IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Акционерите тук не Ви ли притеснява цената по сделката?Много скромна,дори при 200 млн задължения по облигациите.

Коментар

• ..или ФИБАНК може да кредитира сделката

Коментар

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
        Тук има развръзка по казуса поне на това прилича.
        Някой да знае посредниците по сделката ( това може да хрърли светлина преди ЦД)?
        Вариантите са два . Акциите са или на Нафтекс или на Петрол холдинг....
        При положението ,че Събев си върна властта май са на Петрол холдинг и Ершов вече никога няма да ги види тези акции.....
        Единият ИП може да е на Инвестбанк а другият на Корп....
        Не е прекоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
          Тук има развръзка по казуса поне на това прилича.
          Някой да знае посредниците по сделката ( това може да хрърли светлина преди ЦД)?
          Интересно наистина, 60 млн. не са пари за семки, пък било то и на 1.30 лв./акция.

Нямам препоръки!

Коментар

• Тук има развръзка по казуса поне на това прилича.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
              За сведение на модератора ,който ме изтри преди малко за нас акционерите в Петрол има значение ,кой управлява и аз симпатизирам на Събев....
              Що ли? ))
              Като цяло май не е зле като новина за акцията.
              Имам, но нямам никакви препоръки!

Коментар

• Апелативният съд възстанови старото ръководство на "Петрол холдинг"
                Акционерната борба в "Петрол холдинг" между Митко Събев и Денис Ершов, започнала с общото събрание на компания през лятото на миналата година, вече е към края си и се разви в полза на Събев.

Вчера тричленен състав на Софийския апелативен съд възстанови ръководството на компаниите в групата - Орлин Тодоров като изпълнителен директор на "Петрол Холдинг", Светослав Йорданов като изпълнителен директор на "Петрол" и Йордан Георгиев като управител на "Нафтекс Петрол".

За сведение на модератора ,който ме изтри преди малко за нас акционерите в Петрол има значение ,кой управлява и аз симпатизирам на Събев....

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
                  а къде е мястото?
                  http://petrol.bg/

Може би тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Ако ги гласиш за бензиностанция - не е тук мястото. Ако не - пак не е тук.
                    Успех!
                    а къде е мястото?
                    в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
                      Продавам 16 декара на магистрала тракия строящата се.Има разрешително за строеж и ПУП за бензиностанция и заведение за хранене 7 метра кота корниз.

Ако ги гласиш за бензиностанция - не е тук мястото. Ако не - пак не е тук.
                      Успех!

Коментар

• Продавам 16 декара на магистрала тракия строящата се.Има разрешително за строеж и ПУП за бензиностанция и заведение за хранене 7 метра кота корниз.
                        в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                          Почна се
                          Поради що се питам аз.

Коментар

• Почна се

Коментар

• Не искам да съм нескромен, но няма как

9 март 2011 г.:
                              Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
                              "Петима Петка не чакат" е стара българска поговорка, отнасяща се до 5/PET

Коментар

• http://www.focus-news.net/?id=f17423

Коментар

Working...
                                X