IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Ти си много четящ затова си в най големите шитове...и то с репо от 195 %....
    Да не четеш лолита ....
    А ти послуша ли когато те съветвах, че цената отива към ЦКБ ?
    За зрънчо не смея да кажа, но май вече е все тая.....
    Нямам акции тук - все още.... Макар често да се опитвам да ловя падащи ножове, тия ХФатки с новите регистрации не ми харесват.
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Прав си донякъде, но не е като на Запад да ги няма разни подобни схеми и пирамиди... Просто играта на фин. пазари не е за всеки, най-малкото си трябва предварителна подготовка - книжки, курсове... ако си няма човек образование... а и някакво интелектуално ниво..
      Като се сетя че монитата ми се смяха че съм се прецакал продавайки пакета си тук на 2,90-3 лв., със само 35% печалба.... горкичките...
      Ти си много четящ затова си в най големите шитове...и то с репо от 195 %....
      Да не четеш лолита ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
        HDPAT, MOST, OTZK, CORP, сега PET и куп други...................вие пак инвестирайте на БФБ, кой не е поискал от мажоритарите, той не се е спасил с парите и активите.....няма никакъв финансов надзор, това е истината и нашата реалност ....
        Прав си донякъде, но не е като на Запад да ги няма разни подобни схеми и пирамиди... Просто играта на фин. пазари не е за всеки, най-малкото си трябва предварителна подготовка - книжки, курсове... ако си няма човек образование... а и някакво интелектуално ниво..
        Като се сетя че монитата ми се смяха че съм се прецакал продавайки пакета си тук на 2,90-3 лв., със само 35% печалба.... горкичките...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
          HDPAT, MOST, OTZK, CORP, сега PET и куп други...................вие пак инвестирайте на БФБ, кой не е поискал от мажоритарите, той не се е спасил с парите и активите.....няма никакъв финансов надзор, това е истината и нашата реалност ....
          Не е лесно да се намерят основания за възразяване по повод на написаното от теб. Почти всичките не съм ги играл.
          Но е тъжно, което казваш!
          Историята познава много случаи, когато мажоритарят поставя начело на дружествата откровено сламени хора. Обикновено е скрит зад сложна система от корпоративни връзки. За да се случи нещо, обаче, някой в лично качество трябва да задейства другиго, също в лично качество. И Ако влезем в хипотеза: злонамерени действия, които очевидно увреждат нечии интереси, колко ли трябва да си зависим, или уплашен, или отчаян, или напълно неразбиращ смисъла на действията си, че да играеш безкритично по нечии чужди нареждания. Категорично се разграничавам от потенциални твърдения, че гореизброените компании имат отношение към тези хипотези.

Викаш, че в Бг няма надзор. Това е до време.
          Далеч по-просто е да има ясни и убедителни отговори.

Коментар

• HDPAT, MOST, OTZK, CORP, сега PET и куп други...................вие пак инвестирайте на БФБ, кой не е поискал от мажоритарите, той не се е спасил с парите и активите.....няма никакъв финансов надзор, това е истината и нашата реалност ....

Коментар

• Под 50 стинки не им купувайте....и на толкова ще ги дадат продаващите...
              Не е препоръка....

Коментар

• Предметът на дейност на това дружество е основно търговия с горива е управление по повод на търговия с горива.
                Апортиране на активи в 100 % дъщерно дружество заостря внимание, но може да се приеме, че е нещо обичайно.
                В момента на продажба на едно дъщерно дружество (веднага след учредяването му), което има активите за извършване основния предмет на дейност, се бие сигнал за тревога. Подобно действие следва да бъде убедително обяснено и аргументирано.
                Готов съм на извинение ако съм пропуснал. Моля всички, които са срещали изявление на мениджмънта на компанията по повод ан мотивите и причините за това действие, нека ми помогнат да се запозная с него.

В отчета има едно изречение, че продажбата е към несвързано дружество. Аз субективно възприемам тази информация като недостатъчна и не мога да намеря аргументи, че се премълчава името на купувача. Също са необходими аргументи относно несвързаността. Иначе тази дума някак увисва в пространството и стои съмнително декларативно.
                Твърдението на в. Капитал за сделката и купувача на този етап оставам без коментар. Не искам да спекулирам. Не е редно да се прави.

Имам, сериозно съм разтревожен и написаното от мен не следва да се счита за никаква препоръка за извършване или въздържане от какви да е действия.

Коментар

Не ме притесняват продажбите , притеснява ме мажоритара....
                  Ако е зле да прави увеличение , ако не може да продава....
                  За какво му беше да вземе фирмата по втория начин , за да я докара до просешка тояга....
                  Как за какво, прибира си най-ценните активи за без пари, а дълговете оставя на кухо дружество...схемата ни е до болка позната...Хан-а май ще излезе прав

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                    купих за 1.30, продадох за 1.65, след това започна да пада... без малко да се наиграя...
                    Не може всички да са милионери
                    Making a plan is like looking in a crystal ball, but one has to have balls to do it !
                    Не е препоръка за търговия, напротив!
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                      купих за 1.30, продадох за 1.65, след това започна да пада... без малко да се наиграя...
                      Не ме притесняват продажбите , притеснява ме мажоритара....
                      Ако е зле да прави увеличение , ако не може да продава....
                      За какво му беше да вземе фирмата по втория начин , за да я докара до просешка тояга....

Коментар

Не е лесно да имаш акции на Петрол АД при този мажоритар , да беше написал два реда .....поне как ги вижда нещата и какво смята да прави....

Коментар

• Не е лесно да имаш акции на Петрол АД при този мажоритар , да беше написал два реда .....поне как ги вижда нещата и какво смята да прави....

Коментар

• Мдааааа, новите патки...

Коментар

• Би ли пояснил какъв е изводът от статията?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                Нож с две остриета.....е пресата
                                но при тази борба между акулите ,кой да поеме Петрол , фирмата се намира в центъра на общественото внимание и е по трудно да се точи.....

Коментар

Working...
                                X