If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Петрол АД
.........
"На акционерите са предложени два варианта за приходите от продажбата на бензиностанциите. Единият е цялата сума или част от нея да бъдат реинвестирани, а другият – приходите да бъдат раздадени като дивидент. Все още обаче няма решение по въпроса, съобщи Цветан Димитров, главен директор "Финанси и икономика" и член на УС."
............
Петрол АД
.........
"На акционерите са предложени два варианта за приходите от продажбата на бензиностанциите. Единият е цялата сума или част от нея да бъдат реинвестирани, а другият – приходите да бъдат раздадени като дивидент. Все още обаче няма решение по въпроса, съобщи Цветан Димитров, главен директор "Финанси и икономика" и член на УС."
............
Не знам как е схемата, мислех, че при излизане извън лимитите офертите отпадат, ти сигурен ли си за това, което пишеш ?
Аз ако бях сигурен нямаше да питам
Иначе ако не се лъжа офертите извън ограниченията, но подадени преди да се излезе от тях си остават в системата, но просто не са видими докато отново не влязат в ограниченията
Това е така, но с оглед на новия максимум би трябвало да изкара и офертите в диапазон 9.511 - 10.511. Пък виждаме, че ги няма. А не мисля, че са изтъргувани.
Не знам как е схемата, мислех, че при излизане извън лимитите офертите отпадат, ти сигурен ли си за това, което пишеш ?
Това е така, но с оглед на новия максимум би трябвало да изкара и офертите в диапазон 9.511 - 10.511. Пък виждаме, че ги няма. А не мисля, че са изтъргувани.
И с четене и без, тука веселбата не спира ... яд ме е само, че не ми стигна памперс да напазарувам повечко на 8.3, че спомена от 4лв на акция ми е пресен
Коментар