If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Забелязахте ли, че държавата ще продава над 700 000 акцийки на петрол.
Държавни дялове на 17 дружества излизат на борсата
Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол (АПСК) обяви за продажба чрез Българска фондова борса (БФБ) държавни дялове на 17 дружества. След получено заявление от АПСК, което е обнародвано в Държавен вестник (бр. 5/20.01.2015 г.), БФБ-София регистрира предложените дружества за приватизация посредством Централизиран публичен търг.
Началната и крайната дата на търга са респективно 27.01.2015 г. и 06.02.2015 г., съобщи на страницата си операторът.
Сред предложенията само едно дружество е публично - Петрол АД. Държавата продава 713642 безналични акции,
Как мислите, ако някой ги вземе на цена под сегашната, дали няма да се изкуши да направи разликата на профит !???
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
някой реши да направи 20,30 % и да се качи на влакът в обратна посока в тунела...........
Още малко и и Аз имам поръчка купува.... и му паля свеЩ за страх....
Внимавай да не ти духнат свещта от вятърния парк на Енергонито...
някой реши да направи 20,30 % и да се качи на влакът в обратна посока в тунела...........
Още малко и и Аз имам поръчка купува.... и му паля свеЩ за страх....
Да твърдиш, че на 1.2 са минали 2000 акции е липса на информация, а всичко останало е резултат от това - т.е. глупости!!!
ОК, аз с такова впечатление бях останала. Подай жалба в КФН ако искаш
Но пак не можеш да реализираш тези обеми при максимална печалба. Чакаш по-добри времена и продаваш малко по-малко. Но като цяло схвана идеята на коментара ми Пазарът ни е такъв, че трудно можеш да се възползваш максимално от движенията
Абе, на теб ти е смешно, но известно време аз бая се чудех да не съм изръсил нещо много неподходящо като се базирам само на спомени. А, между нас казано, вече не разчитам много на паметта си.
Все пак съм прав. Проверих и се оказа, че с Решение 202 от 10 04 2014, ДВ № 34 от 2014 е решено Петрол да го махнат от списъка.
Просто видях публикацията на Жеката с известно закъснение и рекох да се обадя, па макар и не съвсем подготвен.
Струва ми се, че този разговор вероятно е следвало да се започне именно с уточнението, че става дума за кеш. Е, вярно е, че може да има колеги, които си почват деня с преговор на списъка и още от първия момент са знаели много добре, че става дума за кеш, но пък е вероятно и другото - дружеството е стояло в този списък дълго време и е нормално на него да се гледа като подлежащо на приватизация с инструменти. Тогава приказката става за компоти, не за компютри
Може и да е било досадно, но пък надявам се, че няма двусмислия вече.
Ако не беше кеш ,щеше да си скъсаме клавиатурата да продаваме.....
Предполагам на 2,3 е цената при големите...... за покупки....
Ако не беше репо пакета ,някой си пазаруваше много усърдно на 2,3-2,50....
Не е препоръка..
Абе, на теб ти е смешно, но известно време аз бая се чудех да не съм изръсил нещо много неподходящо като се базирам само на спомени. А, между нас казано, вече не разчитам много на паметта си.
Все пак съм прав. Проверих и се оказа, че с Решение 202 от 10 04 2014, ДВ № 34 от 2014 е решено Петрол да го махнат от списъка.
Просто видях публикацията на Жеката с известно закъснение и рекох да се обадя, па макар и не съвсем подготвен.
Струва ми се, че този разговор вероятно е следвало да се започне именно с уточнението, че става дума за кеш. Е, вярно е, че може да има колеги, които си почват деня с преговор на списъка и още от първия момент са знаели много добре, че става дума за кеш, но пък е вероятно и другото - дружеството е стояло в този списък дълго време и е нормално на него да се гледа като подлежащо на приватизация с инструменти. Тогава приказката става за компоти, не за компютри
Може и да е било досадно, но пък надявам се, че няма двусмислия вече.
Доколкото си спомням Петрол доста години престоя в списъка на Мин Съвет за приватизация на държавни дялове с непарични платежни средства. Не съм участвал в тези процедури е не мог ада споделя подробности.
Информацията на Жеката си е съвсем намясто и събитието е важно за позицията.
Сега, да не вземете да се юрнете да пазарувате разни бонове, компенсаторки или както там им викат. Минала ми беше някаква информация пред погледа, че Петрол е бил изваден от списъка миналата година и ако твърдението ми е вярно, то обявената цена е кеш. Изкушените да проверяват и да си опичат нещата.
Ако някому е интересно и има да каже нещо още по този и съпътстващи въпроси по темата приватизация, на мен ще ми е интересно.
Другите дружества от списъка на Жеката практически не познавам.
Доколкото си спомням Петрол доста години престоя в списъка на Мин Съвет за приватизация на държавни дялове с непарични платежни средства. Не съм участвал в тези процедури е не мог ада споделя подробности.
Информацията на Жеката си е съвсем намясто и събитието е важно за позицията.
Сега, да не вземете да се юрнете да пазарувате разни бонове, компенсаторки или както там им викат. Минала ми беше някаква информация пред погледа, че Петрол е бил изваден от списъка миналата година и ако твърдението ми е вярно, то обявената цена е кеш. Изкушените да проверяват и да си опичат нещата.
Ако някому е интересно и има да каже нещо още по този и съпътстващи въпроси по темата приватизация, на мен ще ми е интересно.
Другите дружества от списъка на Жеката практически не познавам.
Коментар