IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    Като гледам търсенето се консолидира на 0,30
    Гледаш патките и се сещаш за петрола,никакво въображение и иновативност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Правилно е постъпил ,нещо като може да се купи на 50 стинки що да се дават 80.....
      Има логика в думите ти, но който очаква да купи на 50 стотинки е логично да е продал поне около лев. Дори аз се изкушавам да ловя кинжала около 30 стотинки, но си седя на ръцете и вероятно няма да пипна тук. Язък за ентусиастите купували около 2 лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Правилно е постъпил ,нещо като може да се купи на 50 стинки що да се дават 80.....
        Като гледам търсенето се консолидира на 0,30

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Допусках, че съм прекалено нищожен, за да е лично отношение, но да си питам, особено след като ги насолих в статията. Иначе през телефона още се държи.
          Акцията...що се уплаши тоя на 80 ст. и дръпна бида...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов Разгледай мнение
            Не е само при теб.

Допусках, че съм прекалено нищожен, за да е лично отношение, но да си питам, особено след като ги насолих в статията. Иначе през телефона още се държи.
            Акцията...що се уплаши тоя на 80 ст. и дръпна бида...

Коментар

Още в статията на Капитал ги бях нахулил за инфо, далеч от новото.
              Между другото само при мен ли е абонамента въведен за Капитал?
              Не е само при теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                Водещият акционер на Петрол иска да бъде обявен във фалит
                Пак ни се обръща внимание, да не забравим.

Още в статията на Капитал ги бях нахулил за инфо, далеч от новото.
                Между другото само при мен ли е абонамента въведен за Капитал?

Коментар

• Водещият акционер на Петрол иска да бъде обявен във фалит
                  Пак ни се обръща внимание, да не забравим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                    Четохте ли това?
                    Очаквах аз нещо подобно да се случим, та да видим...
                    Статията е от в. труд....
                    какво очакваше нещо подобно....
                    Last edited by mibova; 23.02.2015, 10:01.

Коментар

• Четохте ли това?
                      Избягалият банкер Цветан Василев прибра "Петрол", БТК и военни предприятия под носа на държавата! Защо органите му съдействат? Вижте схемата

Очаквах аз нещо подобно да се случим, та да видим...
                      Last edited by mibova; 23.02.2015, 10:02.

Коментар

• http://www.banker.bg/upravlenie-i-bi...ol-topi-zagubi

Коментар

Да, миналото лято се анонсира някаква "близост", но в спомените ми ставаше дума за търговски отношения. Честно, губят ми се детайлите.

Дали пък Лук няма да се поинтересуват от нещо повече от сделки за доставки и ползване на инфраструктура?

Търговски ами, не ми се рови, минава и заминава, в сайта на Лукойл имаше инфо от юни/юли, че ползват Варна. Нали се залага на тях, за сметка на Нафтекс. А интереса за повече - вече незнам коя година се чака такъв интерес, абе чакане на Годо си е.

Коментар

Това е "новина". Още лятото си почнаха работа с тях, ползват си базата във Варна.
                            Странно е, че и аз бях отначало сложил "новина", но после реших, че е подходящо да махна кавичките.
                            Просто реших, че това е някакъв начин индиректно да насърча колежката глори, а и други - да четат, да споделят. Никой не знае от къде може да излезе новина.

Да, миналото лято се анонсира някаква "близост", но в спомените ми ставаше дума за търговски отношения. Честно, губят ми се детайлите.

Дали пък Лук няма да се поинтересуват от нещо повече от сделки за доставки и ползване на инфраструктура?

Коментар

Това е "новина". Още лятото си почнаха работа с тях, ползват си базата във Варна.
                              С кораби ли карат
                              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

На този етап пазарът отминава с гробовно мълчание и пълен игнор новината за триумвирата Ганчев - Златев.

Коментар

Working...
                                X