IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DAN_
    Петрол АД
    .........
    "На акционерите са предложени два варианта за приходите от продажбата на бензиностанциите. Единият е цялата сума или част от нея да бъдат реинвестирани, а другият – приходите да бъдат раздадени като дивидент. Все още обаче няма решение по въпроса, съобщи Цветан Димитров, главен директор "Финанси и икономика" и член на УС."
    ............

Значи и дивидент ще има.
    все пак важен е размера ;-)
    на дивидента де

Коментар

• Петрол АД
      .........
      "На акционерите са предложени два варианта за приходите от продажбата на бензиностанциите. Единият е цялата сума или част от нея да бъдат реинвестирани, а другият – приходите да бъдат раздадени като дивидент. Все още обаче няма решение по въпроса, съобщи Цветан Димитров, главен директор "Финанси и икономика" и член на УС."
      ............

Значи и дивидент ще има.

Коментар

• Тук free float-тът продължава да си намалява - вече е под 5 %!!!
        ....а имаше едни обещания и от едната страна http://www.investor.bg/?cat=5&id=61558...
        ....и от другата страна http://www.investor.bg/?cat=5&id=61640...

А междувременно се прехвърлят едни големи пакети...!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от j1v
          Не знам как е схемата, мислех, че при излизане извън лимитите офертите отпадат, ти сигурен ли си за това, което пишеш ?
          Аз ако бях сигурен нямаше да питам
          Иначе ако не се лъжа офертите извън ограниченията, но подадени преди да се излезе от тях си остават в системата, но просто не са видими докато отново не влязат в ограниченията

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
            Първоначално изпратено от j1v
            Максимума днес беше 9.511
            Това е така, но с оглед на новия максимум би трябвало да изкара и офертите в диапазон 9.511 - 10.511. Пък виждаме, че ги няма. А не мисля, че са изтъргувани.
            Не знам как е схемата, мислех, че при излизане извън лимитите офертите отпадат, ти сигурен ли си за това, което пишеш ?

Коментар

Това е така, но с оглед на новия максимум би трябвало да изкара и офертите в диапазон 9.511 - 10.511. Пък виждаме, че ги няма. А не мисля, че са изтъргувани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                Поправете ме ако греша, но нямаше ли и оферти между 10 и 10.50 които сега май са оттеглени ?

Не е препоръка за каквото и да е !

Коментар

• Поправете ме ако греша, но нямаше ли и оферти между 10 и 10.50 които сега май са оттеглени ?

Не е препоръка за каквото и да е !

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                    j1v, тука всички са така!

хем им се иска, хем не им стиска!

С тоя прозрачен мениджмънт!
                    +1

Коментар

• j1v, тука всички са така!

хем им се иска, хем не им стиска!

С тоя прозрачен мениджмънт!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                        Първоначално изпратено от j1v
                        тука май пак веселба се заформя

Че вие сега ли прочетохте консолидирания?
                        И с четене и без, тука веселбата не спира ... яд ме е само, че не ми стигна памперс да напазарувам повечко на 8.3, че спомена от 4лв на акция ми е пресен

Коментар

тука май пак веселба се заформя

Че вие сега ли прочетохте консолидирания?

Коментар

• тука май пак веселба се заформя

Коментар

• Първоначално изпратено от bayhuydaduy
                              Първоначално изпратено от ghettoff
                              Тук никой ли не прочете консолидирания отчет? Няма никакви коментари..
                              Ако попиташ още един път ще те призная. Ако имаш някакво мнение го изрази на глас не чакай друг да го направи

Ето, питам още веднъж..Благодаря за признанието..Който е чел консолидирания какво мисли?

Коментар

• Тук никой ли не прочете консолидирания отчет? Няма никакви коментари..

Коментар

Working...
                                X