IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
    35 ст е вярното...
    даже 40, поправям се...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Жека да не си се предал ,че гледам твоя посредник яко сипва....
      Е кой му е посредника на Жеката????

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
        само днес 20 стинки надоле...
        35 ст е вярното...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Така де, по захарната част, но интересна ми е продажбата на 10 бензиностанции на кредитор. Не просто залога им, а обособяване на дружество, продажба, едни 3 млн. насреща, доход от тях занапред йок. При това с едно решение на УС. Както и несъстоятелността на Корект, Алфа, а сега и запора на дяловете на ВИП. В комбинация с шекера, за мен също прозира подновен интерес на прасчо, ама да не сме прави, че знаеш табака как е сега...
          Нямам препоръки!
          Жека, вписа ли ТР продажбата?

Коментар

• само днес 20 стинки надоле...

Коментар

Кой с кого и на колко ниски, повече и от това в момента?
              Между другото пакета на КТБ хем е никакъв, хем май беше над 5 %. Та хем нищо не можеш да правиш с него, хем в определени случаи играе роля.
              Освен сделката за тия десет станции, веднъж несъстоятелност на Алфа, следва на Корект, събранието там е другия петък, запор се иска на дяловете на ВИП, а в крайна сметка акциите не съм чел да са с вдигнат запор от Петрол Холдинг. Двойно подсигурени са един вид, имуществото да не говорим.
              Та за Цеко май му е по-изгодно освен да е настрана, да клони малко везните в посока Ловеч, че обратното май няма да е положително за него при тегленето на калема.
              Нямам препоръки!
              Жека да не си се предал ,че гледам твоя посредник яко сипва....

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                Според мен няма игра има свободно падане.
                Не е препоръка.
                Е... Нали някой щеше да прави суап с ЦКБ! Трябва да стане... пък после ще видим...

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                  Тука каква е играта?
                  Според мен няма игра има свободно падане.
                  Не е препоръка.

Коментар

• Тука каква е играта?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                      Тя загубата винаги е за данъкоплатците, но в случая и дребните акционери ще пият по една водица
                      С тая разлика, че дребните са единствените неоспорими собственици на тази компания, а по-страхливите от тях отдавна излязоха
                      Не е препоръка за търговия с ЦК!
                      Имам!
                      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

И загубата от това остава за данъкоплатците /КТБ/
                        Тя загубата винаги е за данъкоплатците, но в случая и дребните акционери ще пият по една водица

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                          Най-вероятно се е разбрал с руснаците ,те преди го мъчиха за по-ниски цени.
                          Кой с кого и на колко ниски, повече и от това в момента?
                          Между другото пакета на КТБ хем е никакъв, хем май беше над 5 %. Та хем нищо не можеш да правиш с него, хем в определени случаи играе роля.
                          Освен сделката за тия десет станции, веднъж несъстоятелност на Алфа, следва на Корект, събранието там е другия петък, запор се иска на дяловете на ВИП, а в крайна сметка акциите не съм чел да са с вдигнат запор от Петрол Холдинг. Двойно подсигурени са един вид, имуществото да не говорим.
                          Та за Цеко май му е по-изгодно освен да е настрана, да клони малко везните в посока Ловеч, че обратното май няма да е положително за него при тегленето на калема.
                          Нямам препоръки!

Коментар

Не, данъкоплатците така и така го духат... Остава по-малко за "преразпределяне и усвояване" от крадливата политическа класа, която е една голяаааама организирана престъпна група и изсмуква всяка живителна капка от всякъде и всичко... А противоборствата в парламент и по медии са едно голямо театро за отвличане на вниманието от това им основно занятие...

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                              Мисля си не е ли възможно тука да се сваля изкуствено, като ни плашат за да може нащо момче да вземе държавните/на КТБ/ бройките и после по ред на номерата...

Коментар

Мина ми още вчера подобна мисъл, но вече иди му хвани края.
                                Оня ден 5 к на 2.30 почти устояха, до днес малко над 10 хил. сурнаха до 1.80.
                                Интересен ми е баланса на Цеко по двата лагера и към кой от тях му е по-голяма експозицията.
                                Най-вероятно се е разбрал с руснаците ,те преди го мъчиха за по-ниски цени.

Коментар

Working...
                                X