IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Поредна въртележка...
    Жека земи го пусни тоз миньон малко по-едричко,че и без диоптър не се чете таз пощенска марка

Коментар

• нищо не се чете...

Коментар

• Поредна въртележка...

Attached Files
        Last edited by Jekata; 17.05.2017, 16:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Аз може и да съм проспал, но кога увеличиха капитала?
          Иначе има едно симпатично изречение на 8 стр. - целта на намаляване на капитала е да се преодолее настъпилата декапитализация на Петрол, като размерът на вписания капитал да бъде намален до размера на ЧИСТАТА стойност на имуществото на дружеството по чл. 247а, ал. 2 от ТЗ.
          Следващото е също интересно-По този начин...Петрол ще продължи да функционира като действащо предприятие.
          Вероятно има ключ и за защитата на кредиторите, но не ми се рови в ТЗ какво точно имат предвид.
          На следващото ОСА ще гласуват
          Приемане на отчета на директора за връзка с инвеститорите на „Петрол“ АД за 2016 година.
          Това е добре, понеже тъкмо се бях притеснил, че нямат такъв ни отчет, ни такава дейност.
          Нямам препоръки!
          Нали правиха обратен сплит в началото на годината http://www.x3news.com/download/?id=338497

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
            Честито намаление на капитала. http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=831496285 За мен това си е чиста проба ограбване на миноритарите, но може и някой, който повече разбира да ги вижда по друг начин нещата. Първо гласуваха за увеличение от 1 на 4 лв. и сега от 4 на 1 лв. В цялата история история ако сте имали първоначално 4000 акции с номинал от 1 лв. = 4000 лв., станаха на 1000 акции с номинал от 4 лв. = 4000 лв. и сега вече имате 1000 акции с номинал от 1 лв. = 1000 лв. Разликата някой я .... (може да довършите изречението) :-)
            Аз може и да съм проспал, но кога увеличиха капитала?
            Иначе има едно симпатично изречение на 8 стр. - целта на намаляване на капитала е да се преодолее настъпилата декапитализация на Петрол, като размерът на вписания капитал да бъде намален до размера на ЧИСТАТА стойност на имуществото на дружеството по чл. 247а, ал. 2 от ТЗ.
            Следващото е също интересно-По този начин...Петрол ще продължи да функционира като действащо предприятие.
            Вероятно има ключ и за защитата на кредиторите, но не ми се рови в ТЗ какво точно имат предвид.
            На следващото ОСА ще гласуват
            Приемане на отчета на директора за връзка с инвеститорите на „Петрол“ АД за 2016 година.
            Това е добре, понеже тъкмо се бях притеснил, че нямат такъв ни отчет, ни такава дейност.
            Нямам препоръки!

Коментар

Честито намаление на капитала. http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=831496285 За мен това си е чиста проба ограбване на миноритарите, но може и някой, който повече разбира да ги вижда по друг начин нещата.
              И представителя на КТБ закъснял и нямал право да гласува

Кой ти мисли за миноритарите, те държавата грабят и тя няма нищо против, ти за миноритарите се притесняваш

Коментар

Честито намаление на капитала. http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=831496285 За мен това си е чиста проба ограбване на миноритарите, но може и някой, който повече разбира да ги вижда по друг начин нещата. Първо гласуваха за увеличение от 1 на 4 лв. и сега от 4 на 1 лв. В цялата история история ако сте имали първоначално 4000 акции с номинал от 1 лв. = 4000 лв., станаха на 1000 акции с номинал от 4 лв. = 4000 лв. и сега вече имате 1000 акции с номинал от 1 лв. = 1000 лв. Разликата някой я .... (може да довършите изречението) :-)
                Нали имаш същия дял в компанията!?
                Ограбването стана отдавна и по съвсем друг начин.

Коментар

• Честито намаление на капитала. http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=831496285 За мен това си е чиста проба ограбване на миноритарите, но може и някой, който повече разбира да ги вижда по друг начин нещата. Първо гласуваха за увеличение от 1 на 4 лв. и сега от 4 на 1 лв. В цялата история история ако сте имали първоначално 4000 акции с номинал от 1 лв. = 4000 лв., станаха на 1000 акции с номинал от 4 лв. = 4000 лв. и сега вече имате 1000 акции с номинал от 1 лв. = 1000 лв. Разликата някой я .... (може да довършите изречението) :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Не знам дали са шит или акцията е чиста,но преди два дни бяха един от основните спонсори на световната купа по художествена
                    гимнастика.Рекламата им беше най-голямата и много ясно се виждаше.
                    То и тирето играе в А група, та даже и с петолъчката на ревера. И "Грейт Уол" продължава да "прави" (сглабя) автомобили, само, че фирмата, която беше финансирана от КТБ да изгради завода май фалира и сега друга придоби за без пари активите и сглабя автомобили (незнайно как КТБ няма запор върху активите срещу кредита си). Така, че мажо има опит в това как да изцоца всичко , а плебса, банките и държавата с пръст в уста. Страх ги е всички, нали ще вдигне лумпените, на никой не му трябват протести.

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
                      Какво стана с тоя шит, някой знае ли? Или ще се превърне в чиста акция, като истинското цска
                      Не знам дали са шит или акцията е чиста,но преди два дни бяха един от основните спонсори на световната купа по художествена
                      гимнастика.Рекламата им беше най-голямата и много ясно се виждаше.

Коментар

• Какво стана с тоя шит, някой знае ли? Или ще се превърне в чиста акция, като истинското цска

Коментар

• Кога пак ще се търгува д-то??

Коментар

• Петрол АД-София

Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 28-02-2017 18:01
                            В изпълнение на задължението ни по чл. 100ш, ал. 1 от ЗППЦК, във връзка с чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти и във връзка с чл. 27, ал. 1 от Наредба № 2 за проспектите при публично предлагане и допускане до търговия на регулиран пазар на ценни книжа и за разкриването на информация, Ви уведомяваме, че на 23.02.2017г. почина г-н Иван Алипиев Войновски - член на Надзорния съвет на „Петрол“ АД.

Коментар

И така имаме обратен сплит. Въпросът ми е: И ко прайм ся?
                              Гледай какво правят при CBAAMG ,вероятно същото.

Коментар

• И така имаме обратен сплит. Въпросът ми е: И ко прайм ся?

Коментар

Working...
                                X