Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Gross, нямам идея за какво говориш. Начев за ЦСКА си има процедура по несъстоятелност и тя трябва да се следва, но идва едно голямо НО. Имам питане, защо буквата на закона да се следва само за един и да се затварят очи за всички останали? Защо да се прави ритуално убийство за назидание пред всички и за едни може, за други не може. На всички ни е ясно, че те синдик не можаха да иберат сто години и тая процедура ще се влачи още сто години. Това си е показно за назидание, същевременно за всички други минали между капките ни вопъл ни стон вкл. за лудогорче, включително за всички които си осигуряваха футболистите на минимална работна заплата и колко ощетиха бюджета на държавата(има официално изявление на шефа на нап по случая) къде е тази много принципна държава? Аз ли съм най-големия кретен да ме цакат по устав за разлика от силните на деня, ай майка им да еба на всичките лайнари. Ще се сливам преливам и не ми дреме, ако ще има правила да са за всички....Last edited by pepe1234; 25.11.2015, 11:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеАбе каквото винаги се е случвало, все едно от вчера живеете тук или падате от марс. Айде да не се правим, че не занаем... Аз съм влезнал тук при най-голям риск от скоро. Кьорав карти не играе... та да вземат хората сами да си преценяват, това е борса нормално... Са чий да го дирят тук хора дето не разбират? Аз съм си ЦСКАр и Ганчев дойде в труден момент, за мен той е много по-малко съмнителен от КОЙ и е доказал, че не руши. Когато беше пред БФС каза : ние българите сме царе на това да сринем небостъргача и да построим колиба... Тъй че аз съм си тук мога да си загубя кинтите, но нормално при такъв риск... и пак да кажа, който не разбира чий да го дири в тази точно акция или изобщо на борсата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
Цесии, месии, очаквания, а покритието къде е?
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеАбе каквото винаги се е случвало, все едно от вчера живеете тук или падате от марс. Айде да не се правим, че не занаем... Аз съм влезнал тук при най-голям риск от скоро. Кьорав карти не играе... та да вземат хората сами да си преценяват, това е борса нормално... Са чий да го дирят тук хора дето не разбират? Аз съм си ЦСКАр и Ганчев дойде в труден момент, за мен той е много по-малко съмнителен от КОЙ и е доказал, че не руши. Когато беше пред БФС каза : ние българите сме царе на това да сринем небостъргача и да построим колиба... Тъй че аз съм си тук мога да си загубя кинтите, но нормално при такъв риск... и пак да кажа, който не разбира чий да го дири в тази точно акция или изобщо на борсата?
Чакай малко - ако дойде и каже - ще оправя нещата на СТАРОТО дружество - то ги оправя. Ако дойде, каже, че оправя старото и суче да пусне ново в окръжните, на което двама неизвестни нам "фенове" се противопоставят и единствено им оставало сливане с Литекс - извинявам се това и аз можех да го направя. Е да, аз нямам нужда да се пазя от тоя и оня зад народната фенска любов.
Коментар
-
Абе каквото винаги се е случвало, все едно от вчера живеете тук или падате от марс. Айде да не се правим, че не занаем... Аз съм влезнал тук при най-голям риск от скоро. Кьорав карти не играе... та да вземат хората сами да си преценяват, това е борса нормално... Са чий да го дирят тук хора дето не разбират? Аз съм си ЦСКАр и Ганчев дойде в труден момент, за мен той е много по-малко съмнителен от КОЙ и е доказал, че не руши. Когато беше пред БФС каза : ние българите сме царе на това да сринем небостъргача и да построим колиба... Тъй че аз съм си тук мога да си загубя кинтите, но нормално при такъв риск... и пак да кажа, който не разбира чий да го дири в тази точно акция или изобщо на борсата?Last edited by pepe1234; 24.11.2015, 23:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
Според мен тук големи активи са "полуоткраднати", ако мога така да се изразя
Начеф, сериозно ли питаш каква е връзката между трите компании, отвори ако искаш ТР, но мисля си наясно какво пише в него.
Без препоръки!
Коментар
-
Гриша Ганчев иска 7 бензиностанции на Shell
През 1998 г. "Литекс" отдаде 30 свои обекти на чуждестранната верига
Компанията "Литес Комерс" на бизнесмена Гриша Ганчев смята да придобие контрол върху 7 бензиностанции на "Шел България", показва справка в регистъра на Комисията за защита на конкуренцията. С бранда на Shell в България работят 100 бензиностанции, а с този на "Литекс" има 4 обекта според сайтовете на двете фирми.
Още през 1998 г. двете компании сключиха споразумение, в което "Шел" нае 30 бензиностанции на "Литекс" и ги ребрандира със собствената си марка. Сега явно тече обратният процес. Подробностите за обектите ще станат ясни след вземане на решение от страна на КЗК.
Гриша Ганчев контролира и търговеца на горива "Петрол", който има повече от 330 бензиностанции в страната.
Междувременно на 13 октомври правителството предостави на "Шел" 5-годишна концесия за проучване за находища на нефт и природен газ в морския блок "Силистар"
Какво ли ще става тука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТака е, спор да няма.
Т.е. ти очакваш баланса в един слънчев ден да набъбне, вероятно с това, което вече е извън него?
А и дори да смени притежателя мислиш, че ще се върне в баланса, за да си върне парите на държавата ли?
Нямам препоръки, само неясноти!
Според мен тук големи активи са "полуоткраднати", ако мога така да се изразя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениемного просто - в природата и икономиката нищо не се губи, само сменя притежателя
Кой ще е последния притежател за мен не е ясно
Ако за теб е ясно - моля поясни!!
Т.е. ти очакваш баланса в един слънчев ден да набъбне, вероятно с това, което вече е извън него?
А и дори да смени притежателя мислиш, че ще се върне в баланса, за да си върне парите на държавата ли?
Нямам препоръки, само неясноти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТ.е. ти очакваш приятна изненада и към момента не е ясно какво се случва с интереса на миноритарите? Това ли имаш предвид?
Ако да - би ли пояснил очакванията си за приятна изненада, а оттам и положително развитие за миноритарите?
Кой ще е последния притежател за мен не е ясно
Ако за теб е ясно - моля поясни!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениеАз споделям мойта, като не оспорвам факта, че при "изясняване на неизвестните", може да има приятна изненада. Но да е ясно в момента за интерес на миноритарите, тук не съм съгласен с теб!!
Ако да - би ли пояснил очакванията си за приятна изненада, а оттам и положително развитие за миноритарите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениеискам да доуточна> намаляването на баланса е положително в тази конюнктура, но не виждам как един миноритар би спечелил в тази акция??
А и също дали ако се смени конюнктурата баланса ще се увеличи?
Друг не е ли гледал отчета?
Без препоръки!Last edited by Jekata; 24.11.2015, 11:57.
Коментар
Коментар