно подсигурени са един вид, имуществото да не говорим.
Та за Цеко май му е по-изгодно освен да е настрана, да клони малко везните в посока Ловеч, че обратното май няма да е положително за него при тегленето на калема.
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеИ загубата от това остава за данъкоплатците /КТБ/
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМисля си не е ли възможно тука да се сваля изкуствено, като ни плашат за да може нащо момче да вземе държавните/на КТБ/ бройките и после по ред на номерата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Мина ми още вчера подобна мисъл, но вече иди му хвани края.
Оня ден 5 к на 2.30 почти устояха, до днес малко над 10 хил. сурнаха до 1.80.
Интересен ми е баланса на Цеко по двата лагера и към кой от тях му е по-голяма експозицията.
Коментар
Коментар