If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да поздравим продалите на и около 6 лв :wink: - ако са купили под 5 лв разбира се
Неуспелите да слязат на тази спирка ops: да затягат коланите и да се готвят за следващата обиколка :shock:
Защо си толкова убеден че това беше последна спирка. Въобще при тази акция как може да си толкова уверен за каквото и да е твърдение
Valuator, по принцип знам че си от сериозните форумци, които не говорят празни приказки. Затова и вчера ти зададох горния въпрос. Не ми отговори, твое решение. Не знам какви са мотивите ти за подобро изказване, но да знаеш че с подобни изхвърляния лично в моите очи доста олекваш. Жив, здрав!
Аз лично от тази позиция съм разочарован. Отварял съм я само веднъж и я затоврих на малка печалба, но това, което се случва не отговаря на реномето на една сериозна компания..А в несериозни компании не би трябвало да се инвестира..НЕ Е ПРЕПОРЪКА, естествено..
А преди две седмици, да не беше вода, че клекна така?
Чист комар си е. Освен ако не си гледачка или инсайдер.
Единственото което влияе на цената на тази акция е брауновото движение на частиците (т.е. прищевките на мажоритаря). Икономическа логика има точно толкоз колкото в цената на мартениците за догодина.
Да не говорим, колко общо има PETрола с петрола , че като гледам те скоро на АДСИЦ ща го обърнат , особено като разпродадат бензиностанциите.
А преди две седмици, да не беше вода, че клекна така?
Чист комар си е. Освен ако не си гледачка или инсайдер.
Единственото което влияе на цената на тази акция е брауновото движение на частиците (т.е. прищевките на мажоритаря). Икономическа логика има точно толкоз колкото в цената на мартениците за догодина.
Да поздравим продалите на и около 6 лв :wink: - ако са купили под 5 лв разбира се
Неуспелите да слязат на тази спирка ops: да затягат коланите и да се готвят за следващата обиколка :shock:
тука някой направиха добри пари
беше 4 стана 7 после пак се върна на 4 сега пак гони облаците
да живеят спекулантите )) само те могат да спасят оптимизмът на борсата
Тук имаме нагледен урок, как се манипулира курса само с 1-2 милиона и се ловят рибоците с голямата мрежа. Така ще е докато има наивници на БФБ които определят себе си като дългосрочни инвеститори...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар