IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.blitz.bg/sport/article/299103

Коментар

• Gross, нямам идея за какво говориш. Начев за ЦСКА си има процедура по несъстоятелност и тя трябва да се следва, но идва едно голямо НО. Имам питане, защо буквата на закона да се следва само за един и да се затварят очи за всички останали? Защо да се прави ритуално убийство за назидание пред всички и за едни може, за други не може. На всички ни е ясно, че те синдик не можаха да иберат сто години и тая процедура ще се влачи още сто години. Това си е показно за назидание, същевременно за всички други минали между капките ни вопъл ни стон вкл. за лудогорче, включително за всички които си осигуряваха футболистите на минимална работна заплата и колко ощетиха бюджета на държавата(има официално изявление на шефа на нап по случая) къде е тази много принципна държава? Аз ли съм най-големия кретен да ме цакат по устав за разлика от силните на деня, ай майка им да еба на всичките лайнари. Ще се сливам преливам и не ми дреме, ако ще има правила да са за всички....
      Last edited by pepe1234; 25.11.2015, 11:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
        Абе каквото винаги се е случвало, все едно от вчера живеете тук или падате от марс. Айде да не се правим, че не занаем... Аз съм влезнал тук при най-голям риск от скоро. Кьорав карти не играе... та да вземат хората сами да си преценяват, това е борса нормално... Са чий да го дирят тук хора дето не разбират? Аз съм си ЦСКАр и Ганчев дойде в труден момент, за мен той е много по-малко съмнителен от КОЙ и е доказал, че не руши. Когато беше пред БФС каза : ние българите сме царе на това да сринем небостъргача и да построим колиба... Тъй че аз съм си тук мога да си загубя кинтите, но нормално при такъв риск... и пак да кажа, който не разбира чий да го дири в тази точно акция или изобщо на борсата?
        Все искам да те питам ти оня Пепи Симича ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение

Цесии, месии, очаквания, а покритието къде е?
          Нямам препоръки!

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
            Абе каквото винаги се е случвало, все едно от вчера живеете тук или падате от марс. Айде да не се правим, че не занаем... Аз съм влезнал тук при най-голям риск от скоро. Кьорав карти не играе... та да вземат хората сами да си преценяват, това е борса нормално... Са чий да го дирят тук хора дето не разбират? Аз съм си ЦСКАр и Ганчев дойде в труден момент, за мен той е много по-малко съмнителен от КОЙ и е доказал, че не руши. Когато беше пред БФС каза : ние българите сме царе на това да сринем небостъргача и да построим колиба... Тъй че аз съм си тук мога да си загубя кинтите, но нормално при такъв риск... и пак да кажа, който не разбира чий да го дири в тази точно акция или изобщо на борсата?
            Ама ти сериозно ли чакаш да вдигне отбора?
            Чакай малко - ако дойде и каже - ще оправя нещата на СТАРОТО дружество - то ги оправя. Ако дойде, каже, че оправя старото и суче да пусне ново в окръжните, на което двама неизвестни нам "фенове" се противопоставят и единствено им оставало сливане с Литекс - извинявам се това и аз можех да го направя. Е да, аз нямам нужда да се пазя от тоя и оня зад народната фенска любов.

Коментар

• http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5133281

Коментар

• Абе каквото винаги се е случвало, все едно от вчера живеете тук или падате от марс. Айде да не се правим, че не занаем... Аз съм влезнал тук при най-голям риск от скоро. Кьорав карти не играе... та да вземат хората сами да си преценяват, това е борса нормално... Са чий да го дирят тук хора дето не разбират? Аз съм си ЦСКАр и Ганчев дойде в труден момент, за мен той е много по-малко съмнителен от КОЙ и е доказал, че не руши. Когато беше пред БФС каза : ние българите сме царе на това да сринем небостъргача и да построим колиба... Тъй че аз съм си тук мога да си загубя кинтите, но нормално при такъв риск... и пак да кажа, който не разбира чий да го дири в тази точно акция или изобщо на борсата?
                Last edited by pepe1234; 24.11.2015, 23:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение

Според мен тук големи активи са "полуоткраднати", ако мога така да се изразя
                  Има ли нещо макар и полу, за което не съм съгласен, да се е завърнало?

Начеф, сериозно ли питаш каква е връзката между трите компании, отвори ако искаш ТР, но мисля си наясно какво пише в него.

Без препоръки!

Коментар

• Гриша Ганчев иска 7 бензиностанции на Shell
                    През 1998 г. "Литекс" отдаде 30 свои обекти на чуждестранната верига

Компанията "Литес Комерс" на бизнесмена Гриша Ганчев смята да придобие контрол върху 7 бензиностанции на "Шел България", показва справка в регистъра на Комисията за защита на конкуренцията. С бранда на Shell в България работят 100 бензиностанции, а с този на "Литекс" има 4 обекта според сайтовете на двете фирми.

Още през 1998 г. двете компании сключиха споразумение, в което "Шел" нае 30 бензиностанции на "Литекс" и ги ребрандира със собствената си марка. Сега явно тече обратният процес. Подробностите за обектите ще станат ясни след вземане на решение от страна на КЗК.

Гриша Ганчев контролира и търговеца на горива "Петрол", който има повече от 330 бензиностанции в страната.

Междувременно на 13 октомври правителството предостави на "Шел" 5-годишна концесия за проучване за находища на нефт и природен газ в морския блок "Силистар"

Какво ли ще става тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                      Така е, спор да няма.
                      Т.е. ти очакваш баланса в един слънчев ден да набъбне, вероятно с това, което вече е извън него?
                      А и дори да смени притежателя мислиш, че ще се върне в баланса, за да си върне парите на държавата ли?
                      Нямам препоръки, само неясноти!

Според мен тук големи активи са "полуоткраднати", ако мога така да се изразя

Коментар

много просто - в природата и икономиката нищо не се губи, само сменя притежателя

Кой ще е последния притежател за мен не е ясно

Ако за теб е ясно - моля поясни!!
                        Така е, спор да няма.
                        Т.е. ти очакваш баланса в един слънчев ден да набъбне, вероятно с това, което вече е извън него?
                        А и дори да смени притежателя мислиш, че ще се върне в баланса, за да си върне парите на държавата ли?
                        Нямам препоръки, само неясноти!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                          Т.е. ти очакваш приятна изненада и към момента не е ясно какво се случва с интереса на миноритарите? Това ли имаш предвид?
                          Ако да - би ли пояснил очакванията си за приятна изненада, а оттам и положително развитие за миноритарите?
                          много просто - в природата и икономиката нищо не се губи, само сменя притежателя

Кой ще е последния притежател за мен не е ясно

Ако за теб е ясно - моля поясни!!

Коментар

Аз споделям мойта, като не оспорвам факта, че при "изясняване на неизвестните", може да има приятна изненада. Но да е ясно в момента за интерес на миноритарите, тук не съм съгласен с теб!!
                            Т.е. ти очакваш приятна изненада и към момента не е ясно какво се случва с интереса на миноритарите? Това ли имаш предвид?
                            Ако да - би ли пояснил очакванията си за приятна изненада, а оттам и положително развитие за миноритарите?

Коментар

• Жека, съгласен с теб!! Зависи от гледната точка.

Аз споделям мойта, като не оспорвам факта, че при "изясняване на неизвестните", може да има приятна изненада. Но да е ясно в момента за интерес на миноритарите, тук не съм съгласен с теб!!

Коментар

искам да доуточна> намаляването на баланса е положително в тази конюнктура, но не виждам как един миноритар би спечелил в тази акция??
                                Пропуснал си с това намаляване какво се случва с миниротаря?
                                А и също дали ако се смени конюнктурата баланса ще се увеличи?
                                Друг не е ли гледал отчета?
                                Без препоръки!
                                Last edited by Jekata; 24.11.2015, 11:57.

Коментар

Working...
                                X