Първоначално изпратено от vankel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеhttp://www.dnevnik.bg/bulgaria/2015/..._data_20_juni/
Съдът: Фалитът на КТБ е с дата 20 юни
БНБ обжалва в съда решението за фалита на КТБ, иска по-ранна дата - 28 апр
Неплатежоспособността на Корпоративна търговска банка (КТБ) е настъпила още в деня, в който банката затвори и беше поставена под специален надзор - 20 юни 2014 г. Това реши Софийският апелативен съд и отмени решението на долната инстанция, според което начална дата на неплатежоспособността беше шести ноември 2014 г. – когато Българската народна банка (БНБ) отне лиценза на КТБ...
това според мен ще обърка в Петрол ...картите на масата.....
Разбира се някой трябва и да свърши работата си !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеВъпросът е какво следва от това и какво ще е бъдещето на компанията.
Съдът: Фалитът на КТБ е с дата 20 юни
БНБ обжалва в съда решението за фалита на КТБ, иска по-ранна дата - 28 апр
Неплатежоспособността на Корпоративна търговска банка (КТБ) е настъпила още в деня, в който банката затвори и беше поставена под специален надзор - 20 юни 2014 г. Това реши Софийският апелативен съд и отмени решението на долната инстанция, според което начална дата на неплатежоспособността беше шести ноември 2014 г. – когато Българската народна банка (БНБ) отне лиценза на КТБ...
това според мен ще обърка в Петрол ...картите на масата.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от scandy Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
не му мина номера и с делото с СГС което вместо да се гледа в бургас или ловеч го дадоха на удобни съдии в софия
че сега тръгва на пропаганда срещу "ти къщичка правил ли си" и ловешкия съд
има ли някой който да се върже на подобна евтина пропаганда или се цели очернянето на ловешкия съд и прехвърляне на делата в софия (не знам дали е възможно такова нещо, но за ДПС всичко ще се направи от властимащите)
Коментар
-
Тръгнеш ли към несъстоятелност си избираш подсъдност .
Коментар
-
П.п много тежко ама лапнал кокъла....много лошо интервю....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеБлагодаря за линка!
Какви са изводите?
Коментар
Коментар