Акционерите тук не Ви ли притеснява цената по сделката?Много скромна,дори при 200 млн задължения по облигациите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DD Разгледай мнениеТук има развръзка по казуса поне на това прилича.
Някой да знае посредниците по сделката ( това може да хрърли светлина преди ЦД)?
При положението ,че Събев си върна властта май са на Петрол холдинг и Ершов вече никога няма да ги види тези акции.....
Единият ИП може да е на Инвестбанк а другият на Корп....
Не е прекоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от DD Разгледай мнениеТук има развръзка по казуса поне на това прилича.
Някой да знае посредниците по сделката ( това може да хрърли светлина преди ЦД)?
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеЗа сведение на модератора ,който ме изтри преди малко за нас акционерите в Петрол има значение ,кой управлява и аз симпатизирам на Събев....))
Като цяло май не е зле като новина за акцията.
Имам, но нямам никакви препоръки!
Коментар
-
Апелативният съд възстанови старото ръководство на "Петрол холдинг"
Акционерната борба в "Петрол холдинг" между Митко Събев и Денис Ершов, започнала с общото събрание на компания през лятото на миналата година, вече е към края си и се разви в полза на Събев.
Вчера тричленен състав на Софийския апелативен съд възстанови ръководството на компаниите в групата - Орлин Тодоров като изпълнителен директор на "Петрол Холдинг", Светослав Йорданов като изпълнителен директор на "Петрол" и Йордан Георгиев като управител на "Нафтекс Петрол".
За сведение на модератора ,който ме изтри преди малко за нас акционерите в Петрол има значение ,кой управлява и аз симпатизирам на Събев....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеа къде е мястото?
Може би тук?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Ако ги гласиш за бензиностанция - не е тук мястото. Ако не - пак не е тук.
Успех!в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеПродавам 16 декара на магистрала тракия строящата се.Има разрешително за строеж и ПУП за бензиностанция и заведение за хранене 7 метра кота корниз.
Ако ги гласиш за бензиностанция - не е тук мястото. Ако не - пак не е тук.
Успех!
Коментар
-
Не искам да съм нескромен, но няма как
9 март 2011 г.:
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение"Петима Петка не чакат" е стара българска поговорка, отнасяща се до 5/PET
Коментар
Коментар