IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от glory Разгледай мнение
    Цяла седмица никой не е писал ! Мълчанието на инвеститорите .
    И защо да се пише....
    кой купил ,купил ,кой продал ,продал......
    пак да го повторя....
    Цената на акцията е пред изстрелване или пред спад....
    Нагласите за към първото .....за сега....
    Държавата да влезе в Петрол о,кей....
    синдиците не продават а ще вкарват в Корп ,окей,
    ганчев шеф, окей...
    Не е препоръка....
    та защо да се пише....
    Първия с 20 К.....в лева и акцията е над 2 лв....

Коментар

• Цяла седмица никой не е писал ! Мълчанието на инвеститорите .

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Прочете ли за фабриката?
        Жека, за тази фабрика е имало оценител, не ми се рови - кой е, ама той си носи отговорност. Обикновено в оценките си има методи за оценка, пазарни цени и примери с продажби на подобни активи. Някъде мернах май първата пуб-я от тези в Кл излезе като платен -може и да бъркам, но за юритите по банките съм сигурен - ниски са им заплатите
        Нещо не ми се връзват тия истории, да беше бай Иван, а то..

Делото за КТБ май никой съдия не искаше да го поеме..
        Не е препоръка за търговия с акции..
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
          Изловихме ги!
          Шегуваш се ,но тези който купуваха на 4,5 май Юг кооп бяха.....сега от 2,4 трябва да провизират на 1,1.....
          Ще гледаме ,дали и те няма да правят балансиране.... в края на тримесечието....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Според мен това бе с цел, да не се качва цената.....
            Сега ако трябва да купуваш пак ...при 8 лева ще платиш 2 лв. комисионни... и акциите ще излезнат по 1,4...
            Изловихме ги!

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
              И, кво сега! Хартията реагира благосклонно на ярко заявеното желание на властта да защити държавната собственост?

Странна работа.
              Другата странна работа, че май един колега беше оферирал 1000 бр. на 1,08, ама му взеха само 992 бр. Къде 9 лв. недостигнаха ли?
              Според мен това бе с цел, да не се качва цената.....
              Сега ако трябва да купуваш пак ...при 8 лева ще платиш 2 лв. комисионни... и акциите ще излезнат по 1,4...

Коментар

• И, кво сега! Хартията реагира благосклонно на ярко заявеното желание на властта да защити държавната собственост?

Странна работа.
                Другата странна работа, че май един колега беше оферирал 1000 бр. на 1,08, ама му взеха само 992 бр. Къде 9 лв. недостигнаха ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                  Жека, горното писание съм го пропуснал!

Продажба на ипотекиран имот
                  Чл. 717н. (Нов - ДВ, бр. 58 от 2003 г., изм., бр. 101 от 2010 г.) При продажбата на имот, който е ипотекиран от длъжника за обезпечаване на чужд дълг, синдикът изпраща на ипотекарния кредитор съобщение за насрочване на продажбата. Припадащата се на ипотекарния кредитор сума се запазва от синдика и се предава на кредитора, след като представи изпълнителен лист за вземането си.

Всичко гореописано може да е погрешно, та нямам никакви препоръки!
                  Прочете ли за фабриката?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    Много се разчита на залозите на активите. Бях писал преди, тия дни пак излезе статия в Капитал мисля за Адела, консервена фабрика. Потърсете инфо.

Жека, горното писание съм го пропуснал!

Продажба на ипотекиран имот
                    Чл. 717н. (Нов - ДВ, бр. 58 от 2003 г., изм., бр. 101 от 2010 г.) При продажбата на имот, който е ипотекиран от длъжника за обезпечаване на чужд дълг, синдикът изпраща на ипотекарния кредитор съобщение за насрочване на продажбата. Припадащата се на ипотекарния кредитор сума се запазва от синдика и се предава на кредитора, след като представи изпълнителен лист за вземането си.

Всичко гореописано може да е погрешно, та нямам никакви препоръки!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                      Питах нещо по темата, ама тук май няма компетентен!
                      Няма ли тема "Лов и риболов", та все тук си ръсиге мисирките?
                      ха ха тук станало "на ахота за рибалки"
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Питах нещо по темата, ама тук май няма компетентен!
                        Няма ли тема "Лов и риболов", та все тук си ръсиге мисирките?

Коментар

• Е, тогава какво си говорим, след като дори не си наясно със ситуацията. Не четеш отчети, но изказваш много компетентни мнения като вещо лице.
                          Диалогът се обезсмисли вече...

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            Монти, личи си че не си чел отчета на ПИБ към 31.12.2014 година.

По добре да си пиша с теб.....знам ,че не можеш ме излъга....
                            П.П. В момента ме съветваш да повярвам на Черешаря ли....
                            Last edited by chronos; 18.03.2015, 11:32.

Коментар

• Монти, личи си че не си чел отчета на ПИБ към 31.12.2014 година.

Коментар

• Първоначално изпратено от RealUser Разгледай мнение
                                Че те ПИБ в момента могат да те удавят в пари. Само от влоговете в КТБ взеха около 600 млн. лв. Горанов нали се обясняваше, че искали да върнат още сега цялата сума на държавата. Няма логика в това което казваш. Явно е че имат сериозно количество кеш и могат да се разплатят с държавата и нямат никакви ползи от това да искат предсрочно кредита тук. Ще получат още едни милиони, които пак ще се чудят какво да правят. По-голяма изгода имат да си се усвоява кредита и да си текат лихвите по него.
                                Това е само при положение ,че вярваш на Черешаря ,че говори истината..... и само истината ....
                                Да вземеш държавен заем а да не изискваш готови пари щом ти ги дават....или си малоумник или лъжеш.... е има и още нещо може да си на комисионни ...

Коментар

Working...
                                X