IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много приказки се изприказваха тук, повечето лоши.
    Аз пък си стискам здраво акцийките и не пускам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
      Първоначално изпратено от Valuator
      Да поздравим продалите на и около 6 лв :wink: - ако са купили под 5 лв разбира се
      Неуспелите да слязат на тази спирка ops: да затягат коланите и да се готвят за следващата обиколка :shock:
      Защо си толкова убеден че това беше последна спирка. Въобще при тази акция как може да си толкова уверен за каквото и да е твърдение
      Valuator, по принцип знам че си от сериозните форумци, които не говорят празни приказки. Затова и вчера ти зададох горния въпрос. Не ми отговори, твое решение. Не знам какви са мотивите ти за подобро изказване, но да знаеш че с подобни изхвърляния лично в моите очи доста олекваш. Жив, здрав!

Коментар

• Аз лично от тази позиция съм разочарован. Отварял съм я само веднъж и я затоврих на малка печалба, но това, което се случва не отговаря на реномето на една сериозна компания..А в несериозни компании не би трябвало да се инвестира..НЕ Е ПРЕПОРЪКА, естествено..

Коментар

• Първоначално изпратено от Amatyor
          Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
          Няма комар, няма хазарт, всичко е петрол.
          А преди две седмици, да не беше вода, че клекна така?

Чист комар си е. Освен ако не си гледачка или инсайдер.

Единственото което влияе на цената на тази акция е брауновото движение на частиците (т.е. прищевките на мажоритаря). Икономическа логика има точно толкоз колкото в цената на мартениците за догодина.
          Да не говорим, колко общо има PETрола с петрола , че като гледам те скоро на АДСИЦ ща го обърнат , особено като разпродадат бензиностанциите.

Коментар

• Защо нямаше поздравления .... този кеш пак ще отиде на БФБ ...... включително и моя.... за нещастие на разни "инвеститори".

Коментар

• Познайте кой е най-богатия българин!

http://banks.dir.bg/2008/04/08/news2868714.html
              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                Няма комар, няма хазарт, всичко е петрол.
                А преди две седмици, да не беше вода, че клекна така?

Чист комар си е. Освен ако не си гледачка или инсайдер.

Единственото което влияе на цената на тази акция е брауновото движение на частиците (т.е. прищевките на мажоритаря). Икономическа логика има точно толкоз колкото в цената на мартениците за догодина.

Коментар

• Няма комар, няма хазарт, всичко е петрол.

Коментар

• Ебати комара, ебати хазарта е тука.

Коментар

• Радвам се за вас Гледайте обаче да не пропуснете спирката :wink:

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                        Да поздравим продалите на и около 6 лв :wink: - ако са купили под 5 лв разбира се
                        Неуспелите да слязат на тази спирка ops: да затягат коланите и да се готвят за следващата обиколка :shock:
                        Обиколката продължава.

Коментар

• тука някой направиха добри пари
                          беше 4 стана 7 после пак се върна на 4 сега пак гони облаците
                          да живеят спекулантите )) само те могат да спасят оптимизмът на борсата

не е препоръка за нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от corkscrew
                            Какво ли става тук????
                            мдаааа, любимата ми акция, въпреки че никога не съм бил на печалба тука, емоциите покрай нея си струват загубата

руската рулетка продължава

Коментар

• Първоначално изпратено от corkscrew
                              Какво ли става тук????
                              Тук имаме нагледен урок, как се манипулира курса само с 1-2 милиона и се ловят рибоците с голямата мрежа. Така ще е докато има наивници на БФБ които определят себе си като дългосрочни инвеститори...
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Какво ли става тук????

Коментар

Working...
                                X