IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Даже и на следващият търг цената ще бъде над 1,60.....Тогава вече ще се купят на 100 %
    Аз също купих вчера малко на 1,50.....
    Тези държавни акции са ценни само ако са нужни, само ако не достигат за даден процент....
    Гледам няма такова нещо.....лошото е че въпреки ниската цена , над Петрол е легнала сянката мафиотска препродажба и малко хора биха си сложили пръстта в момента на скърцаща врата..... освен малките играчи....
    Да се надяваме че скоро ще се разберат големите.....
    Не ми харесва това с договорите за наем за даден период....нито една по голяма група не може да влезе в момента....
    Преди няколко дни беше казал, когато акцията беше на 1.70 лв. че не искаш да продаваш.

Сега като е 1.26 лв продаде ли?
    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• тоя петрол вчера го сънувах на 80 стинки Не е препоръка за нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        Уведомление по чл.114а, ал.7 от ЗППЦК: В изпълнение на овластително решение на Управителния съвет на публичното дружество „Петрол“ АД от 05.01.2015г., взето на основание чл.114, ал.3 от ЗППЦК, дъщерното на „Петрол“ АД дружество - „Елит Петрол“ АД, ЕИК 200484172, извърши непарична вноска (апорт) на зема, сгради, съоръжения и други активи, собственост на дружеството, в капитала на негово дъщерно дружество, с наименование „Елит Петрол - Ловеч“ ЕАД, което беше учредено с апорта. Общата стойност на апортираните активи, съгласно заключение от 18.12.2014г. на оценителна експертиза, назначена с Акт за назначаване № 20141202181537-3/10.12.2014г. на Длъжностно лице при Агенция по вписванията, е в размер на 45 767 800 лева (четиридесет и пет милиона седемстотин шестдесет и седем хиляди и осемстотин лева). Срещу извършената непарична вноска „Елит Петрол“ АД придоби общо 45 767 800 (четиридесет и пет милиона седемстотин шестдесет и седем хиляди и осемстотин) броя обикновени налични поименни акции от капитала на „Елит Петрол - Ловеч“ ЕАД с право на един глас всяка акция и с номинална стойност от по 1 (един) лев всяка една от тях. Непаричната вноска беше вписана в търговския регистър при Агенция по вписванията по партида на „Елит Петрол - Ловеч“ ЕАД, ЕИК 203370875 на 20.01.2015г. с № 20150120133512.
        Еми значи имаме източване на Петрол, това е, почнат ли с апорти тук и там работата е ясна

Коментар

• Уведомление по чл.114а, ал.7 от ЗППЦК: В изпълнение на овластително решение на Управителния съвет на публичното дружество „Петрол“ АД от 05.01.2015г., взето на основание чл.114, ал.3 от ЗППЦК, дъщерното на „Петрол“ АД дружество - „Елит Петрол“ АД, ЕИК 200484172, извърши непарична вноска (апорт) на зема, сгради, съоръжения и други активи, собственост на дружеството, в капитала на негово дъщерно дружество, с наименование „Елит Петрол - Ловеч“ ЕАД, което беше учредено с апорта. Общата стойност на апортираните активи, съгласно заключение от 18.12.2014г. на оценителна експертиза, назначена с Акт за назначаване № 20141202181537-3/10.12.2014г. на Длъжностно лице при Агенция по вписванията, е в размер на 45 767 800 лева (четиридесет и пет милиона седемстотин шестдесет и седем хиляди и осемстотин лева). Срещу извършената непарична вноска „Елит Петрол“ АД придоби общо 45 767 800 (четиридесет и пет милиона седемстотин шестдесет и седем хиляди и осемстотин) броя обикновени налични поименни акции от капитала на „Елит Петрол - Ловеч“ ЕАД с право на един глас всяка акция и с номинална стойност от по 1 (един) лев всяка една от тях. Непаричната вноска беше вписана в търговския регистър при Агенция по вписванията по партида на „Елит Петрол - Ловеч“ ЕАД, ЕИК 203370875 на 20.01.2015г. с № 20150120133512.

Коментар

• По принцип ЦПТ (централизирани публични търгове) вече правят по-начесто, но поради спадане на интригата, не се следят много

31-я централизиран публичен търг беше октомври 2013
            32-ят централизиран публичен търг се проведе в периода 7 – 17 януари 2014г.
            33-ят е бил някъде август миналата година.
            Днес, 27.01.2014 г. стартира 34-ти централизиран публичен търг.

Коментар

По принцип не по рано от шест месеца , но не съм сигурен....
              Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                За този знам, някъде надолу имаше инфо, че тече, аз питам следващия плануван ли е или не се знае. За мен добър сигнал ще е ако минат някакъв % по-голям, ако може
                Успех!
                По принцип не по рано от шест месеца , но не съм сигурен....

Коментар

В момента тече до 6 февруари този за 2,30 и мисля ,че има шанс от 30-40 % акциите да се купят....
                  най малкото защото на МФ им трябват пари и може да се договорят с някои ПФ или ДФ....
                  За този знам, някъде надолу имаше инфо, че тече, аз питам следващия плануван ли е или не се знае. За мен добър сигнал ще е ако минат някакъв % по-голям, ако може
                  Успех!

Коментар

А следващият търг знае ли се кога ще е?
                    А относно мафията над дружеството тука мисля, че не подлежи на договорки, тука ще се ритат и ще си извиват ръцете докато някой даде заден и се откаже, а парата е много и всички я искат
                    В момента тече до 6 февруари този за 2,30 и мисля ,че има шанс от 30-40 % акциите да се купят....
                    най малкото защото на МФ им трябват пари и може да се договорят с някои ПФ или ДФ....

Коментар

Даже и на следващият търг цената ще бъде над 1,60.....Тогава вече ще се купят на 100 %
                      Тези държавни акции са ценни само ако са нужни, само ако не достигат за даден процент....
                      Гледам няма такова нещо.....лошото е че въпреки ниската цена , над Петрол е легнала сянката мафиотска препродажба и малко хора биха си сложили пръстта в момента на скърцаща врата..... освен малките играчи....
                      Не ми харесва това с договорите за наем за даден период....нито една по голяма група не може да влезе в момента....
                      А следващият търг знае ли се кога ще е?
                      А относно мафията над дружеството тука мисля, че не подлежи на договорки, тука ще се ритат и ще си извиват ръцете докато някой даде заден и се откаже, а парата е много и всички я искат

Коментар

Това май не може да стане на този търг, сега цената е 2,3 ли беше намаление би имало на следващия търг ако сега не се купят. Мисля, че ще се купят тези акции
                        ПС: целият пакет ли трябва да се купи или може "на парче"?

Коментар

Това май не може да стане на този търг, сега цената е 2,3 ли беше намаление би имало на следващия търг ако сега не се купят. Мисля, че ще се купят тези акции
                          Може и на парче.
                          При предния на 2.9 спомен имате ли за цената?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                            Не виждам как ще ги вземат на по-ниска цена от тази. Според мен сега е доста изгодна цената. Може би някой просто ги иска и за това свали цената на тези нива и да предложи пазарна цена за тях или малко по-висока. Примерно на 2 лв. спрямо сегашната цена държавата трябва да е хепи.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                              РАЗСЕЯНО МИ СЕ ВИЖДАШ , нещо ???
                              Не виждам как ще ги вземат на по-ниска цена от тази. Според мен сега е доста изгодна цената. Може би някой просто ги иска и за това свали цената на тези нива и да предложи пазарна цена за тях или малко по-висока. Примерно на 2 лв. спрямо сегашната цена държавата трябва да е хепи.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                                Тук никой не отбеляза упоритото "усвояване" на всички оферти до 1.50...
                                Ще, ще
                                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Working...
                                X