Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Аз може и да съм проспал, но кога увеличиха капитала?
Иначе има едно симпатично изречение на 8 стр. - целта на намаляване на капитала е да се преодолее настъпилата декапитализация на Петрол, като размерът на вписания капитал да бъде намален до размера на ЧИСТАТА стойност на имуществото на дружеството по чл. 247а, ал. 2 от ТЗ.
Следващото е също интересно-По този начин...Петрол ще продължи да функционира като действащо предприятие.
Вероятно има ключ и за защитата на кредиторите, но не ми се рови в ТЗ какво точно имат предвид.
На следващото ОСА ще гласуват Приемане на отчета на директора за връзка с инвеститорите на „Петрол“ АД за 2016 година.
Това е добре, понеже тъкмо се бях притеснил, че нямат такъв ни отчет, ни такава дейност.
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеЧестито намаление на капитала. http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=831496285 За мен това си е чиста проба ограбване на миноритарите, но може и някой, който повече разбира да ги вижда по друг начин нещата. Първо гласуваха за увеличение от 1 на 4 лв. и сега от 4 на 1 лв. В цялата история история ако сте имали първоначално 4000 акции с номинал от 1 лв. = 4000 лв., станаха на 1000 акции с номинал от 4 лв. = 4000 лв. и сега вече имате 1000 акции с номинал от 1 лв. = 1000 лв. Разликата някой я .... (може да довършите изречението) :-)
Иначе има едно симпатично изречение на 8 стр. - целта на намаляване на капитала е да се преодолее настъпилата декапитализация на Петрол, като размерът на вписания капитал да бъде намален до размера на ЧИСТАТА стойност на имуществото на дружеството по чл. 247а, ал. 2 от ТЗ.
Следващото е също интересно-По този начин...Петрол ще продължи да функционира като действащо предприятие.
Вероятно има ключ и за защитата на кредиторите, но не ми се рови в ТЗ какво точно имат предвид.
На следващото ОСА ще гласуват Приемане на отчета на директора за връзка с инвеститорите на „Петрол“ АД за 2016 година.
Това е добре, понеже тъкмо се бях притеснил, че нямат такъв ни отчет, ни такава дейност.
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеЧестито намаление на капитала. http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=831496285 За мен това си е чиста проба ограбване на миноритарите, но може и някой, който повече разбира да ги вижда по друг начин нещата.
Кой ти мисли за миноритарите, те държавата грабят и тя няма нищо против, ти за миноритарите се притесняваш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеЧестито намаление на капитала. http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=831496285 За мен това си е чиста проба ограбване на миноритарите, но може и някой, който повече разбира да ги вижда по друг начин нещата. Първо гласуваха за увеличение от 1 на 4 лв. и сега от 4 на 1 лв. В цялата история история ако сте имали първоначално 4000 акции с номинал от 1 лв. = 4000 лв., станаха на 1000 акции с номинал от 4 лв. = 4000 лв. и сега вече имате 1000 акции с номинал от 1 лв. = 1000 лв. Разликата някой я .... (може да довършите изречението) :-)
Ограбването стана отдавна и по съвсем друг начин.
- 1 like
Коментар
-
Честито намаление на капитала. http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=831496285 За мен това си е чиста проба ограбване на миноритарите, но може и някой, който повече разбира да ги вижда по друг начин нещата. Първо гласуваха за увеличение от 1 на 4 лв. и сега от 4 на 1 лв. В цялата история история ако сте имали първоначално 4000 акции с номинал от 1 лв. = 4000 лв., станаха на 1000 акции с номинал от 4 лв. = 4000 лв. и сега вече имате 1000 акции с номинал от 1 лв. = 1000 лв. Разликата някой я .... (може да довършите изречението) :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Не знам дали са шит или акцията е чиста,но преди два дни бяха един от основните спонсори на световната купа по художествена
гимнастика.Рекламата им беше най-голямата и много ясно се виждаше.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеКакво стана с тоя шит, някой знае ли? Или ще се превърне в чиста акция, като истинското цска
гимнастика.Рекламата им беше най-голямата и много ясно се виждаше.
Коментар
-
Петрол АД-София
Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 28-02-2017 18:01
В изпълнение на задължението ни по чл. 100ш, ал. 1 от ЗППЦК, във връзка с чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти и във връзка с чл. 27, ал. 1 от Наредба № 2 за проспектите при публично предлагане и допускане до търговия на регулиран пазар на ценни книжа и за разкриването на информация, Ви уведомяваме, че на 23.02.2017г. почина г-н Иван Алипиев Войновски - член на Надзорния съвет на „Петрол“ АД.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеИ така имаме обратен сплит. Въпросът ми е: И ко прайм ся?
Коментар
Коментар